- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah maşallah
Teşekkür ederim Selincim amin inşallah artar. Korkuyorum da açıkçası kahve lekem devam ediyor bir de artacak mı kimyasal mı olacak vsA Ay42 @Eefuliimm M Meltem _13
Kızlar hayırlı olsun güzel artışlarınız olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Süper Allah kucağına Almayı da nasip etsinTeşekkür ederim
Evet kuzum diğer topikte gördüm mutlu oldum hemen güncelleme yaptım tebrigimi buradaN yapmak istedimTeşekkür ederim Selincim amin inşallah artar. Korkuyorum da açıkçası kahve lekem devam ediyor bir de artacak mı kimyasal mı olacak vs
ben 8. Gün test yaptığım için sana bilgi vermemiştim. Asıl Test günüm yarın (12.) yarın test sonucumdan sonra bilgi gerecektim. Ama yine de burada bu şekilde etiketlenmek hoşuma gitti açıkçası
Senin diğer torpillerden mi haberin oldu
Benim bu gün artis 52.67 biraz yavaş ilerliyoruzA Ay42 @Eefuliimm M Meltem _13
Kızlar hayırlı olsun güzel artışlarınız olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
İlk kaç çıkmıştı canım değerBenim bu gün artis 52.67 biraz yavaş ilerliyoruz
Devlette hangi sehirde tedavi goruyorsunuz bende devlette goruyorum tedavimi Iron ButterflyBenden sadece iki tane havlu selpak istendi başka bişey görmedim yanımda devlette tedavi altındayım ben tüp bebek için özelse bilemem
Hayırlı olsun pozitiflerle sonuçlansın insallah IlayumutNapiyonuz kızçeler herkes nasıl ben dün adet oldum şimdi merkezdeyim bakalım artık inşallah transfer hazırlığı başlar
Fuat ali hoca doktorumMrb bende novafertilde olcam dr kimdi sizin
İstanbul da canım İstanbul üniversitesi İstanbul çapa tip fakültesi ndeDevlette hangi sehirde tedavi goruyorsunuz bende devlette goruyorum tedavimi Iron Butterfly
Insallah oyledir korkularim var ama sonucta bu korkunun bir faydasi yok. Allah ne kader ettiyse o. Tesekkur ederimHiç canımınızı sıkmayın benimde 5 yumurta toplanmıştı 4ü döllendi 3 embriyom var stres yapmayın inşallah toplananların hepsi kalitelidir
Çok teşekkür ederim canım
Kesinlikle embriyo varsa Rabbim nasip edecektir2 Pozitif 2 Negatif var şu an Eşit gidiyor
negatif yazabilirsin diyen arkadaş 1 Kasım'da transfer oldu bugün daha 7. günü onyuzden onu negatif saymiyorum kan günü gelip negatif olursa 3 negatif olacak maalesef negatif almak dünyanın sonu değil evet isyan etme durumuna gelmeden ben üzüntüyü de içimizde bastirmadan yasayabilmemiz gerektiğini düşünüyorum sonunda bastırılmış duyguların patlaması yaşamamak için ümit her zaman vardır embriyo oluşuyorsa muhakkak Rabbim verecektir
Kocaman aminnnnnnO değil de grup negatife rağmen ne kadar da pozitif ya yerim Her birimiz ne kadar da güçlü umarım herkes bebişine en kısa sürede kavuşur Allahım kimsenin kucağı boş kalmaz
Buyuk ihtimalle kataterden baska ihtimal cok zor dahayeni konduKızlar ben transfer olalı 6saat oluyo lavaboya gittiğimde peçetede leke görüyorum doktor kataterden olmultur dedi.ilk transferimde hiç böyle olmamıştı transferin ilk günü bu durumu yaşıyanınız varmı acaba
Evet benim de hafif olmustu sonra geçti stres yapmayın güzel düşününKızlar ben transfer olalı 6saat oluyo lavaboya gittiğimde peçetede leke görüyorum doktor kataterden olmultur dedi.ilk transferimde hiç böyle olmamıştı transferin ilk günü bu durumu yaşıyanınız varmı acaba
Dimi doğru söylüyosunuz,boşuna ilk günden evhamlanmıyayımBuyuk ihtimalle kataterden baska ihtimal cok zor dahayeni kondu
Teşekkür ederim ilkinde böyle olmayınca biraz korktum.burda birbirimize destek olmamız çok güzel bu süreci yaşamayan birine korkularını stresini anlatmak zor gerçekten.hepimiz hayırlı sonuçlar duyalım birbimizden inşallahEvet benim de hafif olmustu sonra geçti stres yapmayın güzel düşünün