❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

15 günlük hamilelik kan testinde çıkar mi arkadaşlar ? Birde ultrason ile baktiricam çıkar mi eğer varsa

Bence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü:KK43:
Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda

Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda
Bence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü:KK43:
Adetimede 7 gün var

Bu olumlu hislerimiz olmasa zaten bekleyişimiz rahat geçecek kızlar ama insan meraklanmadan duramıyor valla :KK17: bende sizler gibi fena umutluyum :rolleyes: inşallah hepimizin gönlündeki olurda şu hamilelik takvimleri bizimde yorumlarımızın altında olur artık :KK73:

X