❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Selam canim benim de bat 16 kasim hicbir belirti yok bende umarım hayirli haberler aliriz.

Kizlar kendimden supelenip test yaptim beyaz cikti diyer testi yaptim bekliyorum daha yumurtlama donemindeyim gecen ay supeli bi adet oldum goguslerim simdiden cok agriyor .

Zaten ben hissediyorum bir buçuk yıldır olmuyor pko var kiloluyum ergenlikten beri 6 ayda bir adet olurum kisirim ben hiç bi zaman da olucak bebeklerde nefret ediyorum artk bu kadar isteyip bu kadar aglamalara uzulmelere tedavilere rağmenolmuyor yeter bbıktım anlamakta artık istemiyorum sevmiyorum bebekleri

canım tam seçemedim ben ama bilgiisayarda aldatıcı olabilir en iyi yorumu sen yaparsın. inşallah vardır bebişin :)
Aynen orda buyutme imkaninda yok :)
Ama yumurtlama donemindeyim suan gecen supeli adet oldum ondan bildigin beyaz cikmis cizgi...

Tebrikler canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
aminn çok teşekkür ederim :)

çok teşekkürler güzel dileklerin için Aynen darısı tez zamanda başınıza

Ben ne yapcam simdi off yaa bi celiskide kaldim varmi yokmu off

Ay sen ne yaptın canım benim.. PKOlu olup bebek sahibi olan milyonlarca kadın var yapma... Neden kendini bu kadar umutsuzluğa kaptırdın. Her şeyin bir takvimi zamanı var. İçini ferah tut. Pko en kolay yenilebilen sorunlardan. Zamanı gelince bebeğin gelecek inşallah

Ya kızlar şu hamilelik takvimini ekleyemiyorum bi türlü. Doğum tarihimi kişisel bilgiler sayfasına girdim ama görünmüyo hala

Ben de senin gibiyim şekerim yüksek hamile kalırsam hemen insülin başlıcam
BENİMDE İLK HAMİLELİĞİMDE HAMİLELİK ŞEKERİ ÇIKMIŞTI AMA DİYETLE İDARE ETTİK. BU NEDENLE ARADA ŞEKERİMEDE BAKTIRIYORUM EN SON KONTROLDE ACLIK 122 ÇIKINCA SEKER YÜKLEMESİ İSTEDİ ENDOKRİNCİ BENDE HAMİLE OLABİLECEĞİMİ SÖYLEYİNCE BETA-HGC YI İSTEYELİM DEDİ AMA AYNI GÜN OLUCAK İKİSİDE. YANİ VARSA GEBELİK Bİ SIKINTI OLRMU ACABA. GERÇİ VARSA BİLE 1 HAFTALIK FALAN AMA BİLEMEDİM GENE

Kizlarrr bu ay olmadi adet oldum doktora gittik cikolata kisti varmis diane 35 diye bir ilac verdi 1 ay kullancam tekrar denicez daha sonra hic kullanan var mi aranizda kist icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…