• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde sanılanın aksine can yakmayan şeyler 🌸🌼

Biz hemen gittik ben toparlanamayınca iki kez yaptırdım ikisinde de ateşler içinde kaldım ..

prolutex yazdı aynısı die .
Nie önce bunu vermedınız dedik ?
neymiş Promester 350 tl
Prolutex 1350tl die yazmamış.
eşimde tersledi böyle konularda uyarmanız lazım siz biliyorsunuz içeriğini yan etkilerini die . kalan promesterleri oraya verdik başkasına verin die , gittik prolutex aldık dünya varmıs ya insanlıktan çıkmıştım promesterle 3 günde .
Aslında aynı etkisi olan iki ilaç ama neden aralarında o kadar fiyat farkı var acaba?

Maalesef heryerde olduğu gibi burda da parayı veren düdüğü çalıyor resmen. Üzücü bir durum.
Aynen öyle.

Şimdi benim gittiğim klinikte doktor seninle görüşüyor reçeteyi yazıyor koordinatöre gidiyorsun o nasıl kullanacağını falan anlatıyor. sigortam olmadığı için koordinatör bana diyorki - 700 tl ye halledecektin bu pahali diyor şimdi 4 kutu alıcaksın bundan falan dedi eşimde güldü benim hatunun canı dadlı canı saolsun die .

Vallahi asla acımam akşama kadar sigara içiliyor eşim içiyordu ben içiyordum havaya üflerken para konu olmuyor ilaca falan çalar düdüğü oynarım 🤣🤣

Aynen öyle.

Şimdi benim gittiğim klinikte doktor seninle görüşüyor reçeteyi yazıyor koordinatöre gidiyorsun o nasıl kullanacağını falan anlatıyor. sigortam olmadığı için koordinatör bana diyorki - 700 tl ye halledecektin bu pahali diyor şimdi 4 kutu alıcaksın bundan falan dedi eşimde güldü benim hatunun canı dadlı canı saolsun die .

Vallahi asla acımam akşama kadar sigara içiliyor eşim içiyordu ben içiyordum havaya üflerken para konu olmuyor ilaca falan çalar düdüğü oynarım 🤣🤣
Bence de, iyi yapmışsın 😂😂😂

Herkesin aci eşiği başkadır. Ben iğnelerin ilkini esime yaptirdim sonra hep kendim yaptim. Oyle bir acı söz konusu degildi. Opu islemi hafif sedasyon altinda olduğu icin sadece sonrasinda ufak bir sanci hissetttim. Ama transfer biraz zorladi. Onda da idrara sıkışık olma hali ve ultrasonu kasiklarq bastirdiklari icin biraz zorlandim. Dayanılmaz bisey tabi degildi. Transfer sonrasi 4 ay kullandigim igneler canimi cok yakti kalcalarim morardi sertlesti. Bunlar bana çok agrili gelmedi ama basinda dedigim gibi herkesin aci esigi baska. Kimseye korkulcak bisey degilde diyemem cok acili korkulcajta diyemem. Tek bildiğim psikolojik yönü vucutta igne acisindan daha cok yıpratıcı. Amw sonunda size bakan o gözleri görünce diyorsunuz ki " herseye değer" 🙏🌸

Bir kesim insan var ki surekli tedavinin inanilmaz zor cok can yakan bir sey oldugundan bahsediyordu, bu soylemler yuzunden kac gece uykusuz kaldim kac ay doktora gitmeden ben nasil yapicam korkusu yasadim anlatamam.
Igneyi gectim hap zor yutan biriyim bakin cok komik bu 31 yasinda bir kadin icin😅Gel gelelim neyden korktuysam basima geldi, hsgler, histereskopi, su anda da ikinci opu surecindeyim. Muayeneyi zor oluyordum, simdi canim yanmiyor bile. Gonalfleri hep esim yapiyor, bakin anlamiyorum bile bittigini hadi kapasana gobegini diyor🙈 bir iki kez acidi ayy filan dedim koca adam cocuk gibi agladi canini yaktim ben yapmiyim diye. Ayy demem de naz tamamen acidiysa da geciyor be kardesim 4/5 sn sonra🫠🫠 Bakin bunlari yasarken hala kan verirken damarima bakamiyorum hemsire iyi misiniz diye konusturmaya calisiyor😃Opu icin acikcasi ben anestezi seviyorum sanirim hosuma gidiyor o mayisma hali☺️geciyor gidiyor hepsi yeter ki sonu guzel olsun.
Yani transfer ignelerini henuz deneyimlemedim, onlara da bir sekilde katlanirim diye kendimi motive ediyorum. Cunku baska carem yok. Hepsi bir sinav.
Isin bence en en en zorlayani mental boyutu. O kisimda fiziksel kismi kadar relax ve tevekkul dolu degilim henuz ne yazik ki. Her seyin ucu o denli acik ve aklinizda olmayan gelismeler yasanabiliyor ki hoop kafadan 2 ay daha bekliyorsunuz misal. Ama bundan baska care de yok, hayal kura kura gun dolduruyoruz ne yapalim❤️‍🩹 yeter ki bunlari yasayabilecek sagligimiz olsun sonu guzel olsun🌸

Back