- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
O sizin kalp güzelliğinizCok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sizin kalp güzelliğinizCok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canim
Hayırlısı olsun söylemiştin canım zaten insan hissediyor bekki de bilmiyorm bende hic hamile gibi hissetmiyorm kendmi sıfır belirti benm test günüm 10 kasm da bugün idrar yapıcam evde bir negatif de beni yazın şimdiden hayırlısı olsun hakkınzda böyle konusmazsak da dakga geçmezsek de üzülecez en iyisi bazı olaylarla dalga geçmek heraldeHiic üzme kendini
Ben hep ortada kaldım bu süreçte ne hamile gibi ne de olumsuz düşünmedim
Elinden geleni yaptın mı vicdanen rahatsan sorun yok
Yukarıdan izin çıkması gerekiyor
O biliyor biz bilmiyoruz ne bekliyor bizi
Hayırlısı olsun canım. Dediğin gibi Allah’ım en güzel zamanda en iyisini olduracaktır. Biz yeterki pes etmeyelim.sonuc negatif hanımlar
Agri sizi bel kasik göğüs vs hepsi ilacın etkisi olduğu da netlesmis oldu
Hic agrim yok tutmadı mı diye düşünmesin kimse
O bendede var cogu seyden tiksinir oldum cidden ilaclar bu etkileri yapiyorYa kızlar ilaçlardan dolayı galiba burnumda genzimde bir koku var çok kötü ne yesem kokusu geliyo midemi bulandırıyor daha 7.günüm bıgün transferde
Tüp bebek transferini nezamn yaptınkiErken gebelik testinde kabak kadar negatifi gördüm arkadaşlar böyle oluo çarşamba pozitifi görmem mümkün değil uzunca bir süre de ara vericem bu işe benm işlerm braz daha karışk cunku o yüzden diğerlerine Allah pozitifi görmeyi nasip eder umarım
1 Kasım'da yapmıştı 10 Kasım test günüm yazmışTüp bebek transferini nezamn yaptınki
Loyacigim Rabbim hayırlısını versin inşallah hepimizesonuc negatif hanımlar
Agri sizi bel kasik göğüs vs hepsi ilacın etkisi olduğu da netlesmis oldu
Hic agrim yok tutmadı mı diye düşünmesin kimse
Yumurta toplm işleminde hiç heycan korku stres yapmanıza gerek yok bende sizin gibi o kadar heyecen yaptım gece sabaha kadar uyumadım korkudan da ama Dr umdan mevlam binkere razı olsun o kadar iyiki girdim ameliyathaneye uyudum uyandığımda diğer odada uyandım hiç sonrasında da ağrım sizim olmadı kendime güldüm neden bu kadar korkup stres yaptım diyeMrb bende 2 kasımda başladım tedaviye yeniyim burada perşembe günü yumurta toplamam olcak ilk denemem yardımcı olurmusunuz ne yapsam ne etsem aşırı heyecan var Bir yanım korku içinde rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ben de OPU için reglimin gelmesini bekliyorumMrb bende 2 kasımda başladım tedaviye yeniyim burada perşembe günü yumurta toplamam olcak ilk denemem yardımcı olurmusunuz ne yapsam ne etsem aşırı heyecan var Bir yanım korku içinde rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Bnm de 1 kasım yapıldı 11 rine test günüm kan verdinmiki1 Kasım'da yapmıştı 10 Kasım test günüm yazmış
Yok vermemiş erken gebelik testi yapmışBnm de 1 kasım yapıldı 11 rine test günüm kan verdinmiki
Hımm bnce kan versin belki değeri düşüktürYok vermemiş erken gebelik testi yapmış
Yanımda ne götürmem gerekiyor sonrasında 4 saat yol gelcem geri beni korkutan o aslındaYumurta toplm işleminde hiç heycan korku stres yapmanıza gerek yok bende sizin gibi o kadar heyecen yaptım gece sabaha kadar uyumadım korkudan da ama Dr umdan mevlam binkere razı olsun o kadar iyiki girdim ameliyathaneye uyudum uyandığımda diğer odada uyandım hiç sonrasında da ağrım sizim olmadı kendime güldüm neden bu kadar korkup stres yaptım diye
Benden sadece iki tane havlu selpak istendi başka bişey görmedim yanımda devlette tedavi altındayım ben tüp bebek için özelse bilememYanımda ne götürmem gerekiyor sonrasında 4 saat yol gelcem geri beni korkutan o aslında
1 kasımdı transferim çarşamba test günümdü 5.gün taze embriyoTüp bebek transferini nezamn yaptınki