- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
Olmus olabilir. Ben ovulasyon testi yaptigim halde yakalayamadim bugun doktora gittim yumurtanin çatlamış oldugunu soyledi. Ama ovulasyon testelerinde ayni koyulukta iki cizgiyi yakalayamadim ben içinizi ferah tutun.Canım bende pco vardı şu an herşey normale döndü bu ay ilk defa hormon ilacı almadan adet olacağım o yğzden ovu test aldım inşallah dediğin gibi ben farketmeden olmuştur çok istiyoruz bebeğimiz olsun rabbim inşallah nasip eder
Benim de 23 u hadi hayirlisi :)Sat 23 demişsin, benmde sat 24 dü 4kasım koyuydu benim. Seninde testlerine göre 3 çıkması gerekiyo gibi görünüyo canm. İnşallah öyledir sen farkında olmadan hallolmuştur inşallah. Yinede bi müddet devam et testlerine için rahat etsin. Benmde bat 21
İniallah canım ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur çok heyecanlanıyorum ne zaman adet olacağım bile kesim değil ama önümüzdeki 9 ay adet olmak istemiyorumOlmus olabilir. Ben ovulasyon testi yaptigim halde yakalayamadim bugun doktora gittim yumurtanin çatlamış oldugunu soyledi. Ama ovulasyon testelerinde ayni koyulukta iki cizgiyi yakalayamadim ben içinizi ferah tutun.
Insallah canim benim hepimizin dilekleri aynı :)İniallah canım ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur çok heyecanlanıyorum ne zaman adet olacağım bile kesim değil ama önümüzdeki 9 ay adet olmak istemiyorum
Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi. İnşallah kavuşursun sen de bebeğine canım hoş geldin :)Arkadaşlar ben de kasımda hamile olmayı umut ediyorum inşallah
Ama terimlerde acemiyim. BAT ve SAT ne
varsa da idrarda çıkmamış olabilir canım ya biraz bekle testi tekrar et ya da kan testi yaptır. bu ovu testiyle de öğrenen çok onda da çift çizgi çıkıyormuş hamilelik döneminde ama doğruluğundan emin değilimKızlar bat bu geceyi bnm olmadım hiç olacakmış gibi bişeyde yok adete 3 gün kala evde test yaptım çıkmadı var mıdır sizce
Ins vardır ama umitlenmek istemiyorum ya öf çok karışık duygular içerisindeyim ..vulasyon testini hiç duymamistim vallavarsa da idrarda çıkmamış olabilir canım ya biraz bekle testi tekrar et ya da kan testi yaptır. bu ovu testiyle de öğrenen çok onda da çift çizgi çıkıyormuş hamilelik döneminde ama doğruluğundan emin değilim
ben de burda okumuştum. yumurtlamayı ovu testiyle takip edenler adete yakın çift çizgi görüyormuş adet zamanı çıkınca genelde hamile olunuyormuş ama çok da güvenilir değil anladığım kadarıyla. bence en iyisi biraz daha sabredip kan testi yaptırmak. kafanda şüphe kalmaz en azından canım. İnşallah gelmiştir bebişinIns vardır ama umitlenmek istemiyorum ya öf çok karışık duygular içerisindeyim ..vulasyon testini hiç duymamistim valla
ben de burda okumuştum. yumurtlamayı ovu testiyle takip edenler adete yakın çift çizgi görüyormuş adet zamanı çıkınca genelde hamile olunuyormuş ama çok da güvenilir değil anladığım kadarıyla. bence en iyisi biraz daha sabredip kan testi yaptırmak. kafanda şüphe kalmaz en azından canım. İnşallah gelmiştir bebişin
yok canım malesef. 6 aylık evliyim ben de Allah bu ay nasip eder inşallah :) benimle birlikte isteyen herkese. beklemek çok zor herkes hayırlısıyla güzel haberler alsın inşallah bu ayAynen ya napalım artık olursa olur olmazsa allah Kerim. senin var mı cnm bebegin
var mı ağrı sızı belirti :) ay çok heyecanlıREGL 1 GUN KALDI HEYECAN DORUKTA... TEST NE ZAMAN YAPSAM KI ZOR DURUYORUM.. NEGATİF ÇIKAR DIYEDE KORKUYORUM
günaydın , şuan hiç bir belirti yok regl olmayacak gibiyim ama bazen 2 gün gecebiliyor günüm .Umutla bekliyorumburcuyilmzz beyazyalan @blondgunes A Ay-19aysegul mersinlikiz33
Kızlaaaaaarrrr bugünler sizin günlerinizinşallah güzel haberler alırsınız bizlerede haber edersiniz
Günaydın hepinizeeee