Çok teşekkür ederimHic moralini bozma vardir onunda bekledigi zaman yola devam....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimHic moralini bozma vardir onunda bekledigi zaman yola devam....
Hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Aynen 10gun dinlenme raporu almıştımHakkımızda hayırlısı olsun Canım hiç üzülme de yola devam rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasın
İle başlamak için ne raporu almıştın transferden sonra 10 günlük rapor mı aldın ?
Hayırlo olsun cnm ağrın varmıydı kasıklarda transfer gününü sayarakmı 6.günMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Teşekkür ederim. Rabbim sizide sevindirsin inşallah. Transfer günü hariç 6. Gün. Evet kasıklarımda ağrı vardı hala daha ara ara oluyor. Göğüslerim çok hassaslaştı hem şişti hemde dokunamıyorum bile.Hayırlo olsun cnm ağrın varmıydı kasıklarda transfer gününü sayarakmı 6.gün
Aynıyız bnde pazartesi yaptım transferi kasıklarım çok ağrıyoTeşekkür ederim. Rabbim sizide sevindirsin inşallah. Transfer günü hariç 6. Gün. Evet kasıklarımda ağrı vardı hala daha ara ara oluyor. Göğüslerim çok hassaslaştı hem şişti hemde dokunamıyorum bile.
Hayırlısı olsun inşallah. Güzel sonuçlar alırsın inşallahAynıyız bnde pazartesi yaptım transferi kasıklarım çok ağrıy
Ne desem ne yazsam bilemedim Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah üzülme güzel mevlam seninde gönlünü hoş eder elbet daha zamanı var gerçekten demekkiMerhabalar kızlar
Benimde raporumun son günü idi
Hemşirem ile konuşup yarın olan kan tahlilimi bugün yaptırabilir miyim dedim
İse başlamadan öğrenip ona göre şekil alacaktım
2adet 3.gun embriyosu bugün 11.gunum test sonucum 1.27 negatif çıktı
Tekrar kan vermem gerekmediği ve ilaçları bırakabilecegim söylendi
Sonucu kabullenmek biraz zor oldu açıkçası fakat kürtajı yaşayan biri olarak bana sağlıkli gebelik sağlıklı çocuk olması için çok dua ettim
Hayırlısını çok çok istedim
Süreç çok zor ve çok yıpratıcı geldi ama severek başladım sonu hayırlı olmadı
Sonuç bekleyen tedavisi devam eden başlayacak olan tüm kardeşlerime Rabbim kolaylıklar versin Yardımcısı olsun inşallah bu yollarda
Topigin ilk negatifini vermek istemezdim kızlar ama hayatın maalesef bir parçası.Durumumu kabullenmek ve sizlerle başladığım bu süreci sizlerin de bilme hakkı olduğunu düşünerek yazıyorum
Topigin ilk ve son nazar boncuğu olsun İnşallah
Sizlere dua etmeye devam edeceğim
Kimin ki hemen opu sonrası oluyor sanırım kimisi gününe yakın ben günüme yakın olmuştum opudan 2 hafta sonra yaniKizlar merhaba bisey sorucam gecen pazartesi opu oldum ama bugun siddetli bel ve kasik agrim var ve goguslerim dokununca cok sizliyor opu'dan sonra normal mi birde benim hic gogsum agrimazdi. Birde opu olduktan sonra regl zamanindami geliyor yine
Rabbim hayırlı etsin inşallahMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Aralık için daha açılmadı topik canım şimdilik bu topik çatısı altındayız insallah aralığa kalmadan olur işlemlerimiz hepimizinMerhabalar kızlar . Umarım hepinizin sonucu hayırlısıyla pozitif olur kucaklarınız sağlıklı bebişler ile dolar Aralık ayı icin ayrı bir başlık açıldı mi acaba ? Ben Haziran ayında ilk tüp bebek denememi yaptım maalesef olmadı. Beni bekleyen embriyolarım var ama 5 aydir kendimi , psikolojimi , fizyolojimi kısacası hiçbirseyimi ikna edip ikinciyi deneyemedim tam aksine ben aslinda istemiyordum diyip kendimi bu konuda her şeyden geri cekmistim son birkac aydir. Kalan iğnelerim herseyi attım. Sosyal Mediada bana bebeği hatırlatacak herkesi ve herseyi silmiştim. Ama tekrar foruma geri döndüm bir ihtimal kendimi ikna edebilirsem Aralikta tekrar denemek istiyorum Allah nasip ederse
Bundan sonra öyle yaparım. Çok teşekkür ederimHangi igne olursa olsun igne yapilan yere kolonyali mendil yada alkollu mendil tutmaniz lazm.
Ilacin dagilmasina yardimci oluyomus.
Ben orgalutran yaptigim zaman bu sekilde yapıyordum yanma ve kizariklik minimuma düşüyordu.
Bnmde ara ara oluyo kasılıyo bazen uzanınca rahatlıyo günümü bkliyorum hazır değilim negatif görmeyeTeşekkür ederim. Rabbim sizide sevindirsin inşallah. Transfer günü hariç 6. Gün. Evet kasıklarımda ağrı vardı hala daha ara ara oluyor. Göğüslerim çok hassaslaştı hem şişti hemde dokunamıyorum bile.
Ovalamadan yapin sadece uzerine tutun hafif bastirip. :)Bundan sonra öyle yaparım. Çok teşekkür ederim
Negatif düşünmek yok bu dusunceleri kafadan atin. Hayirlisi ile sabirla bekleyelim kotuyu düşünmeden:)Bnmde ara ara oluyo kasılıyo bazen uzanınca rahatlıyo günümü bkliyorum hazır değilim negatif görmeye
Saglikli kalp atislarini duymak nasip olsun inşallah cok sevindim rabbim hepimizi hayirli evlatlar ile mükafatlandirsin inşallahMerhaba kızlar, benim de 5. Gün transferiydi. 6. Gün eşimle dayanamayıp idrar testi yaptık pozitif çıktı. Kan testine gittik 31 çıktı sonuç tabi daha erkendi. 8. Gün tekrar test verdik 2 ye katlıyor mu diye 102 çıktı. Bugün 10. Gün doktorum bugün istemişti testi ve bugünde 300 çıktı. 10-15 gün sonra kese için doktorumuza kontrole gideceğiz. 6. Günde 1 kere vajinal akıntı oldu kahverengimsi sonrasında hiç devam etmedi. Bekleyen herkesin test sonucu umarım pozitif çıkar. Evet herkesin bünyesi farklı herkeste farklı günde farklı değerler oluyor ve belirtiler çok ilaç kullandığımız için kendimizi kaptırmamak gerek. Ben sadece ilk defa el ayak yanması hissettim. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Aynıyız biliyonmu az önce kramp girdi zor yürüdüm 10 dk uzanınca geçti ağrım var hep kasıklarım ara ara kasılıyo bnmde taze transfer 6.günümSaglikli kalp atislarini duymak nasip olsun inşallah cok sevindim rabbim hepimizi hayirli evlatlar ile mükafatlandirsin inşallah
Benim bugun 4. Günüm ve transferden beri sanci mi desem tam sanci degil rahmin ağrıdığını hissediyorum ve bel ağrısı var rahat uyuyamiyorm hemen yoruluyorum herseyde taze transferden dolayi sanirim hakkimizda hayirlisi olsun
Ben uzaninca bacak bike uzatamiyorum karnjm kopuyor sanki. Gece dolanip duruyorm yatakda istemsiz umarum zararli değildir bu durum durmuyorum yerimde rahat olmadığım icin. Su an da agrim var mesela bildigin rahmim agriyor sizliyor cozemedimAynıyız biliyonmu az önce kramp girdi zor yürüdüm 10 dk uzanınca geçti ağrım var hep kasıklarım ara ara kasılıyo bnmde taze transfer 6.günüm
İyidir iyidir annesiBen uzaninca bacak bike uzatamiyorum karnjm kopuyor sanki. Gece dolanip duruyorm yatakda istemsiz umarum zararli değildir bu durum durmuyorum yerimde rahat olmadığım icin. Su an da agrim var mesela bildigin rahmim agriyor sizliyor cozemedim
Test gunun ne zamanİyidir iyidir annesi
Kasim 2 de transfer oldum 15 kasimda sonuc alicam insallhEKLerim tabi transfer ya da opu işlem tarihi belli mi
Kac yumurtan toplandi ?
Benim ilk tedavimde 1 yumurta tek bulundu o da döllendi 2. Günde Transfer edildi riske atilmamasj için. Negatif sonuçlandı simdi 2. Transferim yapildi bu kez 3 yumurtam bulundu 3 u döllendi 2 transfeer edildi 1 i donduruldu. Test gunum 16 kasim
Demem o ki üzülmeyin 1 yumurta dollense olacagi varsa oluyor bosuna stres yapıp üzülmeyin biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi.