- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Evde hiç yok mu test ya çok merak ediyorumBende 26 ekimde oldum 8 Kasım da test günüm
sabırlık olmak gerekir ama bizde sabır yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde hiç yok mu test ya çok merak ediyorumBende 26 ekimde oldum 8 Kasım da test günüm
Evde hiç yok mu test ya çok merak ediyorum
Hayırlı olur inşallah onlardaOhss çok ağır geçti canım bende 1 günde 3 kere hastanelik oldum ben. Doktorum biraz daha kötü olsan yatışını yapacaktık dedi. 26 yumurta toplandı 16sı döllendi 4ü 5.güne geldi sadece . Onunda 2 si kaldı işte onları koydurucam bu ay.
Hayırlı olsun inşallah4.gun embriyosu 26 Ekim transfer sonuc bekliyorum
Bebişim benim opu oldu beklemedeyim 2 hafta önce yaptırmıştım
Bende kendimi şartlandirdimEvde hiç yok mu test ya çok merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canım bari şu ohss ye değse 5.güne kalanlar insan en çok ona üzülüyor. Ama bu kalanları kucağına almak nasip olur inş hayırlısıyla hiç üzülme bak ben de baştan başladım bi şekilde gücümüz yettiğince çabalıcazOhss çok ağır geçti canım bende 1 günde 3 kere hastanelik oldum ben. Doktorum biraz daha kötü olsan yatışını yapacaktık dedi. 26 yumurta toplandı 16sı döllendi 4ü 5.güne geldi sadece . Onunda 2 si kaldı işte onları koydurucam bu ay.
Tamam kuzum listeye yazdımBebişim benim opu oldu beklemedeyim 2 hafta önce yaptırmıştım
Tamam canım listemize ekledim seni de4.gun embriyosu 26 Ekim transfer sonuc bekliyorum
Yanılmıyorsam 20 Ekim'de yumurta toplama işlemi oldu sarhoş gibiydim deTamam kuzum listeye yazdım
İnşallah hayırlı haberler olur yaaaAayyyyy cookkk güzel bı haber insallahhhh hep güzel ilerler
MuhteşemKızlar gün yaklaştikca bende artık duamı bu şekilde yapar oldum.
Eger gebeliğim sağlıklı ilerleyecekse beni yarı yolda bırakmayacaksa, evime bebeğimi sağlıklı getirebileceksem nasip et Allah'ım diyorum
Diğer türlüsü çok çok zor.En baştan negatifi almak işimi daha çok kolaylaştırır
Allah'ım takdiri.. Sınavımız nasıl olur kısmet.. nasip.
Ben hatırlıyorum seni ya sana da dua etmiştikYanılmıyorsam 20 Ekim'de yumurta toplama işlemi oldu sarhoş gibiydim de
Selam canım hoşgeldinSlm hanimlar .. kayserde onereceginiz doktor hastane var mi ben daha yol basinda araştırma yolundayım sizlerin bilgilerinden yasanmisliklarinizdan istifade edeceğim ins.
Allah cc kalbinizden geçen nasip etsin ins..
1 senedir deniyoruz tik yok adam akilli bir muayne olmadık açıkçası. Kaliteli bir dr arayisindayimSelam canım hoşgeldin
Ne zamandan beri istiyorsunuz muayene oldunuz mu eşinle beraber sorun ne
Canim bulunduğun yerdeki kadın doğum doktorundan randevu al adetinin 2.gunune denk getir o gün senden hormon tahlilleri ister zaten1 senedir deniyoruz tik yok adam akilli bir muayne olmadık açıkçası. Kaliteli bir dr arayisindayim
Sanirim sen degildin ya transfer olacagun zaman soyle de edelim kuzumRabbim en hayırlısını bilir inşallah
Anammmm valla mı ben uçmuşum komple desene inan ki hatırlamıyorum ne zaman