• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Herkese selamlar😊bana da dün 5.gun embriyosu transfer edildi, ancak yaklaşık 1 saat önce kahve lekelenme oldu bozuk para kadar sonra kesildi, doktorun asistanina yazdım ama gormedi daha😕transferin 2.gunu lekelenme yaşayan var mıdır acaba🥺
Benimde 5. Gün embriyosu 5. Günümde hafif kahverengi leke oldu günlük pedimde.

Evet farklı arkadasımda fitil hap ve iğne kullandı çok şükür hamıle şimdi de benım doktor sadece iğne verince bana tuhaf geldi 😊
Rabbim hepimize nasip eder inşallah canım 🤲 benim ilk kızımın doktoru güveniyorum inşallah siz de güzel sonuçlar alacaksınız. Ben senden bir gün sonra transfer olacağım burada güzel haberlerimizi veriririz inşallah 🙏

Aynı günde transfer olmuşuz. Hayırlı olsun 🫶
Dün bende idrar testi yaptım negatif çıktı moralimi bozmak istemedim. Pazartesi kan vereceğim 😍 sizin kaç günlük embriyo transfer edildi.
Ben kan verdim idrara güvenemedim daha da bekleyemedim sonuc pozitif canım senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah 💐

Evet farklı arkadasımda fitil hap ve iğne kullandı çok şükür hamıle şimdi de benım doktor sadece iğne verince bana tuhaf geldi 😊
Canım benimde öyle tek bir tane Prulutex iğne günde 4 fitil ve sabah akşam duphaston kullanıyorum korkuyorum progestan az olur diye

Kızlar benim de bugün transferle beraber 9. Günüm 115. Çıktı. İnşallah güzelce artar 🥳 ay bir gebelik takvimi ekleyim modum artsın ☺️
Canım kaçıncı gün embriyosu idi bir de kaç tane transfer ettiler 😅 ben de heyecan yaptık şimdi

Herkese çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Allah herkesin muradını versin inşallah. Çok zor maddi manevi, kimsenin emeği zayi olmasın inşallah 🙏

Canım kaçıncı gün embriyosu idi bir de kaç tane transfer ettiler 😅 ben de heyecan yaptık şimdi
Canım ben 38 yaşındayım. Yaşımı ve kilomu çok taktım bu tedavide inşallah sağlıklı ilerlesin diyeyim. 5aa iki embriyo transfer edilmişti. İnşallah senin de çok güzel geçer transferin sonrası da sağlıkla devam eder.

Selam güzel hanımlar umarım hepimizin bu sene kucağı dolsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ben de bugün dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldum 5 Şubat test tarihim. Geçen sene de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum tuttu ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu:( inşaAllah bu sefer nasip olur🤲 istemsiz o zaman ki halim ile kıyaslama yapıyorum, o transferim sonrası belirgin bir kaşık ağrısı olmuştu mesela bu tranferim de o gibi yok. Sizler de tranfer sonrası böyle bir durum oldu mu?

Back