Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Beni yazmamışsın 5 kasım da transfer oldum

Allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşallah Senin De mi donmuş tranferi olacak donmuş tranferi adetin 16 ile 23.günu arası yapılıyor inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Geçen gün adet oldum onun üzerine ofis histereskopi opresyonu geçirdim cuma günü şimdi adet olmayı bekliyorum sanırım ona göre transfer için gün verecekler tam bilmiyorum orasını ama

Bende
Beni yazmamışsın 5 kasım da transfer oldum
bende bu ay tüp bebek için gideceğim doktora ama ben hemen o ay oluyor sanıyordum ama süreç uzun sanırım

Hiç canımınızı sıkmayın benimde 5 yumurta toplanmıştı 4ü döllendi 3 embriyom var stres yapmayın inşallah toplananların hepsi kalitelidir

Selin n canım benim transfer günü 1 kasım sınuca negatif yazabilirsin
Ayy kızlarr sanki negatif almak için uğraşıyoruz gibi topik oldu
Herkes mutlu huzurlu teslim olmuş durumda
Aslında çok çok güzel bir durum
En azından elimizden maddi manevi herşeyi yapıyoruz keşkemiz pişmanlığımiz olmuyor ve Rabbimize sığınıyor isyan etmiyoruz

Birbirimize destek oluyor ve negatif olmasının da normal olduğunu dünyanın sonu olmadığınız kabul ediyoruz

Sizleri çok seviyorum dualarımda hep varsınız ama yine de Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah

Tey tey teyyy

Bende

bende bu ay tüp bebek için gideceğim doktora ama ben hemen o ay oluyor sanıyordum ama süreç uzun sanırım
Hosgeldinnnnn canım süreç uzun değil aslında adetinle beraber ilaçlara başlıyorsun 10/12 gün sonrasında opu dediğimiz yumurta toplama işlemi oluyor sonrasında embriyo gelişimineBbagli( 2./3/5 . ) ve seninde rahmin hazırsa transfer oluyor eger hazır değilse dondurup bir sonraki ay transfer olabiliyor SeNİn adını da yazıyorum listeye daha ben de başlamadım ilaçlara adetimi bekliyorum benim de aralikta olacak bu ay çıkmadan ilaçlara başlarım adetim Kasım 20 snde olacak çünkü

2 Pozitif 2 Negatif var şu an Eşit gidiyor
negatif yazabilirsin diyen arkadaş 1 Kasım'da transfer oldu bugün daha 7. günü onyuzden onu negatif saymiyorum kan günü gelip negatif olursa 3 negatif olacak maalesef negatif almak dünyanın sonu değil evet isyan etme durumuna gelmeden ben üzüntüyü de içimizde bastirmadan yasayabilmemiz gerektiğini düşünüyorum sonunda bastırılmış duyguların patlaması yaşamamak için ümit her zaman vardır embriyo oluşuyorsa muhakkak Rabbim verecektir

Son düzenleme:
Topik iyi gün kötü gün olmadı pozitif te olsa hepimiz birimiz dedik negatif te olsada hepimiz birimiz dedik ve ben iyiki diyorum gerçekten sizlerden çok şey öğrendim kendi adıma tüp bebeğin dalını bile bilmiyorken şimdi ağaç olup açmaya başladım bilgi edindim çok araştırdım çok isyan eden kızan hırpalayan gördüm ama nasip diye tebessüm eden kimseyi görmemiştim ki bu güne kadar siz o kadar güzelsiniz hamd olsun size bu kalbi bu yüreği verene inşallah hepimiz zorlu yolları yıka yıka geçer güzel yollara çeviririz inşallah

Hepsi doğurana kadar sonra tanımayız birbirimizi

Dünyanın sonu değil gerçekten bende çarşmba görecem benm 5.gün embriyosu merkez 10 kasım dedi test gününe bugün idrar negatif cıktı dünyanın sonu değil elbet veren Allah psikoloji cok önemli yıpranmamak lazm benm 2 dondurulmş embriyom daha var kendmi hazr hissettiğimde onlarl yola devam etmeye calışacağız olmazsa da kedi sahiplenir onun annesş olurum napayım sağlığımız yerinde cok sükür neden ben diye bir an düşünmedim rabbim daha beteriyle sınamasın hayırlısıysa olsun diye dua ettik hep değilmşş demek ki sağlık olsun gerisi boş gül eğlen çoş

Benim kedim var

Ve 2 tone embriyom da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…