Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benmde ayın 20snde kontrolüm daha çok var ama bekliycem heralde

Selam kizlar ben Aralık topigindeyim siz bizden ondesiniz belki bı fikriniz vardır diye size sorayım dedim bizde birden fazla kişi aynı şeyi görünce merak ettik fitil koyarken transferden bı sure sonra içerisi sismis yol daralmış gibi bunun bı manası var mı ilaclardan mi yasayaniniz var mi

Yani aslında bende fitil koyarken daralmış gibi geliyor bazen de kemik mi çatı mı ne o geliyo elime hiç bu yönden düşünmemiştim uzun süre ilişki yaşamayınca daralma mı oluyor acaba

Bnde bugün verdim idrar testi sen çyle diyince sonuç yarın çıkıcak doktora atıcam
Bende verdim bugün yarın öğleden sonra çalacakmış benimde sonuç benim dün akşam yine kahve rengiler geldi allahım yani nedir bu bende ki kahve lekelenne 10. Haftaya gireceğiz artık
Bende devlet hastanesine randevu aldım ama en erken 17 ocağa vardı riskli gebelik diye geçiyormuşuz biz zaten devlette kaydımız olması lazımmış kayıt olmazlar ise Allah korusun acil bir durumda çok Mudana etmiyorlarmış
Canım ben elle değil benim fitilin aparatı var bazen çok rahat. 3/2 sini ileri itebiliyorsun bazen tıkanmışta gitmiyor gibi oluyor büyük ihtimalle fitiller orda tortuları oluyordur

Fitil birikintileri orda kalıp lekelenme gibi akıntıyla mı geliyo acaba evet lekelenme korkutuyo insanı ama doktorlar normal diye bana doktorum lekelendiğin zaman fazladan bitane progestan fitil kullanıyorum ondan yut yat dedi iyde geldi bir iki sefer lekelendim öyle yaptım geçtii yani rahim büyüyo büyüdükçede kılcal damarlar çatlıyo ondan olabiliyo diyolar ne deseler boş hiçbirii seni de bizide rahatlatmıyo ama

Ben kanama gelmeden önce sabah 1 akşam 1 kullanıyodum. Kanamadan sonra sabah 2 akşam 2 hala öyle devam ediyorum bidahaki kontrolde sorucam böyle mi devam azaltmak gerekiyor mu diye ama fazladan fitil kullanmak iyi geldi şükür. Bende sen öyle diyince devletten randevu aradım ancak bulabildim evime 5 dakika mesafedeki hastane olsun diye uğraştım 17 ocağa var ancak randevu 14 ocakta da kendi doktoruma var onu 19-20 ocağa çekebilirsem iyi olcak hem 12 hafta olcak Allah’ın izniyle

Slm kızlar,benim yarin kont var gecen kont fitil ve igneyi kesecekti ama lekelenme devam edince bırakmayalım dedi.2 haftadır hic birsey yok büyük ihtimalle kullanmayı bırakacağım,oksapar hariç.

Slm kızlar,benim yarin kont var gecen kont fitil ve igneyi kesecekti ama lekelenme devam edince bırakmayalım dedi.2 haftadır hic birsey yok büyük ihtimalle kullanmayı bırakacağım,oksapar hariç.
Duruma göre 10-12 hafta arası kesiyorlar diye biliyorum fitil iğne vs. nede olsa bebişler embriyodan fetüs e geçti Benim iğne 2 günde 1 di 3 günde 1 e çıkardı yavaş yavaş bıraktıracak sanırım. Birde ben coraspirin kullanıyorum muhtemelen ona baya süre devam ettircek pıhtılaşma sürem kısaymış seninde kan sulandırıcı devam galiba

Ben ilk gebeligimde de dogumdan 1 gun önce bırakmıştım,bu seferde öyle olur diye düşünüyorum gidişat nasil olacak bakalim.kendi dok cok iyi aslinda ama muayene ucretinden dolayı 13. Hafta sonu ilk dogum yaptığım dok devam edeceğim inş

Hiç bilmiyorum canım neden kaynaklı kesede kanama alanı saptanmıyor. Bebek’te iyi çok şükür ama sürekli kahve rengi lekem oluyor gündüzleri hiç birşey yok geceleri 2 günde bir 3 günde bir oluyor. Buarada tahlilim çıktı çok hafif enfeksiyon çıktı yinede doktor antibiyotik verdi monurol tek seferlik. Kullanacağım geçmezse. Devlet hastanesinde idrar kültürü vermemi istedi bu yapılan idrar tahlili kültür ayrı birşeymiş sağlık ocağı yapmıyormuş kültürü. Bakalım gece kullanacağım inşllah fayda eder
Canım benim litunus fitilim doktor daha fazla kullanmama gerek olmadığını zaten fitilin en yüksek dozda kullandığımı söyledi ben haftada bir pruluton kullanıyorum eğer çok yoğun lekelenme olursa 3 günde bir vurduruyör kesilince haftada 1 e döndürüyor herşeyin fazlası zarar diyor doktpr

Evet kızlar bugün tahlil vermiştim ALT ve AST değerlerim yüksek çıkmış karaciğer enzimleriyle alakalı bi değermiş internetten araştırdım kullandığım ilaçlar yükseltmiş olabilir doktora sonuçları attıım yarın döner artık hiç bilgisi olan var mıı?

Bende daha devam ediyorum bu doktoruma farklı da bi iyi diyebileceğim tanıdığım doktor yok gebelik ilerledikçe hem doğum yapabileceğim bi hastane hemde vakitlice takibi yapabilecek bi doktora ihtiyacım olacak sanırım

Benimde kan sonucum çıkmış PCT yüksek yazıyor. İnternette bakınca kanserden tut çoklu organ yetmezliğine herşey yazıyor bu Google de bizi ölmeden öldürecek neyseki bi yerde de kullanılan ilaçlardan kaynaklı olabileceği de yazıyor sanırım en makul cevabı doktorlarımız söyleyecek

Kızlar baya baya kanamam başladı acile gidiyorum şimdi dua edin ne olur
Allahım çok iyi anlayabiliyorum o hissiyatı nasıl oldum şuan içim çekildi. Rabbim yardımcın olsun Allah’ın izniyle biran önce durdururlar da bidaha tekrarlamaz bebişin seninle olsun hem zaten o kendini göstermeden duramıyor annesine dualarım seninle

Merhaba sonucu negatif diye düşünmüştük,ama nasip oldu.12.gune kadar belirtim olmadı ins hayırlı haberler alırsınız hayırlı bir kardes gelsin
Negatif geldi bizimki nasip değilmiş ikizlerim var Allah onları bize bağışlasın yenisi de gelirse başımız gözümüz üstüne
Sizinki hayırlı olsun

Aa onu unutmuşum pct mde yüksek oda omuymuş vayy anam ben nelere kalmışım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…