- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Aktif olanlar daha iyi bence de çünkü sohbette etmiş oluyoruz arada daha çok bilgide edinmiş oluyoruz birbirimizdenKUzum aslında yazan daha çok kişi var ama ben en çok yazanları ekledim listeye her selam vereni yazmadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktif olanlar daha iyi bence de çünkü sohbette etmiş oluyoruz arada daha çok bilgide edinmiş oluyoruz birbirimizdenKUzum aslında yazan daha çok kişi var ama ben en çok yazanları ekledim listeye her selam vereni yazmadım
Farkımız olsunKUzum aslında yazan daha çok kişi var ama ben en çok yazanları ekledim listeye her selam vereni yazmadım
Küçük diyedir canım güven sen doktoruna benim iki negatif olunca tedbir amaçlı bakalım dediler bi sıkıntı çıkmadı şükür. İzleme boşver boşa kafanı bulandırma bazen bilmemek en iyisiRahime çizik atmayı bende istedim gerek yok şuan dediler trasnfer yapalım olmadı tutmazsa o zaman çizik düşünebiliriz dediler sanırım polip çok küçükmüş onun için de anestezi uygun görmediler sanırım YouTube den izlemekte istemiyorum
Ay inş canım hepimiz için en iyisi olsun kaç yumurta toplanmıştı senden canım ohss ağır mı geçti orta düzeyde mi? Hiç endişelenme herşey olacağına varıyor dua edelim herşey güzel geçsin inş.Hepsi döllenirde 5.güne kalır umarım canım . Bendede ohss oldu zor bir süreçti. Ben 3 ay hiç birşey yapmadım sadece ara verdik bekledik. Benim eşim isteyo tekrar tüp vebek o yüzden çok endişeliyim olmayacak diye bu seferki.
Canım beni ekleyebilirsin 7 ekim opu transfer belli değil kasım gibi olacak ama net tarih daha yok başka topiclerde bakıyorum bende kendimce yorum yapıyorumAdı olmayan var mı ya da sildirmek isteyen
OPU ya da transfer olacaklar tarih verirse yazarım
Okudum ben de
Eklenmek isterim bende ♡Kızlar hepinizi listeye ekleyim mi yoksa listeyi tamamen kaldırıyim mi sizce ?
Aayyyyy cookkk güzel bı haber insallahhhh hep güzel ilerlerEklenmek isterim bende ♡
3 adet yumurtam bbulunducok mutluyum cok şükür bin şükür
Eve geldim biraz agrim var agri kesici verildi, biraz sersemim halen.
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Yarin arayacaklar kac tane dollenmisse simdi heyecanla onu beklemek kaldi.
Guzel ilerlerse persembe yada cuma transfer olacak
Bugun dinlen bol bolEklenmek isterim bende ♡
Dua eden uyi dileklerde bulunanlardan Allah razi oslun rabbim hepimizin güzel haberlerini paylasmayi nasip etsin .
Çok sevindim canımEklenmek isterim bende ♡
Çok sevindim canımm çok şükür inş döllenmeden de güzel haberler alıcaksın inanıyorumEklenmek isterim bende ♡
Aayyyyy cookkk güzel bı haber insallahhhh hep güzel ilerler
Bugun dinlen bol bol
Çok sevindim canım
Çok şükür
Darısı da döllenmeye ,iyi haberlere inşallah
İnşallah canm benimÇok sevindim canımm çok şükür inş döllenmeden de güzel haberler alıcaksın inanıyorum
Bu ay hepimize iyi gelecek inşallahAllah razi olsun inşallah canlar. Gecen sefer 1 yumurta bulunmustu şükür bu kez farkli oldu insallah yarin guzel haberi veririm
İnşallah ayin ilk Günü cok guzel başladı devami gelir İnşallah. Rabbim yuzumuze güler hayirlisi ile İnşallahBu ay hepimize iyi gelecek inşallah
Hakkında hayrılısı olsun canım dua ya devam .Eklenmek isterim bende ♡
Ohss çok ağır geçti canım bende 1 günde 3 kere hastanelik oldum ben. Doktorum biraz daha kötü olsan yatışını yapacaktık dedi. 26 yumurta toplandı 16sı döllendi 4ü 5.güne geldi sadece . Onunda 2 si kaldı işte onları koydurucam bu ay.Küçük diyedir canım güven sen doktoruna benim iki negatif olunca tedbir amaçlı bakalım dediler bi sıkıntı çıkmadı şükür. İzleme boşver boşa kafanı bulandırma bazen bilmemek en iyisi
Ay inş canım hepimiz için en iyisi olsun kaç yumurta toplanmıştı senden canım ohss ağır mı geçti orta düzeyde mi? Hiç endişelenme herşey olacağına varıyor dua edelim herşey güzel geçsin inş.
4.gun embriyosu 26 Ekim transfer sonuc bekliyorumTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Adım Adım tedavimizin hikayesini yazalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin tabii en önemlisi bizim için hayırlı olacak olanı versin
Çocuk sahibi olmak isteyen ve çocuğu olmayan kimseler Rabbimize hayırlı ve salih evlat vermesi niyeti ile aşağıdaki ayeti kerimi(1227) defa okur.
Hicr süresi 86 ncı Âyet-i Kerim
İnne rabbeke huvel hallâkul alîm
Manası:” Şüphesiz, Rabbin hakkıyla yaratanın (ve her şeyi) bilenin ta kendisidir.”
ANNE ADAYI TARİH Sonuç
�
Loya-Kiana 26 Ekim Bekliyor S Sinovac 28 Ekim Bekliyor @aaa1234 28 Ekim Bekliyor @Cosi 3 Kasım Transfer olacak @derya2526 4 Kasım Transfer olacak @zeynep44044 Transfer olacak @nur-80 Transfer olacak X xnobodyx Transfer olacak @Birbumut Transfer olacak S Saturnyildizi 3 Kasım OPU olacak N nuray1033 Transfer olacak Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak efsunn210102 Iron Butterfly Selin n sanat08
Bende 26 ekimde oldum 8 Kasım da test günüm4.gun embriyosu 26 Ekim transfer sonuc bekliyorum