- 2 Aralık 2015
- 4.476
- 18.437
Yok canım ince iğneuçları oluyo icinde onubla yapıyorsuninşallah canım benim teşekkür ederim diğer iğneler de gonal f gibi ince mi ucu yoksa kalın iğneler mi çatlatma iğneleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ince iğneuçları oluyo icinde onubla yapıyorsuninşallah canım benim teşekkür ederim diğer iğneler de gonal f gibi ince mi ucu yoksa kalın iğneler mi çatlatma iğneleri
Hadi inşallah hepimizin yanında o emoji olsunAaaaaa vallaaaa bilmiyorum ki ısrarla sana hamile emojisi koydum hahahhaha öyle de kalacak insallahh
Ay evet yumurtalarimiz gelisiyo benimde bitti gibi oldu kahverengi şeklinde geliyorSelin n canım benim regl erken bitti gibi kahverengi lekelenme ama normal dönemlerdeki gibi akıntım oluştu.. Akıntım şeffaf.. Yumurtalar gelişiyor mu o anlama mı geliyor Yaa böyle canlı laboratuvar gibi hissediyorum kendimi
Bu arada bende hücre kültürü çalışıyorum böyle tüp bebekte yapılanları her gün yapıyorum.. Öyle olduğu için kendi üstümde deney yapıyor gibi hissediyorum çok tuhaf
Cumartesi benim kontrol bakalım ne diyeccekler.. Yavrucaklar için kaç yumurta görecekler :)Ay evet yumurtalarimiz gelisiyo benimde bitti gibi oldu kahverengi şeklinde geliyor
Bakalım doz değişikliği olacak mıCumartesi benim kontrol bakalım ne diyeccekler.. Yavrucaklar için kaç yumurta görecekler :)
Dozu değiştiriyorlar mı? Annam elimdeki ilaçlar geçersiz mi olacak o zaman. Yeni ilaçlar mı ekliyorlarBakalım doz değişikliği olacak mı
Yok ilaç değil ama dozu yumurtaların gelişimine göre azaltılır ya da arttırılır ya da devam edilir o şekilde okumuştumDozu değiştiriyorlar mı? Annam elimdeki ilaçlar geçersiz mi olacak o zaman. Yeni ilaçlar mı ekliyorlar
Yani iğne yapmak etkilemiyor değil. Dozu arttıkça yan etkisi de artacak değil mi? Bende ciddi gaz yaptı.. Eşime dalga geçiyorum. En çok olan yan etkisini gösteriyorum ve çok hoşuna gidecek dedim. Seni de ister istemez kötü tarafından sürece dahil edicem diyorum
Dün covid için PCR testi çıkarmaya gittik. Bu sefer yalan söyledim. Allah affetsin. Gazdan kıvranıyorum. Eşime dyorum ki sonunda tedaviin faydasını görüp istemeden belirti gösteriyorum ve doktorları inandırabiliyorum
Azaltmalarını isterim ama arttırmaları şişen karnımda pantolonlarıma ekstra düğme olarak dönecek galibaYok ilaç değil ama dozu yumurtaların gelişimine göre azaltılır ya da arttırılır ya da devam edilir o şekilde okumuştum
Benim amh düşük her ay 1 yumurta oluyordu prp yapti doktorum sayi 6 ya cikti mucize resmen 3 u toplandi ve de 5 e geldi..gercekten sayıdan cok labratuvar cok onemliymis iyice anladim
Çok iyi bende düşünüyorum ama biraz araştırdım 600 hastada 6 kadın hamile kalmış prp ile oran az karrarsız kaldım benim 7 yumurta oluşuyor bu durumda daha fazla olacak ve kalitesimi artacak 5.güne gitmesinde mucize artık prp ile gidecekse denemeye değerNerede yaptırdınız acaba prp ve opu yu?
E2 nezmaan bakıldı 25 geldi neden 50 bin alrinda olması gerekmis ben 50. Üstü normal sanıyorum reglin ilk günleri...Son durum nasıl.bu arada.Merhabalar
Bende başladım tüp bebeğe bugün 5.gunum
Fakat bende de folikul kisti gördü 12mm
Bir sonraki adette başlayabiliriz dedi ama önce E2 değerine bakalım 50 nin altı gelirse başlayabiliriz dedi.26 gelince başladık
Sizde nasıldı ?kaç mm idi? e2ye bakıldı mi
ben 7 haftadir tup bebekle hamileyim lekelenme olayinda biktim. oksapar, coraspin, progestan igne ve fitili, folbiol kullaniyordum. ilk lekelenmem transferin 7ci gunuydu coraspini kestiler, digerlerine devam, sonra her lekelenmede oksaparla, fitili uc gunluk kestik, yeniden basladigimda 3 gun sonra yine lekelenme, yine ara vermek biktim. progestan igne de oluyorum zaten transferden beri. daha ne yapmam gerekiyo bilmiyorum artik. oksapara da her uc gun ara verdigimde bebege kan gitmicek diye tedirgin oluyorum.Kızlar sizin lekelenmeniz oluyomu ilk transferimde hiç olmamıştı bunda dün ve bugün sabah uyandığımda peçeteye biraz pembe leke geliyo gün içinde olmuyo hiç
Merhaba cnm hayırlısı olsun buaradaHanımlar benim de sorum şu, bugün transfer günü hariç 2. Günüm sanki hicbir sey hissetmiyorum gibi. 5. Gün embriyosu transferi oldum. Derin nefes alınca sadece sağ kasığıma doğru batma oluyor. Ne düşünsem ne yapsam bilemiyor insan sizde nasıl olmuştu? genel olarak 6-7. Gün kramp ve sancı yaşamışsınız galiba. Sizin ilk günler nasıl geçti
Amin cnm ah ben neler neler kullanıyorum saymakla bitmez 3 ayda devam edeceksin dediler ilaçlara aman iyi olsunlar sağlıklı olsunlar da ben delik deşik olurum hiç önemli değil Allahm güzel haberlerle taçlandırsın mübarek cuma günü inşallahTesekkur ederim progestoron için crinone vajinal jel kullanıyorum, ek olarak estrofem ve vitamin kullanıyorum. Keşke tutunsun her ağrıya razıyım inşallah hepimiz güzel sonuç alalım
Benimde aynı oldu prpde mucize gerçektenNerede yaptırdınız acaba prp ve opu yu?
Merhaba Aygül demirol Ankara memorial de yaptirdimNerede yaptırdınız acaba prp ve opu yu?
Kaset testte kuruma çizgisi oluştuğu için zamnla koyulaşır.. Onu kıstas almayın.. Fotolar ile gidşn ya da erken gebelik testi ile koyuluğu takip edin..İlk test erken gebelik testi 7. Gün yaptım, ortada ki 8. Gün en alttaki 9. Gün en son yaptığım daha silik, neden böyle sizce düşüyor mu ? Gebelik var mı ? 4. Gün embriyosu çok mu erken