Merhaba annelik hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşlarım.
Ekim ayınıda kırmızıları görerek geçirmenin ardından bütün umudu kasım'a kalanlardanım bende. Reglimin ardından ovu testleriyle bu ay da yumurta takibi yapmayı planlıyorum.
Batlarınızı yazarsanız güzel bir listeyle keyifli bir totem yapmış oluruz
Topiğim bana ve katılacak tüm arkadaşlarıma uğur getirir inşallah.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, evlat hasretimizi hayırlısıyla en kısa zamanda dindirsin inşallah
HAMİŞLER
ferishhh
@Krizantem cicegi
@nisanyagmuru86
@Esmahan38
@medgic26
@beyazyalan
@Calimero88
@gri penguen
@Zehna67
@Yagiz kaganim
@minigimmm
@10 mira
@Azref79
@derya6129
Kasım ayının bitmesiyle bütün batlar geçmiş, liste temizlenmiştir. Bu ay içerisinde gebe kalan bütün arkadaşlarım üstteki listede yer almaktadır.
BATLAR
Bisey sormka ostiuroim yumurtlama dan bi kac gun sonra egikip kalkarken yani hareket ederken hafif batmalar ve agrilar ne anlama gelirNe düşünüyorum biliyor musunuz?
Bu eşlerinizle gün aşırı ilişki olacağı nasıl konuşuyorsunuz. Yada haberleri var mı?
Ben bu konuyu bir kere dile getirdim öyle şey mi olur nasip kısmet olursa olur plan programa ne gerek var dedi.Çok üstemelemedim de aklıma takıldı benimkindemi problem. Hoş cocuğu o istediği içinde bende oluruna bırakıyorum.
Vallahi yumurtlama kitiyle takip ediyorum bakıyorum bugün yumurtlayacam ama eşim uyuyacaksa ses etmeden bende uyuyorum.
Bisey sormka ostiuroim yumurtlama dan bi kac gun sonra egikip kalkarken yani hareket ederken hafif batmalar ve agrilar ne anlama gelir
Sende benimle ayni gunde yumurylamisin ama ben cinsel perhiz oncesi tek iliski oldu sence ihtmal yuksemi sakyuz benim 1 aralikda oldu 14 gun tek sefee amaCanım din geceyi de değerlendirdim bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğim ovu dönemi bitti bende 2-3-4-5 aralık değerlendirildi 4 aralık ovu günü idi önceside gün aşırı idi artık beklemedeyim allah hayırlısı nı nasip etsin yarabbim bit bebiş inşallah buda son testim artık testi bıraktım bu ay 13 te
Tabiki olma ihtimali var canım peki ovulasyon testi ile tespit ettinmiSende benimle ayni gunde yumurylamisin ama ben cinsel perhiz oncesi tek iliski oldu sence ihtmal yuksemi sakyuz benim 1 aralikda oldu 14 gun tek sefee ama
Hayir yapmadim vunku benim.bir ohlum var ve hic ole bi test yaomadigim ve ostedigim zman olmusdu ama ozman 22 yasindaydim.simdi 35 yaaindayim inslah bir kizim olur saglikli sihhatli deli gibi bir kizim olsun istiyorum.hep yolda tanimadogim.kiz covuklarini seviyorum ayyy inslah benimde olurTabiki olma ihtimali var canım peki ovulasyon testi ile tespit ettinmi
İnşallah canım benimde bir oğlum var 2 yaşında bende 33 yaşındayım bende bir kızım olsun çok isyşyorum allah inşallah bizede nasip eder canım bende oğlumda 3 ay hamile kalmıştım çaba sarfetmeden ama bu 4. Ay denemem ovu testindede ikinci ayım bakalım hayırlısı olsunHayir yapmadim vunku benim.bir ohlum var ve hic ole bi test yaomadigim ve ostedigim zman olmusdu ama ozman 22 yasindaydim.simdi 35 yaaindayim inslah bir kizim olur saglikli sihhatli deli gibi bir kizim olsun istiyorum.hep yolda tanimadogim.kiz covuklarini seviyorum ayyy inslah benimde olur
Canım bahsettiğin akıntı bende yumurtlama dönemi sonradı adete kadar oluyor sonrasında adet oluyorum ama belli de olmazSlm sakyuz benim kremsi beyaz ama kokusuz beyaz akintim var kuruyunca sarimtrak oluyor sen bu gebelik belirtisi olabilirmiadetime 11 gun kaldi vok heycanliyim