• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Rabbim hepimize nasip eder inşallah canım 🤲 benim ilk kızımın doktoru güveniyorum inşallah siz de güzel sonuçlar alacaksınız. Ben senden bir gün sonra transfer olacağım burada güzel haberlerimizi veriririz inşallah 🙏
Aminnn İnşallah 🤲

İlaç felan yok bende sadece iğne 😊 iğneyi vurulduğunuz yer acıyor mu peki
Canım gün içinde baya acıyor bugün birde kanadı sinirlerim bozuldu ağladım resmen ilaç geri çıktı diye Rabbim hayırlısını versin bakalım senin transfer ne zamn kuzum

Canım gün içinde baya acıyor bugün birde kanadı sinirlerim bozuldu ağladım resmen ilaç geri çıktı diye Rabbim hayırlısını versin bakalım senin transfer ne zamn kuzum
Benimki de çok acıyor yanlış mı yaptım diye düşündüm dün ama bugünde acıyınca anladım. Salı günü olucam siz

Canım ben 38 yaşındayım. Yaşımı ve kilomu çok taktım bu tedavide inşallah sağlıklı ilerlesin diyeyim. 5aa iki embriyo transfer edilmişti. İnşallah senin de çok güzel geçer transferin sonrası da sağlıkla devam eder.
Bizim aynı benimde yaş 38 iki embriyo 5aa :)

Canım ben 38 yaşındayım. Yaşımı ve kilomu çok taktım bu tedavide inşallah sağlıklı ilerlesin diyeyim. 5aa iki embriyo transfer edilmişti. İnşallah senin de çok güzel geçer transferin sonrası da sağlıkla devam eder.
İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrum 🥰 benim 5. Gün üç embriyom var ama bir tane mi transfer edecek acaba iki embriyo tutma oranı daha yüksek sanki

İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrum 🥰 benim 5. Gün üç embriyom var ama bir tane mi transfer edecek acaba iki embriyo tutma oranı daha yüksek sanki
Nasıl dondurdular acaba? Benim 2 2 dondurmuşlardı öyle de transfer ettiler. Senin de 2+1 midir ki? İkinciyi genelde diğerini desteklesin diye yaptıklarını söylüyorlar ama sen bilirsin. İnsan daha bi rahat ediyor sanki daha pozitif oluyor. Yalnız ikiz falan olursa bi paçam tutuşur o ayrı 😅

Nasıl dondurdular acaba? Benim 2 2 dondurmuşlardı öyle de transfer ettiler. Senin de 2+1 midir ki? İkinciyi genelde diğerini desteklesin diye yaptıklarını söylüyorlar ama sen bilirsin. İnsan daha bi rahat ediyor sanki daha pozitif oluyor. Yalnız ikiz falan olursa bi paçam tutuşur o ayrı 😅
3 tane 5. Gün embriyosu 1 tane 6. Gün embriyosu var. 3 tüp şeklinde dondurduk dediler. Evet 2 transfer daha insanın içi rahat oluyor. Ama ikiz gebelik bende istemem herhalde minyon bir bayanım zorlanırım 😅 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰

Merhaba kısmetse bende tüp bebek için hazırlıklara başlıcam. Şöyle birşey duydum yaş 35 altı kişilere tek embriyo transferi yapılıyor diye bunun gerçeklik payı var mı ? Ben ikiz istiyorum ve 33 yaşındayım

Benim de 5.gün embriyosu iki tane konuldu. İkiz olmaz denildi iyi değilmiş ikinci destek için konuldu. O zaman ben de yapsam bişiler görmem gerek artık değil mi? Nasıl durayım şimdi?
Merhaba canım birşey sorucam çok yeniyim transfer aşamasında 35 yaş altı kişilere tek embriyo konuluyor diye duydum doğru mu acaba

Merhaba kısmetse bende tüp bebek için hazırlıklara başlıcam. Şöyle birşey duydum yaş 35 altı kişilere tek embriyo transferi yapılıyor diye bunun gerçeklik payı var mı ? Ben ikiz istiyorum ve 33 yaşındayım
Var efendim 😍 amma velakin doktorlar ayarlıyo çift yapıyor transferi 🙈 kâğıda tek yazıp çift transfer yapıyorlar. Tabi önce deneme falan olduysa bunlara gerek kalmıyor. Su gibi aksın süreciniz ❤️

Arkadaşlar ben 2019 da tüp bebek tedavisi gördüm 4 yumurta toplandı taze embriyo transferi yapıldı şimdi 5 yaşında bir kızım var kardeş istiyor kalan dondurulmuş 3 emriyom vardı biri kötü çıktı ikisi iyi çıktı 2 tane transfer ettim dondurulmuş embriyo ve bu gün transferimin 4. Günü 03.01.2025 de oldum sonucu 14 ünde ogrenecem sizin belirlitlernz var mı yada 5 buçuk yıllık dondurulmuş embriyo deneyen var mı sonucu nedir.
Merhaba 23 ocakta 2. Transferimi oldum 5. Gün çift dondurulmuş embriyo bugün 3 günüm ilk gün belımde çok ağrı oldu 2. Gün hafıf sancılar la gecırdım suan bir belirti yok sizler nasıl gecırıyorsunuz 2 şubatta kan tahıllı vereceğim

Merhaba 23 ocakta 2. Transferimi oldum 5. Gün çift dondurulmuş embriyo bugün 3 günüm ilk gün belımde çok ağrı oldu 2. Gün hafıf sancılar la gecırdım suan bir belirti yok sizler nasıl gecırıyorsunuz 2 şubatta kan tahıllı vereceğim
Hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah 🙏 bende de regl sancısı gibi oldu ilk günler. Normal hayatıma devam ettim ağır iş yapmadan ♥️

Back