Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bnde ikili tarama üçlü taramaya karşıyım yaptırmak istemiyorum sonuçda engel durumuna bakıp bişey yapmıyolar sadece istersen alıyoşar bebeği böyle bişey yapmıycağıma göre boşuna strese girmeya gerek yok diye düşünüyorum zaten yeterince stresliyim zaten kesinliği olmayan bişey çevremde %90 engelli denilip çok sağlıklı olan çocuklar var en yakın örnek kız kardeşim onada demişlerdi ama maşallahı var

Birde fetal DNA diye bi test varmış dün siyah inci ikili test yaptırmıcam diyince bi araştırayım dedim ne var ne yok tamamı çıkıyomuş başka teste gerek olmuyomuş acaba direk ondan mı yaptırmak lazım birde bu ikili test için yanlışlık payı çok olabiliyor diyorlar hiç böyle şeyler duymamıştım şaşırttı beni durum kararsız kaldım bende

Birde bu 12.ci haftada filan bakılan ense kalınlığı burun vs. Var ya buna normal ultrasonda direk karından bakıp mı söylüyorlar ekstra bişey mi yapıyorlar vajinal gibi farklı ultrason gibi?

Birde bu 12.ci haftada filan bakılan ense kalınlığı burun vs. Var ya buna normal ultrasonda direk karından bakıp mı söylüyorlar ekstra bişey mi yapıyorlar vajinal gibi farklı ultrason gibi?
Bildğim kadarıyla ense kalınlığı ultrasonla ölçülüyo ekstra başka bişeyle yada vajinal deil karından bakıyolar ama emin deilim öyle okumuştum.. sakatlık down sendrom ve diğer hastalıklr için yapılan testlerin hepsi için şunu söyleyebilirm yanılma payıı çok çok çok yüksek ben bire bir çok fazla şahit oldum zaten sakat desenlerde anne karnındaki bebeğe hiç bir müdahale yapılmıyo sadece hayatını sonlndırabiliyosıun bunuda asla yapamıycağıma göre hiç kendimi sıkıntıya sokmam daha iyi diye düşünenlerdenim

Haklısın aslında boşuna stres olacak. Şartlar ne gösterir ozaman gelsin bakalım bende şimdi yaptırmamaya düşünüyorum duyduklarımdan sonra. Bu arada özel sağlık sigortan varmı biraz araştırdım iyi diyorlar test tetkik vs yaptırmayı düşünüyorum acaba hastane doğum paketi mi daha iyidir özel sağlık sigortası mı

Sende benim gibi geç kalanlardansıın özel sağlık sigortası yaptırıcaktım sigortacı tanıdıklarımın hepsini aradım ve aldığım cevap doğumu kapsamadığı yönünde hamile kalmadan önce yaptırmam gerekiyomuş bn ne bilcem hamile kalcağımıda sigorta yaptırcam çok saçma ama sistem böyleymiş.. hastanenin kendi doğum paketleri oluyo bi araştır istersen ben medical parka gidiyorum onların doğum paketinde 8muayene doğum özel oda süsleme dışardan istediğin yemek fotoğraf bir adet aile bikaç bişey daha var 13bin lira istedi zaten muayeneye veriyorum 350lira bu daha mantıklı geldi bir iki ay daha gidiyim sonra doğum paketini alıcam heralde öyle görünüyo

İnternette bir kaç sigorta şirketinin gebelik dönemi içinde de sigorta yaptıklarını yazmışlar ondan bi düşünsemmi dedim ben şuan bi profesörün özel muayenesine gidiyorum transferimide aynı doktor yapmıştı her muayenede 500 TL veriyorum kan tahlili vs yok onları farklı laboratuvarda ekstra ödüyorum. Ama büyük teçhizatlı bi hastane istiyorum 3 hafta sonraki randevudan sonra bi yandan hastanede de kontrollere başlamak gerekir mi artık acaba

Valla özel sigorta yapan varsa hiç düşünme hatta banada söyle bende bakıyım hastaneler çok pahalı bende kontrole gidiyorum kan testlerini sağlık ocağında yaptırıyorum doktora atıyorum en ucuz tahlil 150liradan başlıyo dayanmıyo valla devlet hastanesinde doğru düzgün doktor yok olanlarda üstün körü normal gebeler gibi davranıyo ama bizim daha detaylı bakılmamız lazım diye düşünüyorum doktorumun dediği gibi kıymetli bebek bunlr

Bizim burda kadın doğum devlet hastanelerinde bizlerden çok suriyeli vatandaşlar var yani tabi herkesin muayene olma hakkı var ama yeni doğum yapmış kadın yeniden hamile bitane de 2buçuk yaşlarında bi çocuk daha yanında yani maşallah bir ürüyorlar bize sıra gelmiyor Hastanedeki yoğunluk hiç azımsanacak gibi değil doktor dahi kızdı o dediğim kadına yeter artık ne bu acelen diye haliyle yoğunluk bukadar çok olunca ilgi detaylı anlatım filan da olamıyor oyüzden mümkün olduğunca özele gidiyorum dediğin gibi kıymetli bebek bizimkiler

Benim doktorum henüz hiç bir tahlil istemedi benden tüp bebekte yapıyolar hepsini diyerek

Benim doktorum henüz hiç bir tahlil istemedi benden tüp bebekte yapıyolar hepsini diyerek
Benim doktorum bi pıhtılaşma süresi testi sanırım öyle bişey istedi coraspirin kullanıyorum onu kesip kesmemekle alakalı. Son kontrolümde tam idrar tam kan bide birkaç test daha istedi yaptırıp sonraki kontrolde götürcem

Benim doktorum istedi kan sağlık ocağına kayıt da yaptır dedi yaptırdım zaten orda takibimi yapıcak hemşire bu testleri yapıcaktık sana dedi en önemlisi idrarda protein kaçağı ve enfeksiyon dedi kan da da tiroid kolestrol şeker 3-4sayfalık çıkan sonuç listesi verdi doktora attım bunlarda bi sıkıntı yok dedii sağlık ocağında aşılar varmış şubat ayında gidicem

Ben de 7 ocakta nifty testi yaptıracağım. Muhtemelen 14-15 ocak gibi cinsiyeti öğrenmiş olurum.

Coraspin ve oksapar 34haftaya kadar kullanılcak dedi progestan fitil de 18haftadan sonra duruma göre bakıcaz dedi
Benim ilk hamileliğimde ecopirin + oksapar kullanıyodum fazla gelmiş kanama çok olunca oksaparı kesmişti doktorum. Busefer coraspirin verdi doktor sadece oda kanamam gelince kesmeyi düşündü tahlil verdim pıhtılaşma süresi sıkıntılı çıkmış sanırım devam et kesinlikle bırakma dedi. Estrofemi kesti son kontrolde şimdi coraspirin, folikasit, vitamin, progestan fitil, progestan iğne 3 günde 1 e çevirdi şuan bunları kullanıyorum bu arada daha sağlıkocağına kayıt yaptırmadım önümüzdeki hafta kan vermeye gidince yaptırırım

Ben direkt sigorta yaptırdım. Daha uygun bence

Hayır fiyat daha uyguna geliyor. En azından İstanbul’daki hastaneler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…