Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Valla ben hiç bir sigortacıda yaptıramadım hangi şirketse bana da söyleyin bakıyım en azından buralarda varsa faydalanırım çünkü hamileyken sigorta doğumu karşılamıyo diye yapmadı kimse

Valla ben hiç bir sigortacıda yaptıramadım hangi şirketse bana da söyleyin bakıyım en azından buralarda varsa faydalanırım çünkü hamileyken sigorta doğumu karşılamıyo diye yapmadı kimse
Valla ben netten baktım şuan hiç biriyle birebir görüşme yapmadım. Demir hayat var bupaacibadem var tamamlayıcı sağlık var bi kaç firma okudum bazılarının detaylarını inceledim bi bak istersen sende

Bu arada sizin ikinci bebeğiniz mi ?

İki tests down sendromunu gösteriyor ama kesinliği yok ben zaten özel eğitim öğretmeniyim sürekli onlarla çalışıyorum böyle bir durumda zaten aldırmayı düşünmüyorum öyle bile olsa oyüzden hamileliğim zor geçmesin en azından veren alllah ne de olsa ayrıca kesinliği de yok. Ense kalınlı bakışacak zaten oyüzden o testi yaptırmayacağım
Ben de 7 ocakta nifty testi yaptıracağım. Muhtemelen 14-15 ocak gibi cinsiyeti öğrenmiş olurum.
Aaa doğru sen daha öncesin hadi bakalım hayırlı haberlerle gel ilk cinsiyet senden gelecek

Fetal dna testi. Bebeğin kromozomlarına bakıyorlar
Aaa fetal DNA dün baya araştırdım onun diğer adı o muymuş anca öğreniyoruz valla bunları öğrenmek ilgimiz dahilinde olması da güzel valla ya sanırım bu testi yaptırınca diğer tarama testlerine pek gerek kalmıyormuş ne var ne yok çıkıyomuş yanılma payı oldukça düşükmüş doğru sonuç oranı %99 diyorlar. Fakat yurtdışına gönderiliyor filan yazmışlar Türkiye’de yapılmıyor mu bu test sen özellikle mi bunu istedin doktorun mu gerekli gördü çok soru sordum ama

Evet aynen öyle. Türkiye’de yapan firmalar da var. Benim yapacağım yer kan örneğini Amerika’ya gönderiyor.

Ben kendim yaptırmak istedim. Tarama testleri ile kafamı karştırmak istemiyorum. Doğruluk payı da çok yüksek. İnşallah test temiz gelirse sonrasında endişesiz bir gebelik geçirmiş olurum.

Bi belirtiniz var mıydı benim de Zeki hoca da ikinci gebeliğim olacak inşallah ama hiç belirtim yok ağrım da yok nötrüm resmen

fiyatı nedir testin? İnşallah tertemiz gelir sorunsuz endişesiz geçer Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…