@Lknrokan35Ang_l M Mavisareg
Kızlar herkese kocaman günaydınyokmu bu sabah güzel haberler verecek arkadaşlarımız ?
Tünaydııın bende ne gelen var ne giden inşallahta gelmez
Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda
Ayy ayyy inşallahhhmerak ettim bnde şimdi canım varmı herhangi bi belirti ağrı vs yada test yapmayı düşünmüyomusun ?? Ben olsam kesin duramazdım
Benim bat ım yarın inşallah görmem kırmızıyı
Ahh ben de öyle inşallah görmeyiz hayırlısı bakalım.
9unu merakla bekliyorum
Aynen :) sizin bu ay tutar inş biz de arkanızdan gelir tecrübelerinize ortak oluruz :) umutlar aralik :)Gunaydin cnm ben adet oldum dun maviseregde adet olmus. Guzel haberleri sizden bekliyoruz artik :)
Gözünaydın canım inşallah bebek haberini de alırız.Kizlar ben ovulasyon testlerinde bir turlu ayni koyuluktaki cizgiyi yakalayamamistim. Doktora gittim bugun yumurtam catlamis megersem. Kac gundur yumurtlamiyor muyum acaba diye uzuluyordum bosuna uzulmusum. Beklemeye kaldi is artik gerisi Allah'tan.
Amin canim cok sagolasin :) Laboquick'ti markasi ovulasyon testlerinin.Gözünaydın canım inşallah bebek haberini de alırız.Testlere kafam takıldı. Hangi markaydı senin? Ben de internetten aldım bu ay olmazsa bir dahaki ay onlarla takip edecektim kafam karıştı şimdi
Ayy benimki de aynı hem de elli tane aldımAmin canim cok sagolasin :) Laboquick'ti markasi ovulasyon testlerinin.
bende de cıkolata kıst cıkmıstı gecen sene.doktor normal dogum kontrol hapı verdı 4 ay kullandım. sonra cocuk dusundugumuz zaman doktora gıttım kıst gıtmıs mı dıye.doktor ultrasonla bakınca kıst kaybolmus dedı.. senın dedıgın ılacı vermemıstı ama ılk defa duydum.. ınsallah senın kıstte tez zamanda erır gıder..:)Kizlarrr bu ay olmadi adet oldum doktora gittik cikolata kisti varmis diane 35 diye bir ilac verdi 1 ay kullancam tekrar denicez daha sonra hic kullanan var mi aranizda kist icin
Kızlar ya ben ne zaman yumurtlayacağım sat 23 ekim bat ise tahminlerime göre 21 Kasım kafam çok karıştı ya of ne olur yardım edin
Yok canım 3 Kasım kayınvalidemlerde kaldık yapmadım ama inşallah o gün koyu olmuştur 3 ve 4 Kasım çalışmıştık çünkü ben yine tekrar edeyim testleri3kasım yaptıysan test o gün koyu olması lazım 4 kasım silikleşmeye başlamış çünkü canım
Yok canım 3 Kasım kayınvalidemlerde kaldık yapmadım ama inşallah o gün koyu olmuştur 3 ve 4 Kasım çalışmıştık çünkü ben yine tekrar edeyim testleri
Canım bende pco vardı şu an herşey normale döndü bu ay ilk defa hormon ilacı almadan adet olacağım o yğzden ovu test aldım inşallah dediğin gibi ben farketmeden olmuştur çok istiyoruz bebeğimiz olsun rabbim inşallah nasip ederSat 23 demişsin, benmde sat 24 dü 4kasım koyuydu benim. Seninde testlerine göre 3 çıkması gerekiyo gibi görünüyo canm. İnşallah öyledir sen farkında olmadan hallolmuştur inşallah. Yinede bi müddet devam et testlerine için rahat etsin. Benmde bat 21