- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Yeni mi başladınız tedavinizi durumunuz nasılBende bursa uludağ üni tıp fakültesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni mi başladınız tedavinizi durumunuz nasılBende bursa uludağ üni tıp fakültesinde
Neeeeee neden bu kadar çok ilaç iğne veriyorlar yaaaMerhaba kızlar, benim bugün transfer günüm belli oldu 15 Kasım pazartesi olacak insallah bugün rahim kalınlığına bakıldı gayet iyi dedi doktorum. Estrofem ve coraspini kullanmaya devam edeceğim ek olarak günde 3 defa progestan tablet vajinal kullanacagim, sabah akşam 1 monodoks, günde 1 prednol ve bugünden itibaren 5 günde bir kalçadan proluton depot iğne yaptıracağım.
Yok yeni degil 2019 dan beri tedavi surecindeyim 3uncu tup denemem 5 kasımda transfer olmuştumYeni mi başladınız tedavinizi durumunuz nasıl
Rica ederim bi de vurmadan önce bikaç dakika avuç içinde ısıt vücut sıcaklığına gelsin. Ben de birinin tavsiyesiyle yavaş vurmuştum ondan önce her vurmada ağlıyordum acısındanGobekten progestan dex yapiyorum... siliyorum aslında kolonyayla yapmadan da yaptiktan sonrada bastırıyorum ama yavaş deniyelim yarin akşam birde oyle gorelim sağolun tavsiye için S Saturnyildizi
Canli yayınına katıldım çok garip bı doktorKızlar bişey soracam MFK yöntemi varmış duydunuz mu mehmet fatih karslı diye bir doktor instagramda sayfasına denk geldim de değşlk bir tip sözde tüp bebekle negatif alanlar bile hamile kalmş önerdipği propolis d vitamini ve ilişkiye girilecek günler
Bende 2018 de başladım tedaviye sanırım yaştan sebeb oyaladılar biraz çünkü sıkıntımız yoktu şimdi yaştan da olay çıkınca oldu benim ilk tüp bebek denemem olcak nasipse daha önce 6 defa farklı yerlerde aşılama yaptırdım 3 devlet yapıyor zaten olumsuz olunca tüp bebek rapora geçiyor artık hayırlısı olsun hakkımızda inşallahYok yeni degil 2019 dan beri tedavi surecindeyim 3uncu tup denemem 5 kasımda transfer olmuştum
Benim 3.transferim olacak bu canim. Estrofem, coraspin ve progestan rutin zaten herkese veriliyor. Bunların dışında bana monodoks antibiyotik verdi 5 gün kullanacagim transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskine karşıymış birde prednol verdi Buda bağışıklık baskilayiciymis vucud embriyoyu yabancı cisim gibi algılayıp atmasın diye. Proluton depot igneyi de diğer transferlerimde transferden sonra kullanmaya başlamıştım ama bu sefer transferden önce başlattı.Neeeeee neden bu kadar çok ilaç iğne veriyorlar yaaa
Ben ilk defa bu kadar çok iğne duydum yaaa korktım valla zaten sevmiyorum iğneyi opudan önce hergün gittim hastaneye vurundum iğneBenim 3.transferim olacak bu canim. Estrofem, coraspin ve progestan rutin zaten herkese veriliyor. Bunların dışında bana monodoks antibiyotik verdi 5 gün kullanacagim transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskine karşıymış birde prednol verdi Buda bağışıklık baskilayiciymis vucud embriyoyu yabancı cisim gibi algılayıp atmasın diye. Proluton depot igneyi de diğer transferlerimde transferden sonra kullanmaya başlamıştım ama bu sefer transferden önce başlattı.
Monodoksu histeroskopiden sonra kullanmıştım bana çok dokunmuştu biraz ağır bi antibiyotik inş sana çok ağır gelmez canımBenim 3.transferim olacak bu canim. Estrofem, coraspin ve progestan rutin zaten herkese veriliyor. Bunların dışında bana monodoks antibiyotik verdi 5 gün kullanacagim transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskine karşıymış birde prednol verdi Buda bağışıklık baskilayiciymis vucud embriyoyu yabancı cisim gibi algılayıp atmasın diye. Proluton depot igneyi de diğer transferlerimde transferden sonra kullanmaya başlamıştım ama bu sefer transferden önce başlattı.
Bende yumurta toplama işlemi öncesi 2 gün kullandım monodoks baya yakıyor vurunduktan sonra şimdi dolabı bekliyor o zaman bana da kullandırırlar mı acaba transfer sonrasıMonodoksu histeroskopiden sonra kullanmıştım bana çok dokunmuştu biraz ağır bi antibiyotik inş sana çok ağır gelmez canım
Yok canım sadece 1 tane iğne var diğerlerini hap olarak kullanacağım. Genelde çoğu doktor transfer sonrası ya göbekten ya kalçadan bu ignelerden veriyor senin sürecin ne aşamada şuanBen ilk defa bu kadar çok iğne duydum yaaa korktım valla zaten sevmiyorum iğneyi opudan önce hergün gittim hastaneye vurundum iğne
Benim yumurta toplamam oldu 2 tane embriyom donduruldu daha süreç nasıl gidecek bilmlyorum beklemedeyim adet olunca gel dediler sadeceYok canım sadece 1 tane iğne var diğerlerini hap olarak kullanacağım. Genelde çoğu doktor transfer sonrası ya göbekten ya kalçadan bu ignelerden veriyor senin sürecin ne aşamada şuan
Nerde tedavi görüyosunuz acaba.ilaçlarımız hemen hemen aynı.bende ikinci transferimi bugün oldumBenim 3.transferim olacak bu canim. Estrofem, coraspin ve progestan rutin zaten herkese veriliyor. Bunların dışında bana monodoks antibiyotik verdi 5 gün kullanacagim transfer öncesi herhangi bir enfeksiyon riskine karşıymış birde prednol verdi Buda bağışıklık baskilayiciymis vucud embriyoyu yabancı cisim gibi algılayıp atmasın diye. Proluton depot igneyi de diğer transferlerimde transferden sonra kullanmaya başlamıştım ama bu sefer transferden önce başlattı.
Ya evet banada kullanırken dikkat et yarım saat uzanma dik otur diye söylemişlerdi ama ben önceki 2 transferimde de kullandım çok şükür bir yan etkisi olmamıştı inşallah bu defa da olmazMonodoksu histeroskopiden sonra kullanmıştım bana çok dokunmuştu biraz ağır bi antibiyotik inş sana çok ağır gelmez canım
Hoş geldin canımTüp bebek tedavisine bu ay sonu bende bismillah diyerek başlıyorum rabbim cumlemize yardim etsin hayırlısı evlat nasip etsin erken başlayanlar hs anestezi altında mı yapılıyor devlette ? Hsg demiyorum o direk oluyor tecrübe edindim.
Hoşbulduk bi an kimse görmedi beni diye düşünüyordumHoş geldin canım
Hayırlısı olsun insallah adetinle birlikte seninde bu süreçlerin başlayacaktir. İlaçlar iğneler canımıza okudu inşallah sonu güzel olsunBenim yumurta toplamam oldu 2 tane embriyom donduruldu daha süreç nasıl gidecek bilmlyorum beklemedeyim adet olunca gel dediler sadece