- 20 Mart 2017
- 35
- 224
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptın inşallah artarak devam edecek dua edinEvet kuzum diğer topikte gördüm mutlu oldum hemen güncelleme yaptım tebrigimi buradaN yapmak istedim
Ben varımKonya da deprem olmuş var mi Konya li bilmiyorum ama geçmiş olsun
Ay geçmiş olsunBen varım
evet çok fazla hissettim. Ayaktaydım şimdi malum durumlardan dolayı eşime dedim benim başım dönüyor diye o da dedi deprem oldu baktım perde avize her şey sallanıyor.
HaHHHAhahahHa bu ben
Sağol aşkımAy geçmiş olsun
5.3 sallanmis geçmiş olsunBen varım
evet çok fazla hissettim. Ayaktaydım şimdi malum durumlardan dolayı eşime dedim benim başım dönüyor diye o da dedi deprem oldu baktım perde avize her şey sallanıyor.
Sağol canım5.3 sallanmis geçmiş olsun
MemnunmusunuzBenim de ali sami gürbüz
Bende burada topiklerde denk geldimKızlar bişey soracam MFK yöntemi varmış duydunuz mu mehmet fatih karslı diye bir doktor instagramda sayfasına denk geldim de değşlk bir tip sözde tüp bebekle negatif alanlar bile hamile kalmş önerdipği propolis d vitamini ve ilişkiye girilecek günler
Ben bilerek sami hocayı tercih ettim namını çok duydum. Bizim de bi akrabamız ondan tek tüple ikizlerini kucağına aldı o da bizi iyice umutlandırdı. Ama bildiğim kadarıyla o kurumdaki 3 doktor birlikte değerlendiriyor birlikte karar veriyor senin hasat benim hasta olmuyor yani biri izinde ise falan diğeri bakıyor diye duydum ben.Memnunmusunuz
Fuat hocayla basladik oyle insallah hayirlisi olur bir türlü transferim olmuyor ertleeniyor hep
Kac aydır gidip geliyoruz
Bende bursa uludağ üni tıp fakültesindeİstanbul da canım İstanbul üniversitesi İstanbul çapa tip fakültesi nde
Evet canım transferlerimde vurmuştum oksaparı hatta benim genetikte pıhtılaşma çıktı hamile kalırsam inş doğuma kadar kullanıcam. Oksapar çok yakan bi iğne ben göbekten vuruluyordum çok yavaş enjekte edersen daha az yakıyor bitincede kolonyalı pamukla iyice bastırıyordum bi süre o şekilde çok yakmıyorIgne saatim yaklasinca elim ayağım titriyor kendimi çok fazla kasıyorum daha once 2 kez kendim yapmistim ignelerimi gobekten yaparken titriyorum resmen esim de koluma vuruyor oksapar koldan ama sonuna dogru yakıyo 1 kac dakika acı hissediyorum geciyo oksaparda agri yapan varmi
ozman karistirdim canim amin canim benimmm insallahhhh allah buyukk rabbim insallah hepimizin yuzunu guldursun seninde devamini getirmeyi nasip etsinn insallahhhYani aşılamada vs vardım da tüp bebekte ilk defa varım yeni geldim ilk denemem. Allah razı olsun. Rabbim sizinde yardımcınız olsun. İsteyen herkese versin
Gobekten progestan dex yapiyorum... siliyorum aslında kolonyayla yapmadan da yaptiktan sonrada bastırıyorum ama yavaş deniyelim yarin akşam birde oyle gorelim sağolun tavsiye için S SaturnyildiziEvet canım transferlerimde vurmuştum oksaparı hatta benim genetikte pıhtılaşma çıktı hamile kalırsam inş doğuma kadar kullanıcam. Oksapar çok yakan bi iğne ben göbekten vuruluyordum çok yavaş enjekte edersen daha az yakıyor bitincede kolonyalı pamukla iyice bastırıyordum bi süre o şekilde çok yakmıyor