- 3 Haziran 2020
- 228
- 319
- 39
Günaydın Amin insallahGünaydın güzellikler hayırla geçen bi haftamız olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Amin insallahGünaydın güzellikler hayırla geçen bi haftamız olsun inşallah
Hayırlısı cnm birsey olmaz birdaha denersiniz kaçıncı gün embriyorsu idi..bnmde 4 gün ağrıdı şimdi sadece kasığımda batma var ozaman pek umutlanmıyayımsonuc negatif hanımlar
Agri sizi bel kasik göğüs vs hepsi ilacın etkisi olduğu da netlesmis oldu
Hic agrim yok tutmadı mı diye düşünmesin kimse
Buradayım canım yazışmaları okuyordumIron Butterfly Nerelerdesin canımmmmmmmmmmmmmmmm :)
Olamaz çok pozitif bakmıştım ben ama hep olumlu düşünmüştüm güzel mevlam hayırlı kapılar açsın inşallahsonuc negatif hanımlar
Agri sizi bel kasik göğüs vs hepsi ilacın etkisi olduğu da netlesmis oldu
Hic agrim yok tutmadı mı diye düşünmesin kimse
herkesin kendine has belirtisi oluyor bakiyorsun hiç bi belirti yaşamayan pozitif oluyor belirti yaşayan negatif okuyor bazende gerçekten belirtisi olan pozitif olmayan Negatifle sonuçlanıyor herkesin farklıHayırlısı cnm birsey olmaz birdaha denersiniz kaçıncı gün embriyorsu idi..bnmde 4 gün ağrıdı şimdi sadece kasığımda batma var ozaman pek umutlanmıyayım
BEnDe hep pozitif gelecek bekliyordum ama Rabbimin düşündüğü daha güzel bir şey var demek kiBuradayım canım yazışmaları okuyordum
Olamaz çok pozitif bakmıştım ben ama hep olumlu düşünmüştüm güzel mevlam hayırlı kapılar açsın inşallah
Aynen öyle bunu başlık yap otomatik mesaj yapherkesin kendine has belirtisi oluyor bakiyorsun hiç bi belirti yaşamayan pozitif oluyor belirti yaşayan negatif okuyor bazende gerçekten belirtisi olan pozitif olmayan Negatifle sonuçlanıyor herkesin farklı
İlk 4 gün çok ağrım oldu yürüyemiyordum artık birara ağrıdan..şimdi iyiyim sadece arada sağ kasığım ağrıyo arada kramp o..herkesin kendine has belirtisi oluyor bakiyorsun hiç bi belirti yaşamayan pozitif oluyor belirti yaşayan negatif okuyor bazende gerçekten belirtisi olan pozitif olmayan Negatifle sonuçlanıyor herkesin farklı
Bizim ilk heycanlarımız ilk denemelerimiz ilk heyecanımız yaaa hep pozitif düşünce altındayız negatif çeken bir insan olarak pozitif düşünülerle meşgul oldum ama sanırım pozitif olmakta bana göre değil cidden çok üzüldüm loya adınaBEnDe hep pozitif gelecek bekliyordum ama Rabbimin düşündüğü daha güzel bir şey var demek ki
Selinnn beni eklememissin canimLoya-Kiana Dua ediyorum gonlundekini versin Rabbim en hayırlısını versin pozitif kucağına alabileceksen olsun inşallah
Canim benim gecmis olsun ama vardir bi hayir. Inan buna . Evet ya belirtiler pskolojikte olabilir bilmiyorum. Bende senin gibi ddusumuyirum herseyin hayirlisi❤Ben iyiyim psikolojik olarak Merak etme
Vardir hayri bir vakti
Ilk denememde bende cok uzulmustum. Ben tup bebek yapinca hemen olacagini sananlardandim. Ama 5 deneme yapinca insan alisiyor.ilk pozitifi gordugumde inanamadim dedimki makineleri bozuk yanlis bu sonuc. Se dusun yani bilinc altimi yinede denemekten vazgecmedim.Bizim ilk heycanlarımız ilk denemelerimiz ilk heyecanımız yaaa hep pozitif düşünce altındayız negatif çeken bir insan olarak pozitif düşünülerle meşgul oldum ama sanırım pozitif olmakta bana göre değil cidden çok üzüldüm loya adına
Ilk denememde bende cok uzulmustum. Ben tup bebek yapinca hemen olacagini sananlardandim. Ama 5 deneme yapinca insan alisiyor.ilk pozitifi gordugumde inanamadim dedimki makineleri bozuk yanlis bu sonuc. Se dusun yani bilinc altimi yinede denemekten vazgecmedim.
Evet bende duyunca uzuluyirum ama yasayan biri olarak ama sunuda biliyorum Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur.❤Ben negatifleri duyup gözlerim dolduysa kendim yaşasam bu durumu nasıl olur bilmiyorum evet bende tüp bebek yapılınca hemen tutucak sananlsrdanım malesef çünkü kendimce çok bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum çevreme baktığımda ilk tüp bebek deneyip yapacak kişi benim ve çok yıprandım malesef burayı keşfettiğim de az da olsa içime su serpildi bildi olam kişiler edindim ama bazen çok bilmek bilgi sahibi olmakta iyi değilmiş
Yaaa tabi ki öyle amenna hâşâ yaradana elbet güzel gün vardır yakındadır belkide başka güzellikler Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayırlısıyla tekrardan deneme tekrar nasip etsinEvet bende duyunca uzuluyirum ama yasayan biri olarak ama sunuda biliyorum Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur.❤
Hiic üzme kendiniBen negatifleri duyup gözlerim dolduysa kendim yaşasam bu durumu nasıl olur bilmiyorum evet bende tüp bebek yapılınca hemen tutucak sananlsrdanım malesef çünkü kendimce çok bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum çevreme baktığımda ilk tüp bebek deneyip yapacak kişi benim ve çok yıprandım malesef burayı keşfettiğim de az da olsa içime su serpildi bildi olam kişiler edindim ama bazen çok bilmek bilgi sahibi olmakta iyi değilmiş
Cok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canimHiic üzme kendini
Ben hep ortada kaldım bu süreçte ne hamile gibi ne de olumsuz düşünmedim
Elinden geleni yaptın mı vicdanen rahatsan sorun yok
Yukarıdan izin çıkması gerekiyor
O biliyor biz bilmiyoruz ne bekliyor bizi
VValla aynen öyle biz ilk heyecan olunca hemen olacak diye düşünüyoruzBizim ilk heycanlarımız ilk denemelerimiz ilk heyecanımız yaaa hep pozitif düşünce altındayız negatif çeken bir insan olarak pozitif düşünülerle meşgul oldum ama sanırım pozitif olmakta bana göre değil cidden çok üzüldüm loya adına
Canim merhaba seni listeye yazmamisim 2 kasımda transfer olannsen mıydın ?Cok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canim
Yaaaa gerçekten isyankar olmadığınız o kadar güzel ki inşallah bizde olumsuz olmayıp bu düşünceye sahip oluruz gğzel mevlam vardır elbet bir bildiği kimseyi tek bırakmadığı gibi bizleri de evlatsız bırakmasın ya sabırHiic üzme kendini
Ben hep ortada kaldım bu süreçte ne hamile gibi ne de olumsuz düşünmedim
Elinden geleni yaptın mı vicdanen rahatsan sorun yok
Yukarıdan izin çıkması gerekiyor
O biliyor biz bilmiyoruz ne bekliyor bizi
Bende çok beğendim dedim helal olsun ne kadar zor durum süreç olsada mevlam kalp ferahlığı vermiş hamd olsunCok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canim
Öylr ama demekki bizde sürekli pozitif düşünceye değil de negatife de eğilimli olmamız da gerekli ki hala pozitif düşünebilmek bile önemliVValla aynen öyle biz ilk heyecan olunca hemen olacak diye düşünüyoruz
İlk korunmasız ilişkide hamile kalacağımı dusunmem gibi aynı bu duygu da
Evet canim trasfer 2 kasim sonuc 15 kasimCanim merhaba seni listeye yazmamisim 2 kasımda transfer olannsen mıydın ?