Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Seninle ben sanırım Süreci zor geçiriyoruz sürekli lekelenme halindeyiz. Acaba ne zamana kadar sürecek bu lekelenmeler. İğneyi vuruluyorum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor anlamıyorum neden oluyor 🤔 rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Bende sürekli lekelenme yaşıyorum aynen 1 hafta geçiyor sonra su gibi tekrar kahverengi lekelenme nerdeyse her hafta doktordayim bugün gene başladı yarın doktora gidecem.senin doktorun ne diyor.

Bende sürekli lekelenme yaşıyorum aynen 1 hafta geçiyor sonra su gibi tekrar kahverengi lekelenme nerdeyse her hafta doktordayim bugün gene başladı yarın doktora gidecem.senin doktorun ne diyor.
Canım doktor birşey demiyor bend kanama alanı yok çok şükür bol bol dinlen bol sucu tüket diyor başka yapacak birşey yok 😢 bekleyeceğiz rabbim sağlık versin

Kızlar etrafımda kimseyle paylaşamıyorum bana ne bu evham diyip duruyolar 🙈 bebeğimin keselerini gördüğümden beri en büyük korkum ya kalpleri durursa doktora gittiğimde öğrenirsem kafamda sürekli bu korkuyla dolaşıyoruum evet biliyorum çok saçma ama kendimi durduramıyorum hatta sürekli internette araştırıyorum anlşılıyo mu bi belirtsi var mı hiç birbelirtiside yokmuş herkes normal kontrol gününde öğrendiklerni yazmış var mı benm gibi evhamlıı 😌😌

Kızlar etrafımda kimseyle paylaşamıyorum bana ne bu evham diyip duruyolar 🙈 bebeğimin keselerini gördüğümden beri en büyük korkum ya kalpleri durursa doktora gittiğimde öğrenirsem kafamda sürekli bu korkuyla dolaşıyoruum evet biliyorum çok saçma ama kendimi durduramıyorum hatta sürekli internette araştırıyorum anlşılıyo mu bi belirtsi var mı hiç birbelirtiside yokmuş herkes normal kontrol gününde öğrendiklerni yazmış var mı benm gibi evhamlıı 😌😌
Bende öyleyim canım bebek için sağlıklı olsa şöyle hergün ultrasonla görsem anca rahat ederim o derece

Kızlar benimşe lekelenmem oldu malesef.sabah lavaboya gttim peçeteye az kırmızılık geldi çok korktum sonra uyumuşum yine uyanınca baktım hiçbişey gelmedi daha ama hergün progestan vıruluyorum nasıl oldu anlamadım perşembe kontrolüm var
Meraba bende 5+6 yım. Dun tek seferlik peceteye kırmızı geldi.daha oncede olmustu yine tek sefer. Kahverwngi camur gibi lekeler devam ediyo. Bende her gun progestan dex yapiyorum.

Meraba bende 5+6 yım. Dun tek seferlik peceteye kırmızı geldi.daha oncede olmustu yine tek sefer. Kahverwngi camur gibi lekeler devam ediyo. Bende her gun progestan dex yapiyorum.
Ben bugün iğne yaptırdığım yerde doktora görüniyim bi dedim ama doktor çıkmış yerinde yoktu perşembe kendi doktoruma gidicem bakalım bende aürekli kontrol ediyorum sadece sabah geldi şuan bi leke yok

Ben varım 🙋🏻‍♀️ Korkuyorum bi kontrolde gidince kötü şeyler duycam diye evhamlanıyorum sonra Allah’a emanet edip normale dönüyorum aradan zaman geçiyor yine aynı şeyleri düşünürken buluyorum kendimi. Ayrıca saçma da değil bence bu düşüncen sonuçta zor buluyoruz bu bebişleri her an bişey olmasın korkusuyla beyin türlü oyunlar yapıyor böyle 🤦🏻‍♀️

Stres hepimizde var sanırım ya bende her kontrolde ya kalbi atmıyorsa diye çok korkuyorum çok şükür her gittiğimde daha güçlüydü sesi ☺️☺️ Ay şaka gibi arkadaşım 13. Haftsındaydı bugün gitti yüzde 90 kız demiş 🙈😂😂 3 hafta sonra bizde öyle olacağız ☺️🤲🏻

X