Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar gün yaklaştikca bende artık duamı bu şekilde yapar oldum.
Eger gebeliğim sağlıklı ilerleyecekse beni yarı yolda bırakmayacaksa, evime bebeğimi sağlıklı getirebileceksem nasip et Allah'ım diyorum 🤲🤲

Diğer türlüsü çok çok zor.En baştan negatifi almak işimi daha çok kolaylaştırır

Allah'ım takdiri.. Sınavımız nasıl olur kısmet.. nasip.

Evde hiç yok mu test ya çok merak ediyorum :-)
sabırlık olmak gerekir ama bizde sabır yok 🙄😅😅

9.gunden itibaren doğruymuş test 2 gün daha bekler doktorumun dediği gün yaptırırım

Ayrica kimilerin de önce kan da sonra idrar da belli oluyormuş ilaçlardan dolayi 🥰🥰🥰

Ohss çok ağır geçti canım bende 1 günde 3 kere hastanelik oldum ben. Doktorum biraz daha kötü olsan yatışını yapacaktık dedi. 26 yumurta toplandı 16sı döllendi 4ü 5.güne geldi sadece 😔. Onunda 2 si kaldı işte onları koydurucam bu ay.
Çok geçmiş olsun canım bari şu ohss ye değse 5.güne kalanlar insan en çok ona üzülüyor. Ama bu kalanları kucağına almak nasip olur inş hayırlısıyla hiç üzülme bak ben de baştan başladım bi şekilde gücümüz yettiğince çabalıcaz💪

Kızlar gün yaklaştikca bende artık duamı bu şekilde yapar oldum.
Eger gebeliğim sağlıklı ilerleyecekse beni yarı yolda bırakmayacaksa, evime bebeğimi sağlıklı getirebileceksem nasip et Allah'ım diyorum 🤲🤲

Diğer türlüsü çok çok zor.En baştan negatifi almak işimi daha çok kolaylaştırır

Allah'ım takdiri.. Sınavımız nasıl olur kısmet.. nasip.
Muhteşem 😍

1 senedir deniyoruz tik yok adam akilli bir muayne olmadık açıkçası. Kaliteli bir dr arayisindayim
Canim bulunduğun yerdeki kadın doğum doktorundan randevu al adetinin 2.gunune denk getir o gün senden hormon tahlilleri ister zaten
Eşin içinde urolojiden randevu alın spermiyogram testi versin öncesinde (ilişki 3/5) gün olmaması lazım
Sonra zaten sonuçlara göre doktor arayışına girersiniz önce bı muayene olun.

X