- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 40
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.221
Kese var ama yolk ve bebek yok kalp atısı için gıttım ortada hıc bırsey yok 7 haftalık oldu zaten hafıf lekelenmelerım basladı ınsaallah kendılınden duser kurtaja gerek kalmazCanım nasıl yanii boş çıktı sen gidiyoduun kaç haftalık olmuştuu çok şaşkınıım ne diyceğimi bilemiyoruum
Bende çok şaşkınım bebek oluşmamış mı yani başka bir doktra daha mı gitsen sakın üzülme allahım dayanma gücü versin sabır versin. Bir sonraki adet tarihinde kendiliğinden oluşan hamilelik nasip etsin inşllahhArkadaslar benım kese boş çıktı yani bebek yok kanamamda leke halinde başladı zaten ınsaallah hayırlısıyla kendı kendıne duser
İnşllahh canımİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Amin cnm hayırlısı boyleymış mfk denıcem bende zaten 2 kızım var rabbım onlara saglıklı ömür versınBende çok şaşkınım bebek oluşmamış mı yani başka bir doktra daha mı gitsen sakın üzülme allahım dayanma gücü versin sabır versin. Bir sonraki adet tarihinde kendiliğinden oluşan hamilelik nasip etsin inşllahh
Başka bi doktora daha gitseydiniz bazen doktorlar farkedemiyolar çok üzgünümKese var ama yolk ve bebek yok kalp atısı için gıttım ortada hıc bırsey yok 7 haftalık oldu zaten hafıf lekelenmelerım basladı ınsaallah kendılınden duser kurtaja gerek kalmaz
Allah onlara sağlık versiin zaten 2tane var hiç üzülmeyiin benceAmin cnm hayırlısı boyleymış mfk denıcem bende zaten 2 kızım var rabbım onlara saglıklı ömür versın
Evet cnm cok şükür ıkız kızlarım varBaşka bi doktora daha gitseydiniz bazen doktorlar farkedemiyolar çok üzgünümhatırladığım kadar çocuğunuz var dı sizin
Üzülmüyorum cnm dondurulmuşlarımı ımha ettırmemek için aldım hayırlısı böyleymışAllah onlara sağlık versiin zaten 2tane var hiç üzülmeyiin bence
Baharatlı acı şeyler yiyor musun canım? Hamilelikte ne gibi bi tedavi verirler bilemiyorum ama bence beslenme şeklinle alakalı olabilir.Ay benim sorunlar bitmiyor bu sefer de basur oldumay hatta kanama var makatımda hatta ben eyvah adet oluyorum sandım meğer makatımdan geliyormuş aslında kabız değilim aksine hep ishalim ne yapabilirim Kızlar bu duruma gerçi yarın doktora soracağım ama bir tedavisi var ki hamileliöte acaba
Maşallah canım birkaç gün önden gidiyor galiba gelişimiKızlar bugğn kontrolüm vardı 8+6 olmuşum bebek 21.91mm doktor 9 hafta say dedi 2,5 3 haftaya gel cinsiyetini söyleyeyim dedi ay aşırı heyecanlandım Bebek’te çok şükür kanama alanı ya da kese de bozulma falan yok çok şükürBizim ki ara ara böyle olacak sanırım inşllah bir daha lekelenme olmaz
Yok vajinal bakmayacakMaşallah canım birkaç gün önden gidiyor galiba gelişimibenim 2 gün geriye gitti ikinci kese çıkınca filan sonraki kontrolde ne olur bilmem umarım düzelir öne geçer 3 hafta sonra vajinal bakıp mı söylücek acaba cinsiyeti bende kaç gündür onu merak ediyorum
Ay maşallah ya benim bidahaki kontrolde de öne gitse gelişimi Allah’ın izniyleYok vajinal bakmayacak
mış lı söylerim dedi yani kızmış ya da erkekmiş gibi duruyor derim 17. Haftada kesin söylerim dedi benimde hep her gitiğimde 1 gün geriden geliyordu bu defa son adet tarihimle tam uyumlu çıktı 8+3 olmam gerekirken son ultrasona göre 8+6 çıktı çöm şükür ellerini ayaklarını başını gösterdi bak atıyorum ultroson kağıdını ne olur dua edin kanamam olmasın
Aminnnn canım Allah razı olsunAy maşallah ya benim bidahaki kontrolde de öne gitse gelişimi Allah’ın izniyleTabi kesin söylemiyorlarmış yüzde vererek kız yada erkek diyolarmış bende baya merak etmiştim acaba sadece vajinaldemi cinsiyet tahmini yapıyorlar diye. 11nci haftanın sonuna randevu vermişti bi kaç gün ileri atmayı düşünüyorum tam 12 olsun diye Allah’ın izniyle bundan sonra rahat gebelik geçirirsin dilerim kanamasız lekelenmesiz sorunsuz sıkıntısız
Maşallah canımYok vajinal bakmayacak
mış lı söylerim dedi yani kızmış ya da erkekmiş gibi duruyor derim 17. Haftada kesin söylerim dedi benimde hep her gitiğimde 1 gün geriden geliyordu bu defa son adet tarihimle tam uyumlu çıktı 8+3 olmam gerekirken son ultrasona göre 8+6 çıktı çöm şükür ellerini ayaklarını başını gösterdi bak atıyorum ultroson kağıdını ne olur dua edin kanamam olmasın
Olabiliyor canım ara ada tüp bebeklerde çok normal karşılanıyormuş rabbim bir daha inşllah göstermesinKızlar benimşe lekelenmem oldu malesef.sabah lavaboya gttim peçeteye az kırmızılık geldi çok korktum sonra uyumuşum yine uyanınca baktım hiçbişey gelmedi daha ama hergün progestan vıruluyorum nasıl oldu anlamadım perşembe kontrolüm var
İnşallah canımOlabiliyor canım ara ada tüp bebeklerde çok normal karşılanıyormuş rabbim bir daha inşllah göstermesin