Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar yeşil çay hakkında ne düşünüyorsunuz diyetisyenim düzenli olarak listeme veriyor ama çevrem tedavi gördüğüm için de içme kullanma diyor sizin düşünceleriniz nasıl yaaaa ?
Bana transferden sonra yasak geldi
Ondan önce hiç öyle bisey dememişlerdi

Bende gebelikde onerilmedigini biliyorum kasları gevsettigi vs için

Merhabalar hanımlar
Bugün 11 gibi merkeze gittim
Önce bir muayene yapıldim sıvı birikimi olmadığını söyleyincede transfer için su içmeye başladım.
Yaklaşık bir 800cc kadar içtim sonrasında transfer için odaya alındım
İki tane orta kalite 3. gün embriyo transferi oldu
Bende idrar yapamama sorunu oluyor oracıkta boşalttılar sonrasında da odama geçtim
Hemen gidebilirsiniz dediler ben 1saat kadar öyle keyfî bekledim

16 embriyo oluşmuştu 2 tanesi transfer edilince 14 tanesinin gelişimini tekrar takip edecekler c.tesi gününe kadar devam edip dondurulmaya uygun olan olursa haberleşip dondurma teklif edecekler

Bu benim 4.tup bebek tedavim ve hepsinden baştan başladım hiçbirisi dondurulmaya uygun görülmemişlerdi.Bakalim bunlar nasıl ilerleyecek

Olurda negatifi görürsem dondurulmuslari kullanmak isterim.(İnsallah gerek kalmaz)Kendimi rahatlamış hissediyorum şuanda
Hayırlı olsun umarım güzel haberleri verirsiniz bize de ☺️🤲🏻

Merhabalar arkada 2015 tılında tup bebek tedavisi ile oglum oldu suan 6 yasında Ekim ayında tekrardan konusmak ıcın muane ıcın gıttık benım sekerim oldugu ıcın 3ay once ınsulıne baslamısdım iyiki erkenden gıtmıs ım cunku 3ay ortalamın 6 olması lazımdı 3ay once 13du bu 3ay ıcınde dikkat ederek ve ınsulıne 7.4 salı ve carsamba olcumlerımı ıstedı endokrin doktorum bugun baktı tup bebek tedavisine baslayabılırsınız dedı ıns.. Kasım ayında adetın ıkıncı gunu gıdecem dondurulmuş embriyolarım vardı 2015de ıns Cozuldugunde sıkıntı olmadan ilerler... Dondurlmus embriyo ile baslayan arkadaşlar varmı aynı sistem devamı yoksa Bı degısıklık varmı tedavide bilgisi olan varmı Allah tum isteyen herkese bu zorlu surecde yardımcımız olsun gonlumuze gore saglıkla haberler alalım
Cnm tedavin hayırlı olsun 🤲🏻Benimde 2016 yilinda tüp bebek ilk denememden 5 yasinda oglum var.4 embriyom dondurulmustu.bu yıl nisanda kardes icin ikinci transferimi oldum malesef negatif oldu.son iki embriyom var kasım ayı adetimle tekrar deneyeceğim😊seninle aynı kaderi yaşıyoruz desene😊

Merhabalar hanımlar
Bugün 11 gibi merkeze gittim
Önce bir muayene yapıldim sıvı birikimi olmadığını söyleyincede transfer için su içmeye başladım.
Yaklaşık bir 800cc kadar içtim sonrasında transfer için odaya alındım
İki tane orta kalite 3. gün embriyo transferi oldu
Bende idrar yapamama sorunu oluyor oracıkta boşalttılar sonrasında da odama geçtim
Hemen gidebilirsiniz dediler ben 1saat kadar öyle keyfî bekledim

16 embriyo oluşmuştu 2 tanesi transfer edilince 14 tanesinin gelişimini tekrar takip edecekler c.tesi gününe kadar devam edip dondurulmaya uygun olan olursa haberleşip dondurma teklif edecekler

Bu benim 4.tup bebek tedavim ve hepsinden baştan başladım hiçbirisi dondurulmaya uygun görülmemişlerdi.Bakalim bunlar nasıl ilerleyecek

Olurda negatifi görürsem dondurulmuslari kullanmak isterim.(İnsallah gerek kalmaz)Kendimi rahatlamış hissediyorum şuanda
Hayırlı olsun canım pozifi görürsün inş🤲🏻Test günün ne zaman?geri sayım başladı😊

Bende tam tersi evi testlerle doldurmak istiyorum hergun baksam diyorum 😁😁😁
Hahahahahahahahaha 😂😂😂😂
Ayyy çok güldüm
Rabb'im de seni güldürsün inşallah 🤲🤲
Boşver yapma böyle umutla beklemek daha iyi
Bir sebebin var yani
Ama yapınca bitiyor sona hemen ulaşmış oluyorsun yada aklını bulandırmis

Yapma bacım varsa evde o testler at gitsin 😬

X