- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.261
Bebişler kendini gösterirse burda çoğumuz ocak ayında öğrenicez cinsiyetiStres hepimizde var sanırım ya bende her kontrolde ya kalbi atmıyorsa diye çok korkuyorum çok şükür her gittiğimde daha güçlüydü sesiAy şaka gibi arkadaşım 13. Haftsındaydı bugün gitti yüzde 90 kız demiş 3 hafta sonra bizde öyle olacağız
Benim doktor 2,5 3 hafta sonra söylerim dedi cinsiyeti tabi bebek gösterirseBebişler kendini gösterirse burda çoğumuz ocak ayında öğrenicez cinsiyeti
Keşke öyle bi şansım olsaKızlar aynı korkular bende de var, ben hastanede çalışıyorum, 2 günde bi doktorumun yanına çıkıp ultrasonla bakıyorum
Ah ah bu anneler hep böyle benimki de aldırmıyor oysa o kadar heves ediyorum ki anlatamamDaha çok erken annem hayatta bişey aldırmaz 6ayı geçmeden bişey alamıycam öyle görünüyo
Yaa Allah korusuun erken aylar bişey falan olur onları görmek daha çok üzer diye biraz daha beklemek en iyisi tabi bu bir sürü şey beğenip kaydetmemize engel değişAh ah bu anneler hep böyle benimki de aldırmıyor oysa o kadar heves ediyorum ki anlatamamböyle herşeyi alasım var
Henüz biley almadım sadece buhar makinesi aldım kendi burnum çok kuruyo uyurken ilerde bebektede kullanırız nasılsa diye başka bişey almadık hiçBu Arada başlamadınız dimi daha alışverişlere
Bana doktorum ol dedi ama araştırmalarım 3ayı doldurduktan sonra vurdurun diyen doktor sayısı fazla o yüzden biraz daha ertelemeyi düşğnğyorumKızlar aranızda 3.doz aşısını olan varmı vakalar çok artmaya başladı benim 3.doz aşım yeni tanımlanmış perşembe doktorumla konuşucam bi
Kızlar aranızda 3.doz aşısını olan varmı vakalar çok artmaya başladı benim 3.doz aşım yeni tanımlanmış perşembe doktorumla konuşucam bi
Ben de 3. Doz aşımı henüz olmadım 3. Ayı doldurduktan sonra doktora sorup olacağım bana zaten daha çıkmadıBana doktorum ol dedi ama araştırmalarım 3ayı doldurduktan sonra vurdurun diyen doktor sayısı fazla o yüzden biraz daha ertelemeyi düşğnğyorum
Ay ne güzel yaa sen şanslısınKızlar aynı korkular bende de var, ben hastanede çalışıyorum, 2 günde bi doktorumun yanına çıkıp ultrasonla bakıyorum
Pazar günü eşime e bebek mağazasına girelim bişey almayız bakarız birazcık dedim girmediBu Arada başlamadınız dimi daha alışverişlere
Kızlar aranızda 3.doz aşısını olan varmı vakalar çok artmaya başladı benim 3.doz aşım yeni tanımlanmış perşembe doktorumla konuşucam bi
Ben daha ilk doz aşıyı bile olmadım zaten hormonlarım dengesiz iyice bozulmasın diye transfer öncesi olmak istemedim. Son kontrolümde doktoruma sordum henüz aşısızım olmalımıyım doktor gözüyle değil Babacan tavrınıza samimiyetinize güvenerek soruyorum dedim şuan değil 28 şubata filan randevunu al aşını ol dedi 28 Şubat 4 buçuk aylık filan oluyor bu arada. Şuan değil 4 ayı devir demek istedi yaniBen de 3. Doz aşımı henüz olmadım 3. Ayı doldurduktan sonra doktora sorup olacağım bana zaten daha çıkmadı
Bende cinsiyeti bekliyorum sonrasında başlayacağım yavaş yavaşPazar günü eşime e bebek mağazasına girelim bişey almayız bakarız birazcık dedim girmedialası geliyomuş görünce cinsiyeti bekliyoruz nasipse şuan bi iğne almadım
Bende 3. Aydan sonra doktor ol derse olurum zatenBen daha ilk doz aşıyı bile olmadım zaten hormonlarım dengesiz iyice bozulmasın diye transfer öncesi olmak istemedim. Son kontrolümde doktoruma sordum henüz aşısızım olmalımıyım doktor gözüyle değil Babacan tavrınıza samimiyetinize güvenerek soruyorum dedim şuan değil 28 şubata filan randevunu al aşını ol dedi 28 Şubat 4 buçuk aylık filan oluyor bu arada. Şuan değil 4 ayı devir demek istedi yani
Ay çok heyecanlı ya erken öğrenenlerden olurmuyuz yoksa göstermeyip 20.ci haftalara kadar bekletir mi bebişler biziBende cinsiyeti bekliyorum sonrasında başlayacağım yavaş yavaş
Bende 3. Aydan sonra doktor ol derse olurum zaten
Biz çok zorlu yollardan geçtik öyle ha deyince hamile kalmadık sabrı öğrendik beklemeyi öğrendik şimdi normal bir hamilelerin yaşaması gereken duyguları daha yoğun yaşıyoruz hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimizin evlatlarını kucağımıza almayı nasip etsin inşlllah herkes bizi mazur görsün sevincimizde heyecanımızda bekleyişimiz kadar büyük oluyor. Bu arada Evet göstermeye de bilir sağlıklı olsunda şimdi gittiğimde ense kalınlığı burun bilmemnesi falan bakılacakmış rabbim ordan da sağlıklı sonuç almayı nasip etsin ikili testi istemiyorum yaptırmayacağım zatenAy çok heyecanlı ya erken öğrenenlerden olurmuyuz yoksa göstermeyip 20.ci haftalara kadar bekletir mi bebişler bizibende kontrole gittiğimde cinsiyet tahmininiz varmı diye sorucam doktora inşallah söyler eşim cinsiyeti öğrenip ordan çıkınca bebek mağazasına dalma hayali kuruyor Allah o günleri görmeyi nasip etsin hepimize
Aynen öyle valla hepimizin duygularına tercüman olmuşsun. Bu ne acele buldumcuk olmuşlar diye düşünenler olacaktır ama buldumcuk olduk zor bulduk napalım yaniBiz çok zorlu yollardan geçtik öyle ha deyince hamile kalmadık sabrı öğrendik beklemeyi öğrendik şimdi normal bir hamilelerin yaşaması gereken duyguları daha yoğun yaşıyoruz hepimizin yüzünü güldürsün rabbim hepimizin evlatlarını kucağımıza almayı nasip etsin inşlllah herkes bizi mazur görsün sevincimizde heyecanımızda bekleyişimiz kadar büyük oluyor. Bu arada Evet göstermeye de bilir sağlıklı olsunda şimdi gittiğimde ense kalınlığı burun bilmemnesi falan bakılacakmış rabbim ordan da sağlıklı sonuç almayı nasip etsin ikili testi istemiyorum yaptırmayacağım zatenönce Kardelen sonra sen öğreneceksin inşşllah arkanızdan ben ve diğer arkadaşlarda gelecek
Benimde cuma gunu kontrolum var her gunumuz korkuyla geciyoBen bugün iğne yaptırdığım yerde doktora görüniyim bi dedim ama doktor çıkmış yerinde yoktu perşembe kendi doktoruma gidicem bakalım bende aürekli kontrol ediyorum sadece sabah geldi şuan bi leke yok