Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlar baya baya kanamam başladı acile gidiyorum şimdi dua edin ne olur
Bütün dualarım seninle rabbim sana bağışlsın yavrunu inşallah sen yazdın kendim gibi iliklermde hissettim yaşadığın duyguyuu Allahım yar ve yardımcınız olsuun muhakkak yazın merak ediyorum

Allah yardımcın olsun

Sakin ol Allah yardımcın olsun hayırlı haberler alırız inş

Bütün dualarım seninle rabbim sana bağışlsın yavrunu inşallah sen yazdın kendim gibi iliklermde hissettim yaşadığın duyguyuu Allahım yar ve yardımcınız olsuun muhakkak yazın merak ediyorum

kızlar hepinizden Allah razı olsun bizim pıtırcık çok şükür iyi bu hafta doktora gitmicez dedik yine gösterdi kendini Kanama alanı yok kese düzgün alttan muayene ettiler acilde 9+3 çıktı. neden olduğunu ne doktorlar ne ben anlamıyorum kanın nerden geldiği bulunamıyor doktor rahim büyümesi diyor tek ihtimal diyor neyse çok şükür bebeğim iyi çok korktum kanamada durdu hayır tedavide uygulanmıyor bebeği görüyoruz kanama duruyor acaba ben psikolojik mi yapıyorum bunu anlamıyorum hiç bir şekilde anlam veremiyorum

Canım sakin sakin yazilanlari okuyordum kanamam başladı diyince kalbim birden hızlı artmaya başladı.ayyy çok kötü oldum çabuk çabuk sonraki mesajını aradım bir ohhh çektim.ben çok yazmasamda sessiz sessiz aslında hepinizi biliyorum.cok geçmiş olsun.

Bunla gecmis olsun Allahim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin

Ah canım ben ağlaya ağlaya gittim doktora elim ayağım titriyordu çok şükür bebeğin herşeyi iyi dediklerinde rahatladım
Bunla gecmis olsun Allahim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin
Amin amin inşllah yani bu kadar süre lekelenende tek benim sanırım hayırlısı ya bebeği. Sağlıklı olsun inşllah da

Çok şükür rabbime Olsuun iyi olsun da 9ay adet gören insanlar var kalbini ferah tut

Gecmis olsun kese etrafında bi kanama yokmuymus yani. Benimde lekelerim var.bugun kontrolum vardi. Kesesin ustune bi kanama alanı var zararsiz. Zamanla yok olcak her sey yolunda dedi.kalp atıslarınıda ilk kez dinledik

Gecmis olsun kese etrafında bi kanama yokmuymus yani. Benimde lekelerim var.bugun kontrolum vardi. Kesesin ustune bi kanama alanı var zararsiz. Zamanla yok olcak her sey yolunda dedi.kalp atıslarınıda ilk kez dinledik
Ben ara ara 5. Haftadan beri sürekli lekeleniyorum her hafta doktordayım ama çok şükür hiçbir zaman kanama alanı saptanmadı kese etrafında hiç bir yerde kanama alanı yok 3 tane doktora ayrı ayrı gidiyorum hepsi aynısını diyor yani herhalde rahim büyüdükçe Kılcal damarlar çatlıyor başka anlam veremiyorum

Canım şuan öyle seninde 20 sinde gittiğinde o eller ayaksalar hareket edecek benim normalde 9+5 ama vajinal muayenede 9+3 çıktı
Çok sevindim canım ya annesine kendini göstermeden duramıyor senin minik bidaha da korkutmasın Allah’ın izniyle kırmızı bişey görmeyelim hiç birimiz Benimde 2 gün geri gösteriyordu en son şimdi ne oldu bilmiyorum son durum

Sorma canım ya yani kahve lekeye alıştım ama hiç sancım yoktu tuvaletim geldi tuvalete gittim kıp kırmızı devamlı gelen kan görünce elim Ayağım boşaldı baktı anneyi kahve rengi leke ile götürtemeyecek doktora bizimki kırmızılara başladı allahım bir daha yaşatmasın inşllah

Benim kanamam olduğunda hep sancılı oldu bide ilk bebeğimde kocaman pıhtılar parçalar düştü yine de duruyordu öyle kolay düşmüyor senin sancılı olmaması daha iyi ama yine de kan görmek insanı rahatsız ediyor rahimde kanama alanı filan da yok kılcal damardan kaynaklı mı kanama oluyo acaba doktor yine istirahat mı verdi aman Allah bidaha yaşatmasın hiç birimiz kırmızı bişey görmeyelim

Aa onu unutmuşum pct mde yüksek oda omuymuş vayy anam ben nelere kalmışım böyle
Benim kalan sonuçlar da çıkmış cmv igg pozitif birde rubella igg pozitif bide pct yüksek diğer ikisi iyi sanırım bağışıklık veya enfeksiyonun daha önce geçirildiğine dair filan yazıyor neyseki Google bu sefer öldürmüyor ama bi pct çözemedim

evet canım dinşen dedi zaten kalkamadım ki hiç

Bugün doktora gönderdim sonuçlrı kullandığın ilaçlr yükseltmiş olabilir ama yine de gastroentoloji ye görün bana da muhakkak haber ver dedii daha önce hiç duymadım öyle bi bölüm diyemedim tabi ama eğitim araştırma hastanesinde varmış sadece bu bölüm bnde özel çdrn sıra aldım perşembe gününe bi gidip görüncem bakalım hayırlısıı artık

Pct için mi gastroentoloji istedi o mideye filan bakmıyormu mu reflü ülser vs. Ben karıştırdım mı hepsini birbirine acaba bende merakımdan sağlıkocağı doktoruna gösterdim yeni atanmış hanım hanımcık kadın 2 saat baktı nerdeyse sonra bişey yok ya dedi daha önce geçirilmiş enfeksiyonlar ama pct için bişey demedi neyse artık idrar tahliliyle beraber gösteririm tüm sonuçları perşembe özelden randevu aldım hem bebiş göreyim hem idrar tahlili vereyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…