❤️ KASIM AYINDAN UMUDU OLANLAR ❤️

15 günlük hamilelik kan testinde çıkar mi arkadaşlar ? Birde ultrason ile baktiricam çıkar mi eğer varsa

Bence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü
Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda

Yok cnm o yüzden değil ben aslında dahiliye doktoruna gideceğim safra kesesinden supheleniyoruz ama var sa oda o arada çıkar mi onu merak ediyorum yani 15 günlük bir hamilelik olur mu ve çıkarmı kanda
Bence bekle adetinin geçmesini henüz çok erken . hayal kırıklığı yaşamak daha kötü oluyor çünkü
Adetimede 7 gün var

Bu olumlu hislerimiz olmasa zaten bekleyişimiz rahat geçecek kızlar ama insan meraklanmadan duramıyor valla bende sizler gibi fena umutluyum inşallah hepimizin gönlündeki olurda şu hamilelik takvimleri bizimde yorumlarımızın altında olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…