Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

sonuc negatif hanımlar
Agri sizi bel kasik göğüs vs hepsi ilacın etkisi olduğu da netlesmis oldu 😊😊

Hic agrim yok tutmadı mı diye düşünmesin kimse

🥰🥰🥰🥰
Hayırlısı cnm birsey olmaz birdaha denersiniz kaçıncı gün embriyorsu idi..bnmde 4 gün ağrıdı şimdi sadece kasığımda batma var ozaman pek umutlanmıyayım🥺

Hayırlısı cnm birsey olmaz birdaha denersiniz kaçıncı gün embriyorsu idi..bnmde 4 gün ağrıdı şimdi sadece kasığımda batma var ozaman pek umutlanmıyayım🥺
herkesin kendine has belirtisi oluyor bakiyorsun hiç bi belirti yaşamayan pozitif oluyor belirti yaşayan negatif okuyor bazende gerçekten belirtisi olan pozitif olmayan Negatifle sonuçlanıyor herkesin farklı

herkesin kendine has belirtisi oluyor bakiyorsun hiç bi belirti yaşamayan pozitif oluyor belirti yaşayan negatif okuyor bazende gerçekten belirtisi olan pozitif olmayan Negatifle sonuçlanıyor herkesin farklı
İlk 4 gün çok ağrım oldu yürüyemiyordum artık birara ağrıdan..şimdi iyiyim sadece arada sağ kasığım ağrıyo arada kramp o..

BEnDe hep pozitif gelecek bekliyordum 🥺 ama Rabbimin düşündüğü daha güzel bir şey var demek ki
Bizim ilk heycanlarımız ilk denemelerimiz ilk heyecanımız yaaa hep pozitif düşünce altındayız negatif çeken bir insan olarak pozitif düşünülerle meşgul oldum ama sanırım pozitif olmakta bana göre değil cidden çok üzüldüm loya adına 🥺🥺🥺🥺

Bizim ilk heycanlarımız ilk denemelerimiz ilk heyecanımız yaaa hep pozitif düşünce altındayız negatif çeken bir insan olarak pozitif düşünülerle meşgul oldum ama sanırım pozitif olmakta bana göre değil cidden çok üzüldüm loya adına 🥺🥺🥺🥺
Ilk denememde bende cok uzulmustum. Ben tup bebek yapinca hemen olacagini sananlardandim. Ama 5 deneme yapinca insan alisiyor.ilk pozitifi gordugumde inanamadim dedimki makineleri bozuk yanlis bu sonuc. Se dusun yani bilinc altimi yinede denemekten vazgecmedim.

Ilk denememde bende cok uzulmustum. Ben tup bebek yapinca hemen olacagini sananlardandim. Ama 5 deneme yapinca insan alisiyor.ilk pozitifi gordugumde inanamadim dedimki makineleri bozuk yanlis bu sonuc. Se dusun yani bilinc altimi yinede denemekten vazgecmedim.

Ben negatifleri duyup gözlerim dolduysa kendim yaşasam bu durumu nasıl olur bilmiyorum evet bende tüp bebek yapılınca hemen tutucak sananlsrdanım malesef çünkü kendimce çok bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum çevreme baktığımda ilk tüp bebek deneyip yapacak kişi benim ve çok yıprandım malesef 😟😟 burayı keşfettiğim de az da olsa içime su serpildi bildi olam kişiler edindim ama bazen çok bilmek bilgi sahibi olmakta iyi değilmiş

Ben negatifleri duyup gözlerim dolduysa kendim yaşasam bu durumu nasıl olur bilmiyorum evet bende tüp bebek yapılınca hemen tutucak sananlsrdanım malesef çünkü kendimce çok bilgiye sahip olmadığımı düşünüyorum çevreme baktığımda ilk tüp bebek deneyip yapacak kişi benim ve çok yıprandım malesef 😟😟 burayı keşfettiğim de az da olsa içime su serpildi bildi olam kişiler edindim ama bazen çok bilmek bilgi sahibi olmakta iyi değilmiş
Evet bende duyunca uzuluyirum ama yasayan biri olarak ama sunuda biliyorum Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur.❤

Evet bende duyunca uzuluyirum ama yasayan biri olarak ama sunuda biliyorum Allah bekletiyorsa guzellestiriyordur.❤
Yaaa tabi ki öyle amenna hâşâ yaradana elbet güzel gün vardır yakındadır belkide başka güzellikler Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hayırlısıyla tekrardan deneme tekrar nasip etsin

Hiic üzme kendini

Ben hep ortada kaldım bu süreçte ne hamile gibi ne de olumsuz düşünmedim

Elinden geleni yaptın mı vicdanen rahatsan sorun yok

Yukarıdan izin çıkması gerekiyor 🥰🥰🥰😍

O biliyor biz bilmiyoruz ne bekliyor bizi 😍

Hiic üzme kendini

Cok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canim

VValla aynen öyle biz ilk heyecan olunca hemen olacak diye düşünüyoruz
İlk korunmasız ilişkide hamile kalacağımı dusunmem gibi aynı bu duygu da :KK43:

Hiic üzme kendini

Yaaaa gerçekten isyankar olmadığınız o kadar güzel ki inşallah bizde olumsuz olmayıp bu düşünceye sahip oluruz gğzel mevlam vardır elbet bir bildiği kimseyi tek bırakmadığı gibi bizleri de evlatsız bırakmasın ya sabır🕊️
Cok begendim teslimiyetini gor bak yakinda guzellikler senin olacak canim
Bende çok beğendim dedim helal olsun ne kadar zor durum süreç olsada mevlam kalp ferahlığı vermiş hamd olsun
VValla aynen öyle biz ilk heyecan olunca hemen olacak diye düşünüyoruz
İlk korunmasız ilişkide hamile kalacağımı dusunmem gibi aynı bu duygu da :KK43:
Öylr ama demekki bizde sürekli pozitif düşünceye değil de negatife de eğilimli olmamız da gerekli ki hala pozitif düşünebilmek bile önemli

X