Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Napiyonuz kızçeler herkes nasıl ben dün adet oldum şimdi merkezdeyim bakalım artık inşallah transfer hazırlığı başlar
İyi canım hamd olsun bugünkü halimize aaa ne güzel hayırlı haberlerle alırsın inşallah şu transfer gün bizim de mi belli olsa artık efsunn210102 darlandum artık

İyi canım hamd olsun bugünkü halimize aaa ne güzel hayırlı haberlerle alırsın inşallah şu transfer gün bizim de mi belli olsa artık efsunn210102 darlandum artık
Allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşallah Senin De mi donmuş tranferi olacak donmuş tranferi adetin 16 ile 23.günu arası yapılıyor inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Olsun negatif olsun nooolmusss

Allah sağlık sıhhat can sağlığı versin

Gerisi hallolur
Kesinlikle öyle biz hakkımızda hayırlısını istiyoruz
hayırlısı böyleymiş diyeceğiz sen bizle bir yazı paylaşmıştın o bile çok büyük bir ders aslında
zamanı varsa vekleyiğ göreceğiz rabbim nasip etmeyecek se de biz zaten teslim olmuşuz.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım hiç üzülecek bir durum yok zaten bizde aynıyız farkımız yok belirsizlikle mücadele ediyoruz.

Orası öyle kısa bir reklam arasından sonra durmak yok yola devam sloganıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah
Şu an benim attığım slogan ağustos negatifiden sonra eylül De durmak yok yola devam dedik ama dr durdurdu vallaha dondurdu bebeleri bekleyin dedi inşallah bi dahaki tedavinde rabbim yüzünü güldürur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…