11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kuzum daha 6. Gün müş biraz bekleseydin hemen üzülme ☺️💜10 .gün Bidaha ver 💜
Yaaa üzüldm pozitif dönme şansı yokmu doktorn ne dedi
Daha çok erken belki geç dölleniyordur test gününüzü bekleyin siz ilaçları bırakmayın lütfen 🙏🏻
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum pozitife döneceğine ihtimal vermiyorum😔 çok üzüldüm ilaçlarımı bırakmadım devam ediyorum test gününe kadar devam edeceğim ama bu bile canımı yakıyor olmadığını bile bile iğneye gittim ağlaya ağlaya eve geri döndüm çok zor süreçler gerçekten o yüzden sizler için canı gönülden dua ediyorum rabbim sizlere pozitifleri görmeyi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲 geride 5 tane dondurulmuş embriyolarım var bu ilk transferimdi İnşallah ikinci denememizde pozitifi görürüm🤲

Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum pozitife döneceğine ihtimal vermiyorum😔 çok üzüldüm ilaçlarımı bırakmadım devam ediyorum test gününe kadar devam edeceğim ama bu bile canımı yakıyor olmadığını bile bile iğneye gittim ağlaya ağlaya eve geri döndüm çok zor süreçler gerçekten o yüzden sizler için canı gönülden dua ediyorum rabbim sizlere pozitifleri görmeyi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin🤲 geride 5 tane dondurulmuş embriyolarım var bu ilk transferimdi İnşallah ikinci denememizde pozitifi görürüm🤲
İnşallah sen de pozitifi göreceksin hepimiz görücez inanıyorum ben 🤲🏻❤️

Benimde dün transferim yapıldı. Dün uzandım sadece yemek ve tuvalet için kalktım. bugün de öğleden sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım artık. İğnem var onun için dışarı çıktık ağır ağır yürüyerek gidip geldik. Bol bol su içiyorum meyve sebze ceviz vs sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız🥰
iğnenizi nerde yaptırıyorsunuz ben yapıyorum çok acıyor

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle ben de 14 Kasım’da beşinci gün transferi oldum Bugün test yaptım hayal bir çizgi gördüm sadece daha önce de aynı şeyi görmüştüm ve olumsuz sonuçlanmıştı ve benim yedinci tüp bebek denemem çok yoruldum çok umutsuzum artık Çok fazla sıçak vücudum karnım özellikle regli oldugumda hep böyle oluyo aynı sancılar ve çok kötüyüm

Benim de 8. günüm ve test yaptım çıkmadı hiçbir şey. Hem de o kadar hiçbir şey ki kontrol kısmı ne kadar belirginse test kısmı da bir o kadar net bir boşluk. Moralim bozuk. Son şansım da olmayacak galiba... Ne diyelim... Test günümü bekliyorum tabi ki yine de ama gerçekten ümitsizim. Allah sizin evladınızı size bağışlasın. Hayırlı bir evlat, hayırlı bir vatandaş olsun.
çoğu insanın teste çıkmıyor moralini bozma bence

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle ben de 14 Kasım’da beşinci gün transferi oldum Bugün test yaptım hayal bir çizgi gördüm sadece daha önce de aynı şeyi görmüştüm ve olumsuz sonuçlanmıştı ve benim yedinci tüp bebek denemem çok yoruldum çok umutsuzum artık Çok fazla sıçak vücudum karnım özellikle regli oldugumda hep böyle oluyo aynı sancılar ve çok kötüyüm
Benim ateşim 37 den aşağı düşmedi 5 gündür ölçüyorum sürekli adet ağrısı gibi ağrı bende de var

X