- 20 Ekim 2021
- 45
- 51
- 40
GeldiimmHalbmond123 Gel canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GeldiimmHalbmond123 Gel canım
HoşgeldinGeldiimm
Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah sorunsuz transfer işlemin olurDün opu yapıldı kızlar rezerv düşüklüğü vardı zaten beş yumurta topanabildi bugün haber çok şükür 4.ü döllenmiş muhtemelen 3. Ü günü embriyosu trsnsfer edilecek
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin inşallahHoşgeldin
Hayırlısı olsun canım çok sevindim inşallah sorunsuz transfer işlemin olur
8 Kasım test günüKaç gün kaldı
Anam var dahaaa hadi inşallah geçmez günler geçmez geceler..8 Kasım test günü
Hoşgeldin canım hiç canını sıkma güzel Mevlam hepimizi çeşitli sıkıntılardan geçiriyor ama geçiyor hamd olsun sende şimdi sıkıntılı yollardan geçiyorsun ama üzülme elbet sende güzel haberler alırsın inşallah sana da dua edelim inşallah güzel sonuçlar güzel haberler alalımMerhaba galiba sonunda dogru yeri buldum :)) 1.5 yillik evliyim hic korunmadik tabi daha oncede 8 yillik bir evliligim vardi ondada korunmadik ama olmadi o dobemler pcos hastasiydim mide ameliyati oldum ve sonuc amh 0.01 esimin tahlilide pek ic acici degildi sinirdaymis neyse bu ay basladik tedaviye adetimin 2. Gunu gittim dr amh cok dusuk dedi sagda 2 solda 2 yumurtam vardi cok kucukleri 1 tane ya cikar ya cikmaz dedi estrofem verdi duruma gore baslariz yada onumuzdeki ayda bakar o zaman baslariz dedi adetimin 6. Gunu gittim sagda 3 solda 3 olmak uzere 6 tane folikul gordu kucuklerdi ama basladik tedaviye riske atmayalim diyerek en yuksek dozdan basladik 9. Gun kontrole gittigimde sagda folikul sayisi 1e dusmus 7.8 diger ikisi gelismemis fakat enterasan bir sekilde soldaki folikul sayisi 5 e cikmis iclerinden bir tamesi dominant cikmia ve 16.5 mm ulasmis digerleri 10.5 mm 9.5mm 8mm 8mm catlamamasi icin igne verdi digerlerinide istiyorum dedi buvarada bugun adetimin 11. Gunu yaklasik 12 dk sonra catlatma ignelerimi yapicam pazarteside opu var bilmiyorum sanki umutsuz gibiyim sanki umutlu cok karmasigim
Olacaksa her türlü yolunu bulur o merak etmeMerhaba galiba sonunda dogru yeri buldum :)) 1.5 yillik evliyim hic korunmadik tabi daha oncede 8 yillik bir evliligim vardi ondada korunmadik ama olmadi o dobemler pcos hastasiydim mide ameliyati oldum ve sonuc amh 0.01 esimin tahlilide pek ic acici degildi sinirdaymis neyse bu ay basladik tedaviye adetimin 2. Gunu gittim dr amh cok dusuk dedi sagda 2 solda 2 yumurtam vardi cok kucukleri 1 tane ya cikar ya cikmaz dedi estrofem verdi duruma gore baslariz yada onumuzdeki ayda bakar o zaman baslariz dedi adetimin 6. Gunu gittim sagda 3 solda 3 olmak uzere 6 tane folikul gordu kucuklerdi ama basladik tedaviye riske atmayalim diyerek en yuksek dozdan basladik 9. Gun kontrole gittigimde sagda folikul sayisi 1e dusmus 7.8 diger ikisi gelismemis fakat enterasan bir sekilde soldaki folikul sayisi 5 e cikmis iclerinden bir tamesi dominant cikmia ve 16.5 mm ulasmis digerleri 10.5 mm 9.5mm 8mm 8mm catlamamasi icin igne verdi digerlerinide istiyorum dedi buvarada bugun adetimin 11. Gunu yaklasik 12 dk sonra catlatma ignelerimi yapicam pazarteside opu var bilmiyorum sanki umutsuz gibiyim sanki umutlu cok karmasigim
HosgeldiiiiinnnGeldiimm
Okudum
Amin inşallah sende kendi adina niyet al sağ elini karnının üzerine koy ve 100 tane oku kendineCok tesekkur ederim ikinizede allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Kuzum benim kayinvalidemin komşusu nun akrabası menopoza girdiği 60 yaşında olduğu halde hamile kalmış yani Allah ol derse oluyor . Ne kadar doğru bu örneği vermek bilmiyorum ama Meryem validemiz babasız çocuk doğurdu yani normal şartlarda imkansız ama Allah ol deyince olmayan olamaz bizi de ayakta tutan umudumuz bence çok güzel folikul sayısı 5 e çıkması bir tanesinin 16,5 mm ulaşması çok umut verici maşallahMerhaba galiba sonunda dogru yeri buldum :)) 1.5 yillik evliyim hic korunmadik tabi daha oncede 8 yillik bir evliligim vardi ondada korunmadik ama olmadi o dobemler pcos hastasiydim mide ameliyati oldum ve sonuc amh 0.01 esimin tahlilide pek ic acici degildi sinirdaymis neyse bu ay basladik tedaviye adetimin 2. Gunu gittim dr amh cok dusuk dedi sagda 2 solda 2 yumurtam vardi cok kucukleri 1 tane ya cikar ya cikmaz dedi estrofem verdi duruma gore baslariz yada onumuzdeki ayda bakar o zaman baslariz dedi adetimin 6. Gunu gittim sagda 3 solda 3 olmak uzere 6 tane folikul gordu kucuklerdi ama basladik tedaviye riske atmayalim diyerek en yuksek dozdan basladik 9. Gun kontrole gittigimde sagda folikul sayisi 1e dusmus 7.8 diger ikisi gelismemis fakat enterasan bir sekilde soldaki folikul sayisi 5 e cikmis iclerinden bir tamesi dominant cikmia ve 16.5 mm ulasmis digerleri 10.5 mm 9.5mm 8mm 8mm catlamamasi icin igne verdi digerlerinide istiyorum dedi buvarada bugun adetimin 11. Gunu yaklasik 12 dk sonra catlatma ignelerimi yapicam pazarteside opu var bilmiyorum sanki umutsuz gibiyim sanki umutlu cok karmasigim
Okudum ben de şifa olsun inş
En güzel örnek babasız çocuk değil miKuzum benim kayinvalidemin komşusu nun akrabası menopoza girdiği 60 yaşında olduğu halde hamile kalmış yani Allah ol derse oluyor . Ne kadar doğru bu örneği vermek bilmiyorum ama Meryem validemiz babasız çocuk doğurdu yani normal şartlarda imkansız ama Allah ol deyince olmayan olamaz bizi de ayakta tutan umudumuz bence çok güzel folikul sayısı 5 e çıkması bir tanesinin 16,5 mm ulaşması çok umut verici maşallah
Okudum