Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of evet ya aşırı yorucu beklemek bile OPU bekle transfer bekle ondan sonra yine bekle bekle Allah bekleKızlar bende cuma opu olacağım allahım nasip ederse bendeki sorun rezerv düşüklüğübakalım kaç yumurta kaç embriyo oluscak çok stresli ya çokta heyecanlı
Bana bir önceki opuda dr prp yapmisti 2 olan sayim 6 ya yükseldi ama 3 u gelişmedi 3 tane toplandiKizlar sizin kac yumurtaniz toplandi?
Canınızı sıkmayın bu işler biraz şans meselesi tek embriyo ile hamile kalanda var en kaliteli embriyo ile negatif görende Allah yardımcımız olsun hepimizinSağda 5 yumurta gelişti solda yok biraz da bu beni stres ediyor inşallah kaliteli olur hepsi döllense süper olacak rahatlıcam az
Tahin dinlendirme yada taze transfer hakkında ne diyor doktorlarınız arkadaşlar bilgisi olan var Mıdır
Benim 27 yumurta toplandı 4 embriyo kaldı 6.güne sizin kaç yumurta toplandı ?Kizlar sizin kac yumurtaniz toplandi?
6.gune kadar neden beklettiler ki..Benim 27 yumurta toplandı 4 embriyo kaldı 6.güne sizin kaç yumurta toplandı ?
Yavaş gelişiyor diye 6.güne beklettiler6.gune kadar neden beklettiler ki..
Sen NGS ye yolladinmi canim6.gune kadar neden beklettiler ki..
Olsun blastosist olmuş yine çok şükürYavaş gelişiyor diye 6.güne beklettiler
Evet buna da şükür ben çok bekliyordum o kadar yumurtadan ama hayırlısı diyorum tutsun yeterkiOlsun blastosist olmuş yine çok şükür
Yok ben genetik istemedim...embriyo basi 300 dolarmisSen NGS ye yolladinmi canim
Anladim canim sımsıkı tutunsunlar insalah sanaHangi merkezdesinYavaş gelişiyor diye 6.güne beklettiler
Ben gönderdim kayıplar olunca. Bizimde normal genetikler ama yinede deneyelim dedik baya para gidiyor. 3 tane gonderdim sadece 6.gun embriyosu benmkiler biyopsi alınacağı için bekletceklerini soylemişlerdi. Benm hepsi 6.gun embriyoların.Yok ben genetik istemedim...embriyo basi 300 dolarmis
Bir de esime bana genetik test yapildi 1 de saglikli doğumun olunca doktor da pek gerek gormedi..görseydi de valla yaptiramazdim ne cok pahali
Sen ne asamadasin canim nasil gidiyorOlsun blastosist olmuş yine çok şükür
Yarın histereskopim var aksilik cikmaz umarım. Bu adetimle bsslayacahim bende NGS sonucu bekliyorum birde umarım iyi gelirlerSen ne asamadasin canim nasil gidiyor
Anladim canim insallah saglikli haberlri gelir...kac embriyon var 3 mu...yoksa 3.unu mu gonderdin geride baska var miBen gönderdim kayıplar olunca. Bizimde normal genetikler ama yinede deneyelim dedik baya para gidiyor. 3 tane gonderdim sadece 6.gun embriyosu benmkiler biyopsi alınacağı için bekletceklerini soylemişlerdi. Benm hepsi 6.gun embriyoların.
6 tane kaldı geride.. eğer sağlıklı gelmesse onları koydurcam çünkü bidaha genetik yapamam çok pahalı nasip artık Rabbim büyük inşallah iyi gelirlerAnladim canim insallah saglikli haberlri gelir...kac embriyon var 3 mu...yoksa 3.unu mu gonderdin geride baska var mi
9ntane embriyo harika canim masallah ben inanıyorum bu kez olacak6 tane kaldı geride.. eğer sağlıklı gelmesse onları koydurcam çünkü bidaha genetik yapamam çok pahalı nasip artık Rabbim büyük inşallah iyi gelirler