Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

🧿 maşallah maşallah 🥰🥰
A Ay42 @Eefuliimm M Meltem _13
Kızlar hayırlı olsun 🤰 güzel artışlarınız olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Teşekkür ederim Selincim 🤗amin inşallah artar. Korkuyorum da açıkçası kahve lekem devam ediyor bir de artacak mı kimyasal mı olacak vs
ben 8. Gün test yaptığım için sana bilgi vermemiştim. Asıl Test günüm yarın (12.) yarın test sonucumdan sonra bilgi gerecektim. Ama yine de burada bu şekilde etiketlenmek hoşuma gitti açıkçası 🌸
Senin diğer torpillerden mi haberin oldu

Teşekkür ederim Selincim 🤗amin inşallah artar. Korkuyorum da açıkçası kahve lekem devam ediyor bir de artacak mı kimyasal mı olacak vs
ben 8. Gün test yaptığım için sana bilgi vermemiştim. Asıl Test günüm yarın (12.) yarın test sonucumdan sonra bilgi gerecektim. Ama yine de burada bu şekilde etiketlenmek hoşuma gitti açıkçası 🌸
Senin diğer torpillerden mi haberin oldu
Evet kuzum diğer topikte gördüm mutlu oldum hemen güncelleme yaptım tebrigimi buradaN yapmak istedim ♥️

2 Pozitif 2 Negatif var şu an Eşit gidiyor
negatif yazabilirsin diyen arkadaş 1 Kasım'da transfer oldu bugün daha 7. günü onyuzden onu negatif saymiyorum kan günü gelip negatif olursa 3 negatif olacak maalesef negatif almak dünyanın sonu değil evet isyan etme durumuna gelmeden ben üzüntüyü de içimizde bastirmadan yasayabilmemiz gerektiğini düşünüyorum sonunda bastırılmış duyguların patlaması yaşamamak için 🌹ümit her zaman vardır embriyo oluşuyorsa muhakkak Rabbim verecektir 🤗
Kesinlikle embriyo varsa Rabbim nasip edecektir
Bende öyle inanıyorum 🤲🥰
Ve pozitif sayımız inşallah kat be kat artar kimsenin emekleri ziya olmaz inşallah 🤲

Kızlar ben transfer olalı 6saat oluyo lavaboya gittiğimde peçetede leke görüyorum doktor kataterden olmultur dedi.ilk transferimde hiç böyle olmamıştı transferin ilk günü bu durumu yaşıyanınız varmı acaba

Kizlar bugun sonucu aciklanacak bi arkadas daha var ondan haber yokmu bu arada hamile arkadaslara tebrikler❤ diger arkadaslarimda durmak yok yola devammmm❤

Kızlar ben transfer olalı 6saat oluyo lavaboya gittiğimde peçetede leke görüyorum doktor kataterden olmultur dedi.ilk transferimde hiç böyle olmamıştı transferin ilk günü bu durumu yaşıyanınız varmı acaba
Evet benim de hafif olmustu sonra geçti stres yapmayın güzel düşünün

Evet benim de hafif olmustu sonra geçti stres yapmayın güzel düşünün
Teşekkür ederim ilkinde böyle olmayınca biraz korktum.burda birbirimize destek olmamız çok güzel bu süreci yaşamayan birine korkularını stresini anlatmak zor gerçekten.hepimiz hayırlı sonuçlar duyalım birbimizden inşallah

X