3 yumurtan da kaliteli döllenir inşEklenmek isterim bende ♡
3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak
Sıkıntı yok gülümSanirim sen degildin yatransfer olacagun zaman soyle de edelim kuzum
2022 ye bu şekilde geçeriz insallahhhhTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim transfer oldu Bekliyor M Meltem _13 26 Ekim transfer oldu Bekliyor S Sinovac 28 Ekim transfer oldu Bekliyor A aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım Transfer olacak @derya2526 4 Kasım Transfer olacak @zeynep44044 Transfer olacak @nur-80 Transfer olacak @Amanita Transfer olacak U Ufktugba Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @nuray1033 Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak Z Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi 3 Kasım OPU olacak @efsunn210102 Selin n sanat08
Amin bu topikteki herkese2022 ye bu şekilde geçeriz insallahhhh
Çıkarken de Böyle
Amin amin ne güzel yaaa 4 tane transfer olan olmuş2022 ye bu şekilde geçeriz insallahhhh
Çıkarken de Böyle
Çok güzel bir haberBende ciktim eve gidiyorum 4 tNe yumurtam cikmis dollenmeye hazir olgun yumurtam varmis yarin ariyacaklar
Allah isteyen ve hakeden herkese nasip etain insallah
Birsey sorabilir miyim herkes bir cüz alıncaArkadaşlar çok ayrı bi mevzu da yazıyorum da bilgisi olan cevap verebilir mi
Bir grup açılmış herkese 1 er cuz veriyor 30 kişi ayrı ayrı
Hatim sayıyorlar
İyide bana 23.cuz geldi diyelim ben onu okudum diğerleri ni okumadan okuyanı dinlemeden nasıl hatim etmiş oluyorum
Bana mantıklı gelmedi bende grupa yazdim
Cok tesekkur ederim insallahÇok güzel bir haberyarın daha da güzel olucak inş
Çok güzel olmuş2022 ye bu şekilde geçeriz insallahhhh
Çıkarken de Böyle
Muhteşem
Çok teşekkür ederimAmin amin ne güzel yaaa 4 tane transfer olan olmuşLoya-Kiana M Meltem _13 S Sinovac A aaa1234 Allah'ım önce sizi sevindirsin sonra sizinle aynı sevinci bize tattırsın inşallah inşallah inşallah
Hayırlı olsunSlm hanimlar .. kayserde onereceginiz doktor hastane var mi ben daha yol basinda araştırma yolundayım sizlerin bilgilerinden yasanmisliklarinizdan istifade edeceğim ins.
Allah cc kalbinizden geçen nasip etsin ins..
Arkadaşlar çok ayrı bi mevzu da yazıyorum da bilgisi olan cevap verebilir mi
Bir grup açılmış herkese 1 er cuz veriyor 30 kişi ayrı ayrı
Hatim sayıyorlar
İyide bana 23.cuz geldi diyelim ben onu okudum diğerleri ni okumadan okuyanı dinlemeden nasıl hatim etmiş oluyorum
Bana mantıklı gelmedi bende grupa yazdim
Canım benim ertelendiği için opu nun tam tarihini bilemiyorum ama kasımın 3. Haftası regl olacağım 2. Günü gittiğimde iğnelere başlatacak inşallah ondan sonra opu netleşecek tahminen Aralık ayında olur opu
Burada dua ediyoruz birbirimize arkadaşlara sormak istedim ne var ki bunda
Tup bebek surecinde insanlarız bu topicteBurada dua ediyoruz birbirimize arkadaşlara sormak istedim ne var ki bunda
Tespih ediyoruz vs