- 12 Ocak 2016
- 217
- 71
- 43
O ilaç bende tüylenme yaptıKizlarrr bu ay olmadi adet oldum doktora gittik cikolata kisti varmis diane 35 diye bir ilac verdi 1 ay kullancam tekrar denicez daha sonra hic kullanan var mi aranizda kist icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ilaç bende tüylenme yaptıKizlarrr bu ay olmadi adet oldum doktora gittik cikolata kisti varmis diane 35 diye bir ilac verdi 1 ay kullancam tekrar denicez daha sonra hic kullanan var mi aranizda kist icin
Peki kist icin mi kullanmistin canimO ilaç bende tüylenme yaptı
Minik kistler vardı bi de adetin düzene girdim diye kist gitti tüyler geldiPeki kist icin mi kullanmistin canim
Bence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü15 günlük hamilelik kan testinde çıkar mi arkadaşlar ? Birde ultrason ile baktiricam çıkar mi eğer varsa
Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kandaBence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü
Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda
Bence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü
Adetimede 7 gün varBence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü
Adetimede 7 gün var
Amin canım inşallah : )Selam canim benim de bat 16 kasim hicbir belirti yok bende umarım hayirli haberler aliriz.