❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

Canım bende pco vardı şu an herşey normale döndü bu ay ilk defa hormon ilacı almadan adet olacağım o yğzden ovu test aldım inşallah dediğin gibi ben farketmeden olmuştur çok istiyoruz bebeğimiz olsun rabbim inşallah nasip eder
Olmus olabilir. Ben ovulasyon testi yaptigim halde yakalayamadim bugun doktora gittim yumurtanin çatlamış oldugunu soyledi. Ama ovulasyon testelerinde ayni koyulukta iki cizgiyi yakalayamadim ben içinizi ferah tutun.

Sat 23 demişsin, benmde sat 24 dü 4kasım koyuydu benim. Seninde testlerine göre 3 çıkması gerekiyo gibi görünüyo canm. İnşallah öyledir sen farkında olmadan hallolmuştur inşallah. Yinede bi müddet devam et testlerine için rahat etsin. Benmde bat 21
Benim de 23 u hadi hayirlisi :)

Olmus olabilir. Ben ovulasyon testi yaptigim halde yakalayamadim bugun doktora gittim yumurtanin çatlamış oldugunu soyledi. Ama ovulasyon testelerinde ayni koyulukta iki cizgiyi yakalayamadim ben içinizi ferah tutun.
İniallah canım ağzından bal damlıyor inşallah olmuştur çok heyecanlanıyorum ne zaman adet olacağım bile kesim değil ama önümüzdeki 9 ay adet olmak istemiyorum

Ya kızlar hcg 1147 çıktı.kese görünmedi. Doktor koleksiyon var dedi. O ne dedim. Birikmiş kanama dedi. O koleksiyonun hemen yukarısında kese buradan oluşacak tahminim dedi. Hafif düzeyde kanaman olabilir dedi. çok fazla ayakta kalma dedi. Progrestan verdi. Sekreterine de düşük riski var diye not aldırdı sisteme.
Birikmiş kanama ne ki? Yerleşme kanaması olsa anlamaz mıydı? Gerçekten riskli mi? Ayın 2sinden beri hcg baktırıyorum. Hep yükseliyo. Hatta sondan bi önce 342 ydi. Dün 1147 çıktı

Kızlar merhaba bende nisan ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum Umudum bu seferde 23 Kasım bat yazarmısınız benide

Kızlar bat bu geceyi bnm olmadım hiç olacakmış gibi bişeyde yok adete 3 gün kala evde test yaptım çıkmadı var mıdır sizce

Kızlar bat bu geceyi bnm olmadım hiç olacakmış gibi bişeyde yok adete 3 gün kala evde test yaptım çıkmadı var mıdır sizce
varsa da idrarda çıkmamış olabilir canım ya biraz bekle testi tekrar et ya da kan testi yaptır. bu ovu testiyle de öğrenen çok onda da çift çizgi çıkıyormuş hamilelik döneminde ama doğruluğundan emin değilim :işsiz:

varsa da idrarda çıkmamış olabilir canım ya biraz bekle testi tekrar et ya da kan testi yaptır. bu ovu testiyle de öğrenen çok onda da çift çizgi çıkıyormuş hamilelik döneminde ama doğruluğundan emin değilim :işsiz:
Ins vardır ama umitlenmek istemiyorum ya öf çok karışık duygular içerisindeyim ..vulasyon testini hiç duymamistim valla

Ins vardır ama umitlenmek istemiyorum ya öf çok karışık duygular içerisindeyim ..vulasyon testini hiç duymamistim valla
ben de burda okumuştum. yumurtlamayı ovu testiyle takip edenler adete yakın çift çizgi görüyormuş adet zamanı çıkınca genelde hamile olunuyormuş ama çok da güvenilir değil anladığım kadarıyla. bence en iyisi biraz daha sabredip kan testi yaptırmak. kafanda şüphe kalmaz en azından canım. İnşallah gelmiştir bebişin :anneadayı::KK200:

Aynen ya napalım artık olursa olur olmazsa allah Kerim. senin var mı cnm bebegin
ben de burda okumuştum. yumurtlamayı ovu testiyle takip edenler adete yakın çift çizgi görüyormuş adet zamanı çıkınca genelde hamile olunuyormuş ama çok da güvenilir değil anladığım kadarıyla. bence en iyisi biraz daha sabredip kan testi yaptırmak. kafanda şüphe kalmaz en azından canım. İnşallah gelmiştir bebişin :anneadayı::KK200:

REGL 1 GUN KALDI HEYECAN DORUKTA... TEST NE ZAMAN YAPSAM KI ZOR DURUYORUM.. NEGATİF ÇIKAR DIYEDE KORKUYORUM

Aynen ya napalım artık olursa olur olmazsa allah Kerim. senin var mı cnm bebegin
yok canım malesef. 6 aylık evliyim ben de Allah bu ay nasip eder inşallah :) benimle birlikte isteyen herkese. beklemek çok zor herkes hayırlısıyla güzel haberler alsın inşallah bu ay :dua::anneadayı:
senin var mı bebişin ilk mi olacak?

X