Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bebişler kendini gösterirse burda çoğumuz ocak ayında öğrenicez cinsiyeti

Ayy bende iki doktora mı gitsem diye düşünürken buluyorum kendimii çok geç çağırıyolar ama doktorlarda bekleyemiyoruum zaten çok beklediiim doktor kötğ bişey diycek diye yüreğim ağzımda gidiyorum doktora..

Kızlar aranızda 3.doz aşısını olan varmı vakalar çok artmaya başladı benim 3.doz aşım yeni tanımlanmış perşembe doktorumla konuşucam bi

Bana doktorum ol dedi ama araştırmalarım 3ayı doldurduktan sonra vurdurun diyen doktor sayısı fazla o yüzden biraz daha ertelemeyi düşğnğyorum
Ben de 3. Doz aşımı henüz olmadım 3. Ayı doldurduktan sonra doktora sorup olacağım bana zaten daha çıkmadı

Kızlar aranızda 3.doz aşısını olan varmı vakalar çok artmaya başladı benim 3.doz aşım yeni tanımlanmış perşembe doktorumla konuşucam bi
Ben de 3. Doz aşımı henüz olmadım 3. Ayı doldurduktan sonra doktora sorup olacağım bana zaten daha çıkmadı
Ben daha ilk doz aşıyı bile olmadım zaten hormonlarım dengesiz iyice bozulmasın diye transfer öncesi olmak istemedim. Son kontrolümde doktoruma sordum henüz aşısızım olmalımıyım doktor gözüyle değil Babacan tavrınıza samimiyetinize güvenerek soruyorum dedim şuan değil 28 şubata filan randevunu al aşını ol dedi 28 Şubat 4 buçuk aylık filan oluyor bu arada. Şuan değil 4 ayı devir demek istedi yani

Pazar günü eşime e bebek mağazasına girelim bişey almayız bakarız birazcık dedim girmedi alası geliyomuş görünce cinsiyeti bekliyoruz nasipse şuan bi iğne almadım
Bende cinsiyeti bekliyorum sonrasında başlayacağım yavaş yavaş
Bende 3. Aydan sonra doktor ol derse olurum zaten

Bende cinsiyeti bekliyorum sonrasında başlayacağım yavaş yavaş

Bende 3. Aydan sonra doktor ol derse olurum zaten
Ay çok heyecanlı ya erken öğrenenlerden olurmuyuz yoksa göstermeyip 20.ci haftalara kadar bekletir mi bebişler bizi bende kontrole gittiğimde cinsiyet tahmininiz varmı diye sorucam doktora inşallah söyler eşim cinsiyeti öğrenip ordan çıkınca bebek mağazasına dalma hayali kuruyor Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize

Biz çok zorlu yollardan geçtik öyle ha deyince hamile kalmadık sabrı öğrendik beklemeyi öğrendik şimdi normal bir hamilelerin yaşaması gereken duyguları daha yoğun yaşıyoruz hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimizin evlatlarını kucağımıza almayı nasip etsin inşlllah herkes bizi mazur görsün sevincimizde heyecanımızda bekleyişimiz kadar büyük oluyor. Bu arada Evet göstermeye de bilir sağlıklı olsunda şimdi gittiğimde ense kalınlığı burun bilmemnesi falan bakılacakmış rabbim ordan da sağlıklı sonuç almayı nasip etsin ikili testi istemiyorum yaptırmayacağım zaten önce Kardelen sonra sen öğreneceksin inşşllah arkanızdan ben ve diğer arkadaşlarda gelecek

Aynen öyle valla hepimizin duygularına tercüman olmuşsun. Bu ne acele buldumcuk olmuşlar diye düşünenler olacaktır ama buldumcuk olduk zor bulduk napalım yani başka kadınlar gibi 1 Ay korunmayıp şak diye hamile kalmayı bizde isterdik nasibimiz böyleymiş takdiri ilahi Bu ikili test olayı neymiş ki bebeğin engel durumuna bakılmıyor mu neden istemiyorsun yaptırmayı bide üçlü hatta dörtlü varmış onlar nedir acaba bu arada hepimizden önce Esra öğrenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…