- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Kırmızılı sensinutandım
İyi canım hamd olsun bugünkü halimize aaa ne güzel hayırlı haberlerle alırsın inşallah şu transfer gün bizim de mi belli olsa artıkNapiyonuz kızçeler herkes nasıl ben dün adet oldum şimdi merkezdeyim bakalım artık inşallah transfer hazırlığı başlar
Evet ama benim ki basit test hassaslardan değil kiLoya-Kiana canım sen de kan günümden 2 gün önce görmüştüm negatifi demi
Allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşallahİyi canım hamd olsun bugünkü halimize aaa ne güzel hayırlı haberlerle alırsın inşallah şu transfer gün bizim de mi belli olsa artıkefsunn210102 darlandum artık
Sımsıkı tutunsun inşallah minnoş kuzuMerhaba kızlar bende bugün transfer oldum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah çok heycanlıyım
Yok işte onda yanılma payı daha yüksekEvet ama benim ki basit test hassaslardan değil ki
Kıyas yapmayın moralinizi bozmayın lütfen
Olsun negatif olsun nooolmusssYok işte onda yanılma payı daha yüksekhassaslarda daha da az yanılma payı ona ragmen negatif benimki de bende çarşmba kanda görücem negatifi
Orası öyle kısa bir reklam arasından sonra durmak yok yola devam sloganıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallahOlsun negatif olsun nooolmusss
Allah sağlık sıhhat can sağlığı versin
Gerisi hallolur
Harikasin işte budurOrası öyle kısa bir reklam arasından sonra durmak yok yola devam sloganıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah
He vallaha yaaaaa artık beklemekten sıkıldımİyi canım hamd olsun bugünkü halimize aaa ne güzel hayırlı haberlerle alırsın inşallah şu transfer gün bizim de mi belli olsa artıkefsunn210102 darlandum artık
Canım kan testi verdin mi ki 12.gun verilmiyor mu daha erken değil mi
Kesinlikle öyle biz hakkımızda hayırlısını istiyoruzOlsun negatif olsun nooolmusss
Allah sağlık sıhhat can sağlığı versin
Gerisi hallolur
Şu an benim attığım sloganOrası öyle kısa bir reklam arasından sonra durmak yok yola devam sloganıyla kaldığımız yerden devam edeceğiz inşallah
Ben de 5 kasım saat 18.45 te transfer oldum. Test gününe 14 kasım yazılmış. Neye göre tarih veriyorlar acaba? Genelde 11-12. Gün test yapın deniliyor.7. Gün varsa bile çıkmaz daha kanda