Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Bnmde aynı gün belirti vs varmıydı cnm daha erken ama
Hic bir belirtim yoktu zaten anlamıştm belirti olmadıpı icin ilk 3 gün bel ağrısı cok oldu sonra geçti oda normalmş zaten onun harici kasık agrısı batma hic bişey olmamıştı en azından bir belirti olur diye düşünüyodm bende negatif cıkmasına şaşırmadm açıkcası

Allah büyük belki değerin düşüktür cnm bnde dayanamadım 4.günü yaptım tek çizgi çıktı çok ağlamıştım
4. Gün inanılmaz erken ama cidden çevrem şimdi bile erken diyo bekle çarşambayı diyo da erken gebelik testinin yanılma payı yok denecek kadar az o yüzden eminim ben .ama siz bekleyn siznki cok erken olmş transferden 6.7gün saten salınmaya başlıyor beta hcg

Hic bir belirtim yoktu zaten anlamıştm belirti olmadıpı icin ilk 3 gün bel ağrısı cok oldu sonra geçti oda normalmş zaten onun harici kasık agrısı batma hic bişey olmamıştı en azından bir belirti olur diye düşünüyodm bende negatif cıkmasına şaşırmadm açıkcası
Benimde 3 gün felaketti sadece kasığımda batma oluyor arada okadar bilmiyorum belki bnmde negatiftir🥺

Mrb bende 2 kasımda başladım tedaviye yeniyim burada perşembe günü yumurta toplamam olcak ilk denemem yardımcı olurmusunuz ne yapsam ne etsem aşırı heyecan var Bir yanım korku içinde rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Benimde yumurta toplama islemim bugun yapildi. Islem oncesi ve sonrasi kolayca bitti cokta guzel gecti herkes oyle guleryuzlu ve sakindi ki bu bana kendimi iyi hissettirdi. Sadece cikinca 1 saat sinra adet agrisi gibi kasik agrisi oldu ondada agri kesici igne vuruldum gecti cok sukur :) bayagida bir ilac yazildi. bende cok heyecanliyim. 4 yumurtam toplandi insallah hepsi kaliteli olur cok istiyorum rabbim ne yazdiysa o 😊

4. Gün inanılmaz erken ama cidden çevrem şimdi bile erken diyo bekle çarşambayı diyo da erken gebelik testinin yanılma payı yok denecek kadar az o yüzden eminim ben .ama siz bekleyn siznki cok erken olmş transferden 6.7gün saten salınmaya başlıyor beta hcg
Tranferin yapıldığı gün sayılmıyor ertesi günden itibaren saycksın nedem ayın 10 kasımda cağırmışki

Benimde yumurta toplama islemim bugun yapildi. Islem oncesi ve sonrasi kolayca bitti cokta guzel gecti herkes oyle guleryuzlu ve sakindi ki bu bana kendimi iyi hissettirdi. Sadece cikinca 1 saat sinra adet agrisi gibi kasik agrisi oldu ondada agri kesici igne vuruldum gecti cok sukur :) bayagida bir ilac yazildi. bende cok heyecanliyim. 4 yumurtam toplandi insallah hepsi kaliteli olur cok istiyorum rabbim ne yazdiysa o 😊
Merhaba hakkınızda hayırlısı olur umarım mevlam yüzünüzü güldürsün 🌹

Tranferin yapıldığı gün sayılmıyor ertesi günden itibaren saycksın nedem ayın 10 kasımda cağırmışki
9 gün sonra test vericeksin dendi bana transfer sayılmadı 9.gün bende ikk defa 9 gördüm normalde 12. Gündür ya sanırm taze dondurulmş farkı o bide baya kaliteli embriyoydu yazık oldu😂

Bnmkide dondurulmuş değildi taze idi yumurta toplandı 5.gün tranfer edildi
Hayırlısı olsun hakkınızda benm anladıgm belirti yoksa olmuyor cok belirti varsa da olmuyor nasip işi biraz benm 2 tane daha dondurulmşm var icerde ama ara verdikten sonra 3. Opu da yaptırmayı düşünüyorum ondan sonra bakacax tekrar

Eklentiler

• 999b2aa381a9697058ef0c695e11a08d.jpg
    999b2aa381a9697058ef0c695e11a08d.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 19
X