- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çapadan selamlar
BENCE DE KALSIN HATTA YAŞ TARİH TRASFER FALAN DA YAZILSIN DERİMKızlar hepinizi listeye ekleyim mi yoksa listeyi tamamen kaldırıyim mi sizce ?
Loya-Kiana video attıya buraya baktım indirdim öyle şimdi Google ile uğraşmıyorum direk açılıyor sayfaUygulama olarak değil ama dimi
Valla sizin kadar detay bilmeyen çok yakınımız varHepimiz bu anlarımızı belki ailemizde yakınımıza anlatamayıp burada tınmadığımız kişilerde arkadaş olup sohbet ediyoruz ben sohbete sıcaklığa kıymet veren biriyim
Kesinlikle öyle..Valla sizin kadar detay bilmeyen çok yakınımız var
Neden çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış
Olayımız zaten zor birde kendimizi süreci bilmeyenlere anlatmakla yormayalim
Burası güzel
Vardım vardım ağustosta da vardım eylül ekimi pas geçtik bakalım kasım grubunda kalıcı olabilecek miyizMerhaba temmuz ayı grubunda var mıydın sen yoksa ismin mi tanıdık geliyo bana
daha erken transfer olabilirsin demiş ya öyle olacak neden bilmem içimden öyle geçtiEveeeeyyyytttt gelelim kuru fasulyenin faydalarına
Dr la görüştüm Çarşamba kovid testi vericem cuma sabah 09.00 da buradayım polip alınacak 1 ay sonra belki daha erken de transfer işlemim olabilirmiş
Aynen gerçektenİçmiş kadar olduk canım sağ ol sözümüz var hepimiz pozitifleri görelim
İstanbul da olanlar toplanıyoruz :-*D kahveye sosyalleşme zamanı canlanma zamanı.
Iron Butterfly Biz zaten galataya kesin gidiyoruz
Valla benim paylaşacak kimsem de yok bi anam bi ablam var sadece arkadaş çevrem yok öyle çokHepimiz bu anlarımızı belki ailemizde yakınımıza anlatamayıp burada tınmadığımız kişilerde arkadaş olup sohbet ediyoruz ben sohbete sıcaklığa kıymet veren biriyim
Valla sizin kadar detay bilmeyen çok yakınımız var
Neden çünkü damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış
Olayımız zaten zor birde kendimizi süreci bilmeyenlere anlatmakla yormayalim
Burası güzel
Herşeyde bi hayır vardır inşllah burası bereket getirir sana ve hep bizimle burada pozitifleri görürsünVardım vardım ağustosta da vardım eylül ekimi pas geçtik bakalım kasım grubunda kalıcı olabilecek miyiz
Amin inşallah mevlam yardım etsin nasip etsin inşallahdaha erken transfer olabilirsin demiş ya öyle olacak neden bilmem içimden öyle geçti
Eveeet doğru hatırlamışım seni bende 3 ay ara berdim kasımda buluşmuşuz . Umarım bu sın olur . Transferin ne zaman belli mi?Vardım vardım ağustosta da vardım eylül ekimi pas geçtik bakalım kasım grubunda kalıcı olabilecek miyiz
Ben tekrar yumurta topluyorum canım arada histeroskopi falan oldum genetik testleri yaptırdım çarşamba opu inş bugün son kontrole gidicem kesin belli olucak. Aslında taze transfer istiyordu doktorum bu sefer ama yine yumurta fazla oldu sanırım ohss riski olduğu için büyük ihtimalle yapamıcak transfer sonraya kalabilir sen neler yaptın nasılsınEveeet doğru hatırlamışım seni bende 3 ay ara berdim kasımda buluşmuşuz . Umarım bu sın olur . Transferin ne zaman belli mi?
Bende cuma histereskopi olucam yaaa Dr anestezi falan almayacaksın dedi nasıl olacak bilmiyorum adet ağrısı gibi bi hafif ağrın olacak 10 15 dakika sürecek dediler ama nedense tedirginimBen tekrar yumurta topluyorum canım arada histeroskopi falan oldum genetik testleri yaptırdım çarşamba opu inş bugün son kontrole gidicem kesin belli olucak. Aslında taze transfer istiyordu doktorum bu sefer ama yine yumurta fazla oldu sanırım ohss riski olduğu için büyük ihtimalle yapamıcak transfer sonraya kalabilir sen neler yaptın nasılsın
Adı olmayan var mı ya da sildirmek isteyenTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE ADAYI TARİH Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim Bekliyor @Sinovac 28 Ekim Bekliyor @Amanita 1 Kasim OPU @Birbumut 1 Kasim OPU S Saturnyildizi 3 Kasım OPU @aaa1234 efsunn210102 Iron Butterfly Selin n @sanat08 @Hayalperestttttttt @Zeynepkur @gulayseT @Cosi @nur-80 @CevikKiz @SevimliKedii @zeynep44044
Benimki anestezili olmuştu canım senin farklı ozaman daha kolay olur. anestezilide de bişey hissetmiyosun gerçi uyuyup uyanıyosun rahme çizik attı benim doktorum tutunmayı kolaylaştırsın diyeBende cuma histereskopi olucam yaaa Dr anestezi falan almayacaksın dedi nasıl olacak bilmiyorum adet ağrısı gibi bi hafif ağrın olacak 10 15 dakika sürecek dediler ama nedense tedirginim
Rahime çizik atmayı bende istedim gerek yok şuan dediler trasnfer yapalım olmadı tutmazsa o zaman çizik düşünebiliriz dediler sanırım polip çok küçükmüş onun için de anestezi uygun görmediler sanırım YouTube den izlemekte istemiyorumBenimki anestezili olmuştu canım senin farklı ozaman daha kolay olur. anestezilide de bişey hissetmiyosun gerçi uyuyup uyanıyosun rahme çizik attı benim doktorum tutunmayı kolaylaştırsın diye
Hepsi döllenirde 5.güne kalır umarım canım . Bendede ohss oldu zor bir süreçti. Ben 3 ay hiç birşey yapmadım sadece ara verdik bekledik. Benim eşim isteyo tekrar tüp vebek o yüzden çok endişeliyim olmayacak diye bu seferki.Ben tekrar yumurta topluyorum canım arada histeroskopi falan oldum genetik testleri yaptırdım çarşamba opu inş bugün son kontrole gidicem kesin belli olucak. Aslında taze transfer istiyordu doktorum bu sefer ama yine yumurta fazla oldu sanırım ohss riski olduğu için büyük ihtimalle yapamıcak transfer sonraya kalabilir sen neler yaptın nasılsın
Ben varım canım ama transfer tarihim daha belli değil yarın kontrolüm var o zaman belli olur sanırım.Adı olmayan var mı ya da sildirmek isteyen
OPU ya da transfer olacaklar tarih verirse yazarım
Ekliyorum canımBen varım canım ama transfer tarihim daha belli değil yarın kontrolüm var o zaman belli olur sanırım.
18 kişi olmuşuz beybisiEkliyorum canım
KUzum aslında yazan daha çok kişi var ama ben en çok yazanları ekledim listeye her selam vereni yazmadım18 kişi olmuşuz beybisi