- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Beni yazmamışsınTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim transfer oldu @mlshope transfer oldu S Sinovac 28 Ekim transfer oldu @aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Ay42 28 Ekim transfer oldu Bekliyor Opecert 1 Kasım transfer oldu Bekliyor N nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @zeynep44044 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım transfer oldu Bekliyor @Amanita 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @derya2526 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu Bekliyor @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @nuray1033 10 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Transfer olacak Selin n ____ OPU olacak
Embriyo 5.gun olunca sanırım 9.gun cikiyorBen de 5 kasım saat 18.45 te transfer oldum. Test gününe 14 kasım yazılmış. Neye göre tarih veriyorlar acaba? Genelde 11-12. Gün test yapın deniliyor.
Ya öyle deme ..Biz yine dua etmeye hayırlısını istemeye devam edeceğizBen ne demiştim sana
Geçen gün adet oldum onun üzerine ofis histereskopi opresyonu geçirdim cuma günü şimdi adet olmayı bekliyorum sanırım ona göre transfer için gün verecekler tam bilmiyorum orasını amaAllah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberler alalım inşallahSenin De mi donmuş tranferi olacak donmuş tranferi adetin 16 ile 23.günu arası yapılıyor inşallah rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
BendeTüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar toplanalım
Rabbim Sonu Mutlu biten bir hikaye yazmayı nasip etsin
ANNE
ADAYITARİH
Sonuç
Loya-Kiana 26 Ekim transfer oldu @Meltem _13 26 Ekim transfer oldu S Sinovac 28 Ekim transfer oldu @aaa1234 28 Ekim transfer oldu Bekliyor @Ay42 28 Ekim transfer oldu Bekliyor Opecert 1 Kasım transfer oldu Bekliyor N nur-80 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @zeynep44044 1 Kasım transfer oldu Bekliyor @Encokanneolmayisevdim 2 Kasım transfer oldu Bekliyor @Cosi 3 Kasım transfer oldu Bekliyor @Amanita 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @derya2526 4 Kasım transfer oldu Bekliyor @Karamsar cad 5 Kasım transfer oldu Bekliyor gokkusaginadusenbukalemun 5 Kasım transfer oldu Bekliyor @Birbumut Transfer olacak Iron Butterfly Transfer olacak @akyaa 13 Kasım Transfer olacak @nuray1033 10 Kasım Transfer olacak @Hayalperestttttttt Transfer olacak @CevikKiz Transfer olacak @Zeynepkur Transfer olacak @Saturnyildizi Transfer olacak @efsunn210102 Transfer olacak @lightbrown ____ OPU olacak @sanat08 ____ OPU olacak @mlshope Transfer olacak @Ilaymilya Transfer olacak Selin n ____ OPU olacak
bende bu ay tüp bebek için gideceğim doktora ama ben hemen o ay oluyor sanıyordum ama süreç uzun sanırımBeni yazmamışsın5 kasım da transfer oldum
Hele bir yola gir hepsi hızlı geliyor merak etmeBende
bende bu ay tüp bebek için gideceğim doktora ama ben hemen o ay oluyor sanıyordum ama süreç uzun sanırım
Sende hoşgeldinBende
bende bu ay tüp bebek için gideceğim doktora ama ben hemen o ay oluyor sanıyordum ama süreç uzun sanırım
Hiç canımınızı sıkmayın benimde 5 yumurta toplanmıştı 4ü döllendi 3 embriyom var stres yapmayın inşallah toplananların hepsi kalitelidirBenimde yumurta toplama islemim bugun yapildi. Islem oncesi ve sonrasi kolayca bitti cokta guzel gecti herkes oyle guleryuzlu ve sakindi ki bu bana kendimi iyi hissettirdi. Sadece cikinca 1 saat sinra adet agrisi gibi kasik agrisi oldu ondada agri kesici igne vuruldum gecti cok sukur :) bayagida bir ilac yazildi. bende cok heyecanliyim. 4 yumurtam toplandi insallah hepsi kaliteli olur cok istiyorum rabbim ne yazdiysa o
Ayy kızlarr sanki negatif almak için uğraşıyoruz gibi topik oldu
Yani herhangi bir operasyon (laparoskopi,histereskopi) geçirmeyecekseniz iki ayda transfer oluyor.Bende
Tey tey teyyyAyy kızlarr sanki negatif almak için uğraşıyoruz gibi topik oldu
Herkes mutlu huzurlu teslim olmuş durumda
Aslında çok çok güzel bir durum
En azından elimizden maddi manevi herşeyi yapıyoruz keşkemiz pişmanlığımiz olmuyor ve Rabbimize sığınıyor isyan etmiyoruz
Birbirimize destek oluyor ve negatif olmasının da normal olduğunu dünyanın sonu olmadığınız kabul ediyoruz
Sizleri çok seviyorum dualarımda hep varsınız ama yine de Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah
Hosgeldinnnnn canım süreç uzun değil aslında adetinle beraber ilaçlara başlıyorsun 10/12 gün sonrasında opu dediğimiz yumurta toplama işlemi oluyor sonrasında embriyo gelişimineBbagli( 2./3/5 . ) ve seninde rahmin hazırsa transfer oluyor eger hazır değilse dondurup bir sonraki ay transfer olabiliyor SeNİn adını da yazıyorum listeye daha ben de başlamadım ilaçlara adetimi bekliyorum benim de aralikta olacak bu ay çıkmadan ilaçlara başlarım adetim Kasım 20 snde olacak çünküBende
2 Pozitif 2 Negatif var şu an Eşit gidiyorAyy kızlarr sanki negatif almak için uğraşıyoruz gibi topik oldu
En azından elimizden maddi manevi herşeyi yapıyoruz keşkemiz pişmanlığımiz olmuyor ve Rabbimize sığınıyor isyan etmiyoruz
Birbirimize destek oluyor ve negatif olmasının da normal olduğunu dünyanın sonu olmadığınız kabul ediyoruz
Sizleri çok seviyorum dualarımda hep varsınız ama yine de Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah
Ben çarşamba vereceğim kanı canım 9.gün dedi merkezCanım kan testi verdin mi ki 12.gun verilmiyor mu daha erken değil mi
Hepsi doğurana kadar sonra tanımayız birbirimiziTopik iyi gün kötü gün olmadı pozitif te olsa hepimiz birimiz dedik negatif te olsada hepimiz birimiz dedik ve ben iyiki diyorum gerçekten sizlerden çok şey öğrendim kendi adıma tüp bebeğin dalını bile bilmiyorken şimdi ağaç olup açmaya başladım bilgi edindim çok araştırdım çok isyan eden kızan hırpalayan gördüm ama nasip diye tebessüm eden kimseyi görmemiştim ki bu güne kadar siz o kadar güzelsiniz hamd olsun size bu kalbi bu yüreği verene inşallah hepimiz zorlu yolları yıka yıka geçer güzel yollara çeviririz inşallah
Dünyanın sonu değil gerçekten bende çarşmba görecem benm 5.gün embriyosu merkez 10 kasım dedi test gününe bugün idrar negatif cıktı dünyanın sonu değil elbet veren Allah psikoloji cok önemli yıpranmamak lazm benm 2 dondurulmş embriyom daha var kendmi hazr hissettiğimde onlarl yola devam etmeye calışacağız olmazsa da kedi sahiplenir onun annesş olurum napayım sağlığımız yerinde cok sükür neden ben diye bir an düşünmedim rabbim daha beteriyle sınamasın hayırlısıysa olsun diye dua ettik hep değilmşş demek kiAyy kızlarr sanki negatif almak için uğraşıyoruz gibi topik oldu
Hepsi doğurana kadar sonra tanımayız birbirimizi
Benim kedim varDünyanın sonu değil gerçekten bende çarşmba görecem benm 5.gün embriyosu merkez 10 kasım dedi test gününe bugün idrar negatif cıktı dünyanın sonu değil elbet veren Allah psikoloji cok önemli yıpranmamak lazm benm 2 dondurulmş embriyom daha var kendmi hazr hissettiğimde onlarl yola devam etmeye calışacağız olmazsa da kedi sahiplenir onun annesş olurum napayım sağlığımız yerinde cok sükür neden ben diye bir an düşünmedim rabbim daha beteriyle sınamasın hayırlısıysa olsun diye dua ettik hep değilmşş demek kisağlık olsun gerisi boş gül eğlen çoş