- Konu Sahibi gebelikdenemeleri
Seni çok iyi anlıyorum iyi düşünelim iyi olsun Rabbim güzelliklerle yolumuzu aydınlatsın inşallah canım inanıyorum her şey çok güzel olacak Allahın izniyleCuma günü kontrolüm var ama o kadar korkuyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni çok iyi anlıyorum iyi düşünelim iyi olsun Rabbim güzelliklerle yolumuzu aydınlatsın inşallah canım inanıyorum her şey çok güzel olacak Allahın izniyleCuma günü kontrolüm var ama o kadar korkuyorum ki
Kuzum daha 6. Gün müş biraz bekleseydin hemen üzülme 10 .gün Bidaha ver
Yaaa üzüldm pozitif dönme şansı yokmu doktorn ne dedi
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum pozitife döneceğine ihtimal vermiyorum çok üzüldüm ilaçlarımı bırakmadım devam ediyorum test gününe kadar devam edeceğim ama bu bile canımı yakıyor olmadığını bile bile iğneye gittim ağlaya ağlaya eve geri döndüm çok zor süreçler gerçekten o yüzden sizler için canı gönülden dua ediyorum rabbim sizlere pozitifleri görmeyi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin geride 5 tane dondurulmuş embriyolarım var bu ilk transferimdi İnşallah ikinci denememizde pozitifi görürümDaha çok erken belki geç dölleniyordur test gününüzü bekleyin siz ilaçları bırakmayın lütfen
İnşallah sen de pozitifi göreceksin hepimiz görücez inanıyorum benOlsaydı çıkardı diye düşünüyorum pozitife döneceğine ihtimal vermiyorum çok üzüldüm ilaçlarımı bırakmadım devam ediyorum test gününe kadar devam edeceğim ama bu bile canımı yakıyor olmadığını bile bile iğneye gittim ağlaya ağlaya eve geri döndüm çok zor süreçler gerçekten o yüzden sizler için canı gönülden dua ediyorum rabbim sizlere pozitifleri görmeyi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin geride 5 tane dondurulmuş embriyolarım var bu ilk transferimdi İnşallah ikinci denememizde pozitifi görürüm
bende aynı gün transfer oldum belim çok ağrıyor11 kasımda 2 adet 3. Gün embriyo transferi oldum aynıgün transfer olanlar varmı hangi ilaçları kullanıyosnz ağrınız sızınız varmı süreci birlikte takip edelim
iğnenizi nerde yaptırıyorsunuz ben yapıyorum çok acıyorBenimde dün transferim yapıldı. Dün uzandım sadece yemek ve tuvalet için kalktım. bugün de öğleden sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım artık. İğnem var onun için dışarı çıktık ağır ağır yürüyerek gidip geldik. Bol bol su içiyorum meyve sebze ceviz vs sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
çoğu insanın teste çıkmıyor moralini bozma benceBenim de 8. günüm ve test yaptım çıkmadı hiçbir şey. Hem de o kadar hiçbir şey ki kontrol kısmı ne kadar belirginse test kısmı da bir o kadar net bir boşluk. Moralim bozuk. Son şansım da olmayacak galiba... Ne diyelim... Test günümü bekliyorum tabi ki yine de ama gerçekten ümitsizim. Allah sizin evladınızı size bağışlasın. Hayırlı bir evlat, hayırlı bir vatandaş olsun.
Benim ateşim 37 den aşağı düşmedi 5 gündür ölçüyorum sürekli adet ağrısı gibi ağrı bende de varMerhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle ben de 14 Kasım’da beşinci gün transferi oldum Bugün test yaptım hayal bir çizgi gördüm sadece daha önce de aynı şeyi görmüştüm ve olumsuz sonuçlanmıştı ve benim yedinci tüp bebek denemem çok yoruldum çok umutsuzum artık Çok fazla sıçak vücudum karnım özellikle regli oldugumda hep böyle oluyo aynı sancılar ve çok kötüyüm