- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.241
Sen bizden öndesin dimi kaçıncı haftadasın 11 oldun mu benim devam ediyor ama dokunun ağrıyor çok ağrımıyorBirde benim göğüs ağrılarım geçti sizin nasıl
Ben senden 1 hafta öndeyim canım 9+5Sen bizden öndesin dimi kaçıncı haftadasın 11 oldun mu benim devam ediyor ama dokunun ağrıyor çok ağrımıyor
Bende sürekli lekelenme yaşıyorum aynen 1 hafta geçiyor sonra su gibi tekrar kahverengi lekelenme nerdeyse her hafta doktordayim bugün gene başladı yarın doktora gidecem.senin doktorun ne diyor.Seninle ben sanırım Süreci zor geçiriyoruz sürekli lekelenme halindeyiz. Acaba ne zamana kadar sürecek bu lekelenmeler. İğneyi vuruluyorum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor anlamıyorum neden oluyorrabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Canım doktor birşey demiyor bend kanama alanı yok çok şükür bol bol dinlen bol sucu tüket diyor başka yapacak birşey yokBende sürekli lekelenme yaşıyorum aynen 1 hafta geçiyor sonra su gibi tekrar kahverengi lekelenme nerdeyse her hafta doktordayim bugün gene başladı yarın doktora gidecem.senin doktorun ne diyor.
Bende de kanama alanı yok aynı şeyleri dedi.leke lehlikelimi diyorum.sonucta daha yeni gebelik riskli dönem biz leke görmek istemeyiz dediCanım doktor birşey demiyor bend kanama alanı yok çok şükür bol bol dinlen bol sucu tüket diyor başka yapacak birşey yokbekleyeceğiz rabbim sağlık versin
Evet babada aynısını diyor ama korkulacak birşey de yok diyor anlamadım bende senin ne kadar olduBende de kanama alanı yok aynı şeyleri dedi.leke lehlikelimi diyorum.sonucta daha yeni gebelik riskli dönem biz leke görmek istemeyiz dedi
Gebelik mi nekdar oldu sizle aynıyım.Evet babada aynısını diyor ama korkulacak birşey de yok diyor anlamadım bende senin ne kadar oldu
8+6 çıktı bugün çok şükürGebelik mi nekdar oldu sizle aynıyım.
Bende öyleyim canım bebek için sağlıklı olsa şöyle hergün ultrasonla görsem anca rahat ederim o dereceKızlar etrafımda kimseyle paylaşamıyorum bana ne bu evham diyip duruyolarbebeğimin keselerini gördüğümden beri en büyük korkum ya kalpleri durursa doktora gittiğimde öğrenirsem kafamda sürekli bu korkuyla dolaşıyoruum evet biliyorum çok saçma ama kendimi durduramıyorum hatta sürekli internette araştırıyorum anlşılıyo mu bi belirtsi var mı hiç birbelirtiside yokmuş herkes normal kontrol gününde öğrendiklerni yazmış var mı benm gibi evhamlıı
Off bende öyleyiim valla nasıl geçicek böyle günler bilmiyorumBende öyleyim canım bebek için sağlıklı olsa şöyle hergün ultrasonla görsem anca rahat ederim o derece
Meraba bende 5+6 yım. Dun tek seferlik peceteye kırmızı geldi.daha oncede olmustu yine tek sefer. Kahverwngi camur gibi lekeler devam ediyo. Bende her gun progestan dex yapiyorum.Kızlar benimşe lekelenmem oldu malesef.sabah lavaboya gttim peçeteye az kırmızılık geldi çok korktum sonra uyumuşum yine uyanınca baktım hiçbişey gelmedi daha ama hergün progestan vıruluyorum nasıl oldu anlamadım perşembe kontrolüm var
Ben bugün iğne yaptırdığım yerde doktora görüniyim bi dedim ama doktor çıkmış yerinde yoktu perşembe kendi doktoruma gidicem bakalım bende aürekli kontrol ediyorum sadece sabah geldi şuan bi leke yokMeraba bende 5+6 yım. Dun tek seferlik peceteye kırmızı geldi.daha oncede olmustu yine tek sefer. Kahverwngi camur gibi lekeler devam ediyo. Bende her gun progestan dex yapiyorum.
Şöyle hareketlerini hissetmeye başlasak bi belki ozman ama ozmanda hareket etmediği her dakka stresleniriz kesinOff bende öyleyiim valla nasıl geçicek böyle günler bilmiyorum
Biz doğuna kadar bu stres bitmiycek öyle görünüyoŞöyle hareketlerini hissetmeye başlasak bi belki ozman ama ozmanda hareket etmediği her dakka stresleniriz kesin
Benimde hafifledi önceden hareket esnasında dahi sızlıyordu ama şimdi dokununca acıyor bide dolgun duruyor aynada bakıncaBirde benim göğüs ağrılarım geçti sizin nasıl
Ben varımKızlar etrafımda kimseyle paylaşamıyorum bana ne bu evham diyip duruyolarbebeğimin keselerini gördüğümden beri en büyük korkum ya kalpleri durursa doktora gittiğimde öğrenirsem kafamda sürekli bu korkuyla dolaşıyoruum evet biliyorum çok saçma ama kendimi durduramıyorum hatta sürekli internette araştırıyorum anlşılıyo mu bi belirtsi var mı hiç birbelirtiside yokmuş herkes normal kontrol gününde öğrendiklerni yazmış var mı benm gibi evhamlıı
Kızlar aynı korkular bende de var, ben hastanede çalışıyorum, 2 günde bi doktorumun yanına çıkıp ultrasonla bakıyorumBende öyleyim canım bebek için sağlıklı olsa şöyle hergün ultrasonla görsem anca rahat ederim o derece