- 4 Mart 2020
- 427
- 522
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.381
Bütün dualarım seninle rabbim sana bağışlsın yavrunu inşallahKızlar baya baya kanamam başladı acile gidiyorum şimdi dua edin ne olur
Allah yardımcın olsun
Allahım çok iyi anlayabiliyorum o hissiyatı nasıl oldum şuan içim çekildi. Rabbim yardımcın olsun Allah’ın izniyle biran önce durdururlar da bidaha tekrarlamaz bebişin seninle olsun hem zaten o kendini göstermeden duramıyor annesine dualarım seninle
Sakin ol Allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırız inş
Bütün dualarım seninle rabbim sana bağışlsın yavrunu inşallahsen yazdın kendim gibi iliklermde hissettim yaşadığın duyguyuu Allahım yar ve yardımcınız olsuun muhakkak yazın merak ediyorum
Canım sakin sakin yazilanlari okuyordum kanamam başladı diyince kalbim birden hızlı artmaya başladı.ayyy çok kötü oldum çabuk çabuk sonraki mesajını aradım bir ohhh çektim.ben çok yazmasamda sessiz sessiz aslında hepinizi biliyorum.cok geçmiş olsun.kızlar hepinizden Allah razı olsun bizim pıtırcık çok şükür iyi bu hafta doktora gitmicez dedik yine gösterdi kendiniKanama alanı yok kese düzgün alttan muayene ettiler acilde 9+3 çıktı. neden olduğunu ne doktorlar ne ben anlamıyorum kanın nerden geldiği bulunamıyor doktor rahim büyümesi diyor tek ihtimal diyor neyse çok şükür bebeğim iyi çok korktum kanamada durdu hayır tedavide uygulanmıyor bebeği görüyoruz kanama duruyor acaba ben psikolojik mi yapıyorum bunu anlamıyorum hiç bir şekilde anlam veremiyorum
Bunla gecmis olsun Allahim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsinkızlar hepinizden Allah razı olsun bizim pıtırcık çok şükür iyi bu hafta doktora gitmicez dedik yine gösterdi kendiniKanama alanı yok kese düzgün alttan muayene ettiler acilde 9+3 çıktı. neden olduğunu ne doktorlar ne ben anlamıyorum kanın nerden geldiği bulunamıyor doktor rahim büyümesi diyor tek ihtimal diyor neyse çok şükür bebeğim iyi çok korktum kanamada durdu hayır tedavide uygulanmıyor bebeği görüyoruz kanama duruyor acaba ben psikolojik mi yapıyorum bunu anlamıyorum hiç bir şekilde anlam veremiyorum
Ah canım ben ağlaya ağlaya gittim doktora elim ayağım titriyordu çok şükür bebeğin herşeyi iyi dediklerinde rahatladımCanım sakin sakin yazilanlari okuyordum kanamam başladı diyince kalbim birden hızlı artmaya başladı.ayyy çok kötü oldum çabuk çabuk sonraki mesajını aradım bir ohhh çektim.ben çok yazmasamda sessiz sessiz aslında hepinizi biliyorum.cok geçmiş olsun.
Amin amin inşllah yani bu kadar süre lekelenende tek benim sanırımBunla gecmis olsun Allahim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
Çok şükür rabbimekızlar hepinizden Allah razı olsun bizim pıtırcık çok şükür iyi bu hafta doktora gitmicez dedik yine gösterdi kendiniKanama alanı yok kese düzgün alttan muayene ettiler acilde 9+3 çıktı. neden olduğunu ne doktorlar ne ben anlamıyorum kanın nerden geldiği bulunamıyor doktor rahim büyümesi diyor tek ihtimal diyor neyse çok şükür bebeğim iyi çok korktum kanamada durdu hayır tedavide uygulanmıyor bebeği görüyoruz kanama duruyor acaba ben psikolojik mi yapıyorum bunu anlamıyorum hiç bir şekilde anlam veremiyorum
Amin çok şükür aynen öyle ayak şok oldum altta. Muayene etti ya elleri ayakları nasıl belirginleşmiş bebeğe benzemiş artıkÇok şükür rabbimeOlsuun iyi olsun da 9ay adet gören insanlar var kalbini ferah tut
Yaaa bende 9+1günlüğüm bugün 20snde gitcem bnmkiler de öyle mi olcak ne güzelAmin çok şükür aynen öyle ayak şok oldum altta. Muayene etti ya elleri ayakları nasıl belirginleşmiş bebeğe benzemiş artık
Gecmis olsun kese etrafında bi kanama yokmuymus yani. Benimde lekelerim var.bugun kontrolum vardi. Kesesin ustune bi kanama alanı var zararsiz. Zamanla yok olcak her sey yolunda dedi.kalp atıslarınıda ilk kez dinledikkızlar hepinizden Allah razı olsun bizim pıtırcık çok şükür iyi bu hafta doktora gitmicez dedik yine gösterdi kendiniKanama alanı yok kese düzgün alttan muayene ettiler acilde 9+3 çıktı. neden olduğunu ne doktorlar ne ben anlamıyorum kanın nerden geldiği bulunamıyor doktor rahim büyümesi diyor tek ihtimal diyor neyse çok şükür bebeğim iyi çok korktum kanamada durdu hayır tedavide uygulanmıyor bebeği görüyoruz kanama duruyor acaba ben psikolojik mi yapıyorum bunu anlamıyorum hiç bir şekilde anlam veremiyorum
Ben ara ara 5. Haftadan beri sürekli lekeleniyorum her hafta doktordayım ama çok şükür hiçbir zaman kanama alanı saptanmadı kese etrafında hiç bir yerde kanama alanı yok 3 tane doktora ayrı ayrı gidiyorum hepsi aynısını diyor yani herhalde rahim büyüdükçe Kılcal damarlar çatlıyor başka anlam veremiyorumGecmis olsun kese etrafında bi kanama yokmuymus yani. Benimde lekelerim var.bugun kontrolum vardi. Kesesin ustune bi kanama alanı var zararsiz. Zamanla yok olcak her sey yolunda dedi.kalp atıslarınıda ilk kez dinledik
Canım şuan öyle seninde 20 sinde gittiğinde o eller ayaksalar hareket edecekYaaa bende 9+1günlüğüm bugün 20snde gitcem bnmkiler de öyle mi olcak ne güzel
Çok sevindim canım ya annesine kendini göstermeden duramıyor senin minikCanım şuan öyle seninde 20 sinde gittiğinde o eller ayaksalar hareket edecekbenim normalde 9+5 ama vajinal muayenede 9+3 çıktı
Sorma canım ya yani kahve lekeye alıştım ama hiç sancım yoktu tuvaletim geldi tuvalete gittim kıp kırmızı devamlı gelen kan görünce elim Ayağım boşaldı baktı anneyi kahve rengi leke ile götürtemeyecek doktora bizimki kırmızılara başladıÇok sevindim canım ya annesine kendini göstermeden duramıyor senin minikbidaha da korkutmasın Allah’ın izniyle kırmızı bişey görmeyelim hiç birimiz Benimde 2 gün geri gösteriyordu en son şimdi ne oldu bilmiyorum son durum
Benim kanamam olduğunda hep sancılı oldu bide ilk bebeğimde kocaman pıhtılar parçalar düştü yine de duruyordu öyle kolay düşmüyor senin sancılı olmaması daha iyi ama yine de kan görmek insanı rahatsız ediyor rahimde kanama alanı filan da yok kılcal damardan kaynaklı mı kanama oluyo acaba doktor yine istirahat mı verdi aman Allah bidaha yaşatmasın hiç birimiz kırmızı bişey görmeyelimSorma canım ya yani kahve lekeye alıştım ama hiç sancım yoktu tuvaletim geldi tuvalete gittim kıp kırmızı devamlı gelen kan görünce elim Ayağım boşaldı baktı anneyi kahve rengi leke ile götürtemeyecek doktora bizimki kırmızılara başladıallahım bir daha yaşatmasın inşllah
Benim kalan sonuçlar da çıkmış cmv igg pozitif birde rubella igg pozitif bide pct yüksek diğer ikisi iyi sanırım bağışıklık veya enfeksiyonun daha önce geçirildiğine dair filan yazıyor neyseki Google bu sefer öldürmüyorAa onu unutmuşum pct mde yüksek oda omuymuş vayy anam ben nelere kalmışım böyle
evet canım dinşen dedi zaten kalkamadım ki hiçBenim kanamam olduğunda hep sancılı oldu bide ilk bebeğimde kocaman pıhtılar parçalar düştü yine de duruyordu öyle kolay düşmüyor senin sancılı olmaması daha iyi ama yine de kan görmek insanı rahatsız ediyor rahimde kanama alanı filan da yok kılcal damardan kaynaklı mı kanama oluyo acaba doktor yine istirahat mı verdi aman Allah bidaha yaşatmasın hiç birimiz kırmızı bişey görmeyelim
Bide kan sulandırıcı kullanıyomusun canım onun dozu fazla geliyo olabilir mi doktor bişey dedi mievet canım dinşen dedi zaten kalkamadım ki hiç
Yok canım ilk lekelenmede aspirin kullanıyordum doktor onuda kesmişti şuan kan sulandırıcı kullanmıyorumBide kan sulandırıcı kullanıyomusun canım onun dozu fazla geliyo olabilir mi doktor bişey dedi mi
Bugün doktora gönderdim sonuçlrı kullandığın ilaçlr yükseltmiş olabilir ama yine de gastroentoloji ye görün bana da muhakkak haber ver dedii daha önce hiç duymadım öyle bi bölüm diyemedim tabiBenim kalan sonuçlar da çıkmış cmv igg pozitif birde rubella igg pozitif bide pct yüksek diğer ikisi iyi sanırım bağışıklık veya enfeksiyonun daha önce geçirildiğine dair filan yazıyor neyseki Google bu sefer öldürmüyorama bi pct çözemedim
Pct için mi gastroentoloji istedi o mideye filan bakmıyormu mu reflü ülser vs. Ben karıştırdım mı hepsini birbirine acabaBugün doktora gönderdim sonuçlrı kullandığın ilaçlr yükseltmiş olabilir ama yine de gastroentoloji ye görün bana da muhakkak haber ver dedii daha önce hiç duymadım öyle bi bölüm diyemedim tabiama eğitim araştırma hastanesinde varmış sadece bu bölüm bnde özel çdrn sıra aldım perşembe gününe bi gidip görüncem bakalım hayırlısıı artık