-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.201
Ben hem igne hem progestan ağızdan sürekli uyku hali doktorun da yapacak biseyi yok beklicez diyor ama hep diyorum o ilkteki kanama ya dayandıysa buna da dayanır ins dayanır normalde 8 haftayı geçince risk azalıyor diyorlarbende alıştım ama sancı olunca leke gelince korkuyorum acaba düştü mü diyorum rahmim çekiliyor resmen
Canım benim iğnemi kesmedi düzenli olarak haftada 1 vuruluyorum pruluton fakat benim Protestandexi kesmişti onun yerine fitil verdi sadece fitil sabah akşam ve haftalık pruluton vuruluyorum.Canım iğnenizi kestilermi hemen sizin.benim 10.haftaya kadar hergün progestan ampul vurul dedi iki tane perşembe biticek.lekelenmem bence hergün düzenli vurul dediği için olmuyo doktoruna sorsanmı acaba bi süre düzenlimi kullansam diye
Sen kaç haftalık oldunBen hem igne hem progestan ağızdan sürekli uyku hali doktorun da yapacak biseyi yok beklicez diyor ama hep diyorum o ilkteki kanama ya dayandıysa buna da dayanır ins dayanır normalde 8 haftayı geçince risk azalıyor diyorlar
Tam 10 senSen kaç haftalık oldun
Ben bu dediklerinizin hepsini yapıyorumCanım benim iğnemi kesmedi düzenli olarak haftada 1 vuruluyorum pruluton fakat benim Protestandexi kesmişti onun yerine fitil verdi sadece fitil sabah akşam ve haftalık pruluton vuruluyorum.
Bugün 7 haftalık oldu cnmCanım senin kaç haftalık oldu
Oh az kalmış 12. Hafta 12. Haftadan sonra çok olmuyormuş böyle şeyler benimde 8. Hafta olduBen bu dediklerinizin hepsini yapıyorum
Canım aramızda tam 1 hafta var inşllah Gebeliklerimiz inşllah sağlıkla devam ederBugün 7 haftalık oldu cnm
Inşallah canım inşallah rabbim acılarını göstermesin inşallahOh az kalmış 12. Hafta 12. Haftadan sonra çok olmuyormuş böyle şeyler benimde 8. Hafta oldu
Canım aramızda tam 1 hafta var inşllah Gebeliklerimiz inşllah sağlıkla devam eder
Ay ins ins canımOh az kalmış 12. Hafta 12. Haftadan sonra çok olmuyormuş böyle şeyler benimde 8. Hafta oldu
Canım aramızda tam 1 hafta var inşllah Gebeliklerimiz inşllah sağlıkla devam eder
Evet bunu biliyorum eşim yanımda yok ama kendim yapıyorum sürekli ‘’el mübdi’’ esmasıda düşük tehlikesi olanlar için bnce kanamamız olduğundada okunmalılekelenmesi olan arkadaşlarım eşiniz ve kendiniz şehadet parmağınızla göbek deliğinizin etrafından gezdirerek dairesel olarak Ya Şafi çekin. allahın izni ile lekelenmeleriniz baya baya azalacak belkide Allah’ın izni ile hiç kalmayacak. Benim baya azaldı Allah’a çok şükür. Birde kabak çekirdeği yiyin doğal progesteron içeriyormuş
Öyle benimde bazı günler adet olcak gibi ağrıyo hemen lavaboya gidiyorum leke oldu sanıyorum ama beyaz oluyo dediğin gibi oda heralde ğrogesteron hormonu alıyoruz ekstradanya ondandır heralde diyorumKızlar karnım agrıyor sonra geçiyor az önce dedim kesin bisey gelicek baktım beyaz leke normal de böyle rahim üstü adet olacak gibi
Bu da aynı şekilde mi çekiyoruz göbek deliği etrafındaEvet bunu biliyorum eşim yanımda yok ama kendim yapıyorum sürekli ‘’el mübdi’’ esmasıda düşük tehlikesi olanlar için bnce kanamamız olduğundada okunmalı
EvetBu da aynı şekilde mi çekiyoruz göbek deliği etrafında
Ama ben gün içinde sürekli çektiğimden elim karnımın üzerinde çekiyorumBu da aynı şekilde mi çekiyoruz göbek deliği etrafında
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar ücretsiz kontrol Hakkım varmış bizde pıtırcığın gidip bi kalbini dinleyelim dedik lekelenmelerde oluyor ya bi bakalım ne durumda. Normalde 10. haftada gitmem gerekiyorbiz yine dayanamayıp gidiyoruz yarına randevu aldım inşllah bebeğim iyidir
Canım nasıl yanii boş çıktı sen gidiyoduun kaç haftalık olmuştuu çok şaşkınıım ne diyceğimi bilemiyoruumArkadaslar benım kese boş çıktı yani bebek yok kanamamda leke halinde başladı zaten ınsaallah hayırlısıyla kendı kendıne duser