- 9 Nisan 2016
- 589
- 390
- 36
Canim benim gece karnımda ağrım vardı uyanıp sürekli lavaboya gittim adet olacağımı düşündüm olmadı şimdi yine ağrı var karnımda ama daha bisey yok zaten ya bugün ya yarın günüm büyük ihtimalle adet olacak aslında çok ümitliydim bu ay hamile kalırım diyordum ama geceden beri ağrı devam edince umudum kırıldı@burcuyilmzz @beyazyalan @blondgunes A Ay-19aysegul @mersinlikiz33
Kızlaaaaaarrrr bugünler sizin günlerinizinşallah güzel haberler alırsınız bizlerede haber edersiniz
Günaydın hepinizeeee
günaydın , şuan hiç bir belirti yok regl olmayacak gibiyim ama bazen 2 gün gecebiliyor günüm .Umutla bekliyorum
Canim benim gece karnımda ağrım vardı uyanıp sürekli lavaboya gittim adet olacağımı düşündüm olmadı şimdi yine ağrı var karnımda ama daha bisey yok zaten ya bugün ya yarın günüm büyük ihtimalle adet olacak aslında çok ümitliydim bu ay hamile kalırım diyordum ama geceden beri ağrı devam edince umudum kırıldı
Canım 1.5 yıl oldu artık umutlu düşünmekten bile yıldım beklemekten her ay olmadı 3 -4 gün dibe vur sonra toparlan herseyi baştan al bekle yine olmadı bir dahaki ay yeniden başla hep kısır döngü bu . inşallah dediğin gibidirİnşallah bebişin tutunmuşturda olmazsın
Canım dur bi kötüyü düşünme hemen bebişin süpriz hazırlıyo olabilir bence öyle düşünmeye çalış
Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi. İnşallah kavuşursun sen de bebeğine canım hoş geldin :)
olur mu öyle şey canım ne olacak :) ben de burda öğrendimTeşekkür ederim canım, hoşbuldum
İnşallah hayırlısı ile hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
Benim son adetim 7 kasımda bitti, 1 kasımda başladı. SAT 1 kasım oluyor değil mi ( Allahım ne cahilim)
var mı ağrı sızı belirti :) ay çok heyecanlı
b
elim agrıyo göğüs agrıyo halsızım cok.. bacaklarım kopuyo.. mıgdem yanıyo... duygusalım az once patronla kavga ettım
inşallah hamilesindir de sonra dersin hep bu hormonlarda oluyor diye Hadi inşallah
Slm arkadaslar yardim lutfen yumurtlama akintisi olunca kesin yumurtlama olmumudr
ay yazık kız haketmiştir eminim ama yine de deme öyle :)AY AGZIN BAL YESIN YAA :) İNŞALLAH UZUN ZAMANDIR BEKLIYORUM BENIM HIKAYE BAŞKA BİR TÜR... DEMEM GEBERSIN KÖPEK YILDIM 1 SENEDIR
Pazartesi gunu
insalah catlamistr cunku dun doktora gitim kanda baktirdi yumurtlamn gerceklesmemis dedi moralim bozulduCanım ben ovu testi kullanıorum düzenli. O yumurtlama günlerini göstermeye yarıyo. Ve hep yum akıntısını gördükten bir sonraki yada iki sonraki gün testte koyu çizgiyi gördüm. Yani okuduğum dr ların yazıları ve testlerden gördüğüm kadarıyla, yum akıntısı yumurtanın salınıp çatlayacağının habercisi. Buda demk oluyorki pzt ve sonraki 3-4 günü boş geçmeden değerlendirmiş olman gerek.
Iki parmak arasinda uzuyodu yumurta aki gibi dusukten sonra ilk defa oldu benm duskten sonra yumurtlamm olmuyodu
Benim dusukten sonra 6 ay korunduk uc aydir deniyoruz tutmuyo yumurtlama sorunum bar ama bu ay yumurtlama akintisini gordm umutlandm doktr yumurtlamn olmams dediDüşük ve kürtaj günü aynı regl gibi ilk gün sayılıyormuş. Bnde bilmiyordum ama dr söylemişti. Onlarında ilk gününden sonra bi sonraki regle kadar olan dönemde normal yumurtlama olur demişti.
insalah catlamistr cunku dun doktora gitim kanda baktirdi yumurtlamn gerceklesmemis dedi moralim bozuldu
Benim dusukten sonra 6 ay korunduk uc aydir deniyoruz tutmuyo yumurtlama sorunum bar ama bu ay yumurtlama akintisini gordm umutlandm doktr yumurtlamn olmams dedi
Insalah canimya dusukten sonra catlama olmuyodu bu ay akinti gelnce olur sandm doktr moralimi bozdu testede cikmadigi icn bos gecmedk bu gunleri diyorum acaba hani dun catlamadi ondnmi teste ciknadi belki bugun yarm catliyacktrSen pztsiden bu yana değerlendirdiysen hiç takma onun dediğini. İnan bazen bu dr lar bizim kadar bile bilmiyolar mı acaba diyorum. Hastalarla empati kuranı çok az. Genelde hepsi mesaiye endeksli çalışyor. Kulak asma. Allah büyük o dr mu bilcek daha iyi