❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

ferishhh

❤️Balım "ÖZDE"❤️1.7.17❤️
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
926
1.590
39
Merhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.

Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah

HAMİŞLER

ferishhh

Krizantem cicegi
@nisanyagmuru86
Esmahan38
medgic26
beyazyalan
C Calimero88
@gri penguen
Zehna67
Y Yagiz kaganim
minigimmm
1 10 mira
Azref79
derya6129

BATLAR
Kasım ayının bitmesiyle bütün batlar geçmiş, liste temizlenmiştir. Bu ay içerisinde gebe kalan bütün arkadaşlarım üstteki listede yer almaktadır.

Son düzenleme:
C _cghb_ mutlaka işe yarar yum gününü bulmanda canım. Allah gönlüne göre versin inşallah bat larımızda peşpeşe zaten inşallah minik bebiş haberleriyle dolup taşsın topiğimiz

Bi forumda daha varim ama burayada gelmek istyrm bat 19 kasim cnm eklersn

C _cghb_ canım burda soğan kürünü deneyeni çok okudum. Kimine vesile olmuş kimine olmamış. Bende ilk kez geçen ay denedim. 9gün içebildim. Ama nasip olmadı bu ay. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Yinede sen bilirsin

Nisaberatim ayy ayyyy ne güzel dedin canım içim kıpırdadı nedendir bilmem ama bu aydan çok umutluyum. İlk defa böyle hissediyorum hemde daha ortada fol yok yumurta hiç yok rabbim sevincimizi daim etsin innnnşallahhhhh

Ya bu gun adetim biteli 3. Gun uzaysn akinti var yumurtluyomuyum acaba

Bende geleyim inşallah bu ay hayırlı haberler paylaşırız ... ben 3 gün önce yumurtalama testinde 2.çizgiyi bayagi net gördüm vede 3 gün önce bayagi yogun kaşık ağrısı yaşadım sol tarafımda hatta hissettim yumurtayı ilişki esnasında bakalım ya inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…