Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hiic üzme kendini

Ben hep ortada kaldım bu süreçte ne hamile gibi ne de olumsuz düşünmedim

Elinden geleni yaptın mı vicdanen rahatsan sorun yok

Yukarıdan izin çıkması gerekiyor 🥰🥰🥰😍

O biliyor biz bilmiyoruz ne bekliyor bizi 😍
Hayırlısı olsun söylemiştin canım zaten insan hissediyor bekki de bilmiyorm bende hic hamile gibi hissetmiyorm kendmi sıfır belirti benm test günüm 10 kasm da bugün idrar yapıcam evde bir negatif de beni yazın şimdiden 😂😂😂hayırlısı olsun hakkınzda böyle konusmazsak da dakga geçmezsek de üzülecez en iyisi bazı olaylarla dalga geçmek heralde

Ya kızlar ilaçlardan dolayı galiba burnumda genzimde bir koku var çok kötü ne yesem kokusu geliyo midemi bulandırıyor daha 7.günüm bıgün transferde

Erken gebelik testinde kabak kadar negatifi gördüm arkadaşlar böyle oluo çarşamba pozitifi görmem mümkün değil uzunca bir süre de ara vericem bu işe benm işlerm braz daha karışk cunku o yüzden diğerlerine Allah pozitifi görmeyi nasip eder umarım

Mrb bende 2 kasımda başladım tedaviye yeniyim burada perşembe günü yumurta toplamam olcak ilk denemem yardımcı olurmusunuz ne yapsam ne etsem aşırı heyecan var Bir yanım korku içinde rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Yumurta toplm işleminde hiç heycan korku stres yapmanıza gerek yok bende sizin gibi o kadar heyecen yaptım gece sabaha kadar uyumadım korkudan da ama Dr umdan mevlam binkere razı olsun o kadar iyiki girdim ameliyathaneye uyudum uyandığımda diğer odada uyandım hiç sonrasında da ağrım sizim olmadı kendime güldüm neden bu kadar korkup stres yaptım diye 😂😂😂😂

Mrb bende 2 kasımda başladım tedaviye yeniyim burada perşembe günü yumurta toplamam olcak ilk denemem yardımcı olurmusunuz ne yapsam ne etsem aşırı heyecan var Bir yanım korku içinde rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ben de OPU için reglimin gelmesini bekliyorum
Yumurta toplama (OPU) anesteziyle oluyor

Yumurta toplm işleminde hiç heycan korku stres yapmanıza gerek yok bende sizin gibi o kadar heyecen yaptım gece sabaha kadar uyumadım korkudan da ama Dr umdan mevlam binkere razı olsun o kadar iyiki girdim ameliyathaneye uyudum uyandığımda diğer odada uyandım hiç sonrasında da ağrım sizim olmadı kendime güldüm neden bu kadar korkup stres yaptım diye 😂😂😂😂
Yanımda ne götürmem gerekiyor sonrasında 4 saat yol gelcem geri beni korkutan o aslında

Yanımda ne götürmem gerekiyor sonrasında 4 saat yol gelcem geri beni korkutan o aslında
Benden sadece iki tane havlu selpak istendi başka bişey görmedim yanımda 😂😂😂😂devlette tedavi altındayım ben tüp bebek için özelse bilemem

X