- 28 Ekim 2014
- 403
- 469
Herkese merhaba,
Aslında ben bebek beklemeyi 5 aylık denemeden sonra 2 ay önce bırakmıştım korunmuyoruz olmayınca bide ise başlayınca umudu kesmiştim fakat dün sol kasigimda batmalar hissettim ne kadar usutmeye yorsamda yine aklıma bebiş geldi. bu arada bat 16 hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Çok hafif çizgi var gibi geldi banaSizce varmi..
Canim cizgi beyaz isikla bakiyorum arkasindan koyu cizgi var ama..Çok hafif çizgi var gibi geldi bana
canım tam seçemedim ben ama bilgiisayarda aldatıcı olabilir en iyi yorumu sen yaparsın. inşallah vardır bebişin :)Kizlar biri bana yorum yapsin..
Aynen orda buyutme imkaninda yok :)canım tam seçemedim ben ama bilgiisayarda aldatıcı olabilir en iyi yorumu sen yaparsın. inşallah vardır bebişin :)
aminn çok teşekkür ederim :)Tebrikler canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkürler güzel dileklerin içinAyyyy canım benim tebrik ederim, gözün aydın. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Maaşallah size, çok sevindim valla senin adına, darısı başımıza inşallah
Ay sen ne yaptın canım benim.. PKOlu olup bebek sahibi olan milyonlarca kadın var yapma... Neden kendini bu kadar umutsuzluğa kaptırdın. Her şeyin bir takvimi zamanı var. İçini ferah tut. Pko en kolay yenilebilen sorunlardan. Zamanı gelince bebeğin gelecek inşallahZaten ben hissediyorum bir buçuk yıldır olmuyor pko var kiloluyum ergenlikten beri 6 ayda bir adet olurum kisirim ben hiç bi zaman da olucak bebeklerde nefret ediyorum artk bu kadar isteyip bu kadar aglamalara uzulmelere tedavilere rağmenolmuyor yeter bbıktım anlamakta artık istemiyorum sevmiyorum bebekleri
SABAH HEM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPILACAK HEM HAMİLELİK İÇİN BAKILACAK. HAMİLELİK İÇN BEN İSTEDİM OLABİLİR DİYE.Canım onlar sonuca göre hareket ederler zaten. Seni sıkıntıya sokacak bişiy yapıcaklarını sanmam
BENİMDE İLK HAMİLELİĞİMDE HAMİLELİK ŞEKERİ ÇIKMIŞTI AMA DİYETLE İDARE ETTİK. BU NEDENLE ARADA ŞEKERİMEDE BAKTIRIYORUM EN SON KONTROLDE ACLIK 122 ÇIKINCA SEKER YÜKLEMESİ İSTEDİ ENDOKRİNCİ BENDE HAMİLE OLABİLECEĞİMİ SÖYLEYİNCE BETA-HGC YI İSTEYELİM DEDİ AMA AYNI GÜN OLUCAK İKİSİDE. YANİ VARSA GEBELİK Bİ SIKINTI OLRMU ACABA. GERÇİ VARSA BİLE 1 HAFTALIK FALAN AMA BİLEMEDİM GENEBen de senin gibiyim şekerim yüksek hamile kalırsam hemen insülin başlıcam
Hafif pembe bir cizgi var cnm ama yumurtlama gunumdeyim diyorsun suan olsa bile idrar da cikmasi imkansiz bir tanemi test yaptin bi daha yap bakalim ondada cikacakmiBen ne yapcam simdi off yaa bi celiskide kaldim varmi yokmu off