- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #2.181
Ben bi Profesörün özel muayenesine gidiyorum yılbaşından sonra zamlanacak fakat size vurmuyor eski fiyattan muayenelere devam edeceksiniz dediler ordan yırttık neysekiHastanenin doğum paketlerinde kampanya varmış yılbaşından sonra zam gelicekmiş normalde ocağın 4ğnde gidicektim bu yüzden 30una aldım randevu ikisi bi arada hallederiim dedim
Sizde lekelenmeler ne zaman başladı ? Benm bugun transferden sonraki 24.günüm ve gün boyu kahverengi akıntım oldu . Çok korktum. Doktoruma göre endişelencek bişey yok ama ben aşırı tedirginim hatta ipliksi koyu kahve şeyler geliyor fitille beraber normalmidirCanım ediyordu bu sabah kesildi sanırım progesteron hormonumla alakalı sürekli düşüyor galiba. Çünkü bu iğneleri vurulunca kesiliyor demeli yetmiyor normalde haftada 1 vuruluyordum. şimdi doktor 3 gğnde bire düşürecek sanırım
Kesildi canım çok şükür ?
Maleseef bizim gittiğimiz hastanede nefes alsan para istiycek o dereceeBen bi Profesörün özel muayenesine gidiyorum yılbaşından sonra zamlanacak fakat size vurmuyor eski fiyattan muayenelere devam edeceksiniz dediler ordan yırttık neyseki
Hastaneler hep aynı para gözler hamile kalana kadar insanı sömürüyolar zaten sonrasında da devam ediyo işteMaleseef bizim gittiğimiz hastanede nefes alsan para istiycek o derecee
Ben sormuştum canım gliforuKızlar kontrolüm vardı bugun şükür bi sıkıntı yok kalp atışlarını dinledik diğer keseyi rahim emmiş yok olmuş dedi. Sarı akıntıyı sordum gayet normal fitilde kullanıyosun olur dedi. Bi arkadaş vardı glifor kullanan bulamadım yorumlarda doktora sordum sabah yarım akşam yarım kullanmaya devam et dedi. Covid aşı olayını sordum 3 ayı doldur aşını ol dedi. Sonraki randevu 3 hafta sonraya verdi yine zaman geçmicek şimdi
Keseyi gorunceye kadar bende hamile olduguma inanmiyordum, hic bir belirti yoktu. Icini ferah tut, uzme bebegi.Arkadaşlar benim içime bir korku geldi 10. Günde beta hgc değerim 440 çıktı kalp atışı ve keseyi görmek üzere doktor 31 aralıkta çağırdı. Ama şu an bi korkum var hiç birşey hissetmiyorum bebeğim duruyodur değil mi hiç hamile gibi değilim sadece çok acıkıyorum. Kanama falan mı olurdu devam etmeseydi hamilelik
Ha evet bulamadım yorumlarda canımBen sormuştum canım gliforuteşekkür ederim cevabın için
Benimde her leke öncesi sancım oluyo adet olcak gibi ilk kanama şeklinde gelmişti baya sancılıydı doktor progestanı koy yat progestan sancıyı da keser demişti hep o tarz sancılar gözümü korkutuyor lekelendim mi kanama mı diye. Benimde koyu sarı akıntılar bitmiyor kahve mi diye bakıyorum ama kırmızılık kızıllık tonu yok yani doktora sordum normal dedi ama idrar testi de verdi sonraki kontrole kadar bu durumdan sıkıntı yaşamasak Allah’ın izniyleDertlerim bitmiyor dün gece karnım agrıdı sabah kahve leke sonra bi sancı daha girdi şimdi biseyim yok Allah’a sükür acaba o kanama alanı mı geliyor doktor o gelince de agrı yapar demişti
Canım ben 5+3 ye ilk şekelenmem başladı. Hemen acile gittim pruluton başlandı sonra 2 hafta hiç olmadı sonra 7. haftamda tekrar başladı iğnenin dozunu arttırdı iki kere böyle kullanıp sonra haftada 1 e devam edeceğiz eğer kanama olmazsa olursa yine doz artımı ile yani 3 günde bir vurulmaya devam edeceğiz büyük ihtimalle ben yeterli progesteren üretemiyorum bu nedenle kanamaya sebep oluyorSizde lekelenmeler ne zaman başladı ? Benm bugun transferden sonraki 24.günüm ve gün boyu kahverengi akıntım oldu . Çok korktum. Doktoruma göre endişelencek bişey yok ama ben aşırı tedirginim hatta ipliksi koyu kahve şeyler geliyor fitille beraber normalmidir
Kötü düşünme inşllah birşey olmaz canımKızlar günaydıın bu sabah uyuya kalmışım progestan fitil saatim 1 saat gecikti alarmıda kapatıp uyudum heralde kalktığımda çok az peçetede kahverengi leke gördüm fitili koyup uyudum bişey olmuş mudur çok tedirgin oldum doktora yazdım ama pazar geç döner bugün
Seninle ben sanırım Süreci zor geçiriyoruz sürekli lekelenme halindeyiz. Acaba ne zamana kadar sürecek bu lekelenmeler. İğneyi vuruluyorum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor anlamıyorum neden oluyorDertlerim bitmiyor dün gece karnım agrıdı sabah kahve leke sonra bi sancı daha girdi şimdi biseyim yok Allah’a sükür acaba o kanama alanı mı geliyor doktor o gelince de agrı yapar demişti
Valla canım benim de hala devam ediyor önceleri kahveye döndü şimdi Yin e pembe lekelenme oluyor rabbim kismetimizden kesmesinSeninle ben sanırım Süreci zor geçiriyoruz sürekli lekelenme halindeyiz. Acaba ne zamana kadar sürecek bu lekelenmeler. İğneyi vuruluyorum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor anlamıyorum neden oluyorrabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Canım senin kaç haftalık olduValla canım benim de hala devam ediyor önceleri kahveye döndü şimdi Yin e pembe lekelenme oluyor rabbim kismetimizden kesmesin
Evet malesef bide Benim Arada bir sancı tutuyor anlatamam tamam gitti diyorum hafif bi leke gelip geçiyor bende anlamadım vala bu sefer gitmedim bekliyorum o iyi olsun da başka bisey istemiyorum gerçektenSeninle ben sanırım Süreci zor geçiriyoruz sürekli lekelenme halindeyiz. Acaba ne zamana kadar sürecek bu lekelenmeler. İğneyi vuruluyorum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor anlamıyorum neden oluyorrabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Senin Allah’a şükür kamama alanın yok düşük riskin yok benim oda var herseyi rabbime bıraktım annemdeyim bi bardak bile kaldırmıyorum hastaneye gidiyorum igneye o Başka bisey yapmıyorum bu sancılar korkutuyor beni ama okur dedi ne derse onu yapıyoruz ilaçları iğneleri içiyoruz başka da yapacak bisey yok Allah’a sığındım benim için hayırlısı neyse o olsunEvet malesef bide Benim Arada bir sancı tutuyor anlatamam tamam gitti diyorum hafif bi leke gelip geçiyor bende anlamadım vala bu sefer gitmedim bekliyorum o iyi olsun da başka bisey istemiyorum gerçekten
Canım iğnenizi kestilermi hemen sizin.benim 10.haftaya kadar hergün progestan ampul vurul dedi iki tane perşembe biticek.lekelenmem bence hergün düzenli vurul dediği için olmuyo doktoruna sorsanmı acaba bi süre düzenlimi kullansam diyeSeninle ben sanırım Süreci zor geçiriyoruz sürekli lekelenme halindeyiz. Acaba ne zamana kadar sürecek bu lekelenmeler. İğneyi vuruluyorum kesiliyor 3 gün sonra yeniden başlıyor anlamıyorum neden oluyorrabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin
Aynen benimde hepsinde değil ama bazısında sancı giriyor. Tekrar yazdım doktora. İğne vurdurmadı duphaston iç sabah dedi fitil kullanıyorum iğne de var birde duphaston hepsi de progesteton. Aldığım ilaçlarınEvet malesef bide Benim Arada bir sancı tutuyor anlatamam tamam gitti diyorum hafif bi leke gelip geçiyor bende anlamadım vala bu sefer gitmedim bekliyorum o iyi olsun da başka bisey istemiyorum gerçekten
bende alıştım ama sancı olunca leke gelince korkuyorum acaba düştü mü diyorum rahmim çekiliyor resmenAynen benimde hepsinde değil ama bazısında sancı giriyor. Tekrar yazdım doktora. İğne vurdurmadı duphaston iç sabah dedi fitil kullanıyorum iğne de var birde duphaston hepsi de progesteton. Aldığım ilaçlarınyani yeterki sağlıklı olsun ama bakalım hayırlısı artık lekelenmelere o kadar alıştım ki korkutmuyor. Ama üzülüyorum