- 30 Haziran 2021
- 144
- 258
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan 50 mg iğne.(kalçadan yapılıyor)
Türevi progestan dex 25 mg.(göbekten yapılıyor)
Henüz almadıysanız ptogestan dex 25 mg alın
Sen suan hangi surectesinBuNu hiç almasak olmuyor mu
Hayirlisi olsunKızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün aradılar 9 yumurtanın 7 si olgun sadece dediler bunlarında 4 ü döllendi. Yarın bölünmelerini takip edicez dediler. Benim hamile kalamama olayım psikolojik nedenlere bağlı olduğu söyleniyor bir oğlum var gecen sene kürtaj sebebiyle birazcık dengem alt üst oldu bir problem yok demelerine ragmen oluşan yumurta az mı yoksa olması gerektiği kadar mi anlamadım
Maalesef olmuyor.BuNu hiç almasak olmuyor mu
Tabiki hepsini doğurmak mümkün değil ama forumlarda okuyorum çok daha fazla yumurta olup transfere kadar 1 2 tane anca kalıyor. Benim ki az sayıda olunca biraz tedirgin oldum
yok tatlim benim var son 3 yumurtam kaldiBeN de reglimi bekliyorum başlamak için bizim ilk olduğu için yumurta toplama olacak sizin var mı yumurta yoksa tüm tedaviye mi baştan
Rennie içebilirsiniz gebelik kategorisi a sınıf.. Zaten içinde karbonat olduğu için zararı olmuyor..Bende gastrit var ilaclari kullanamiyorum o biraz zorluyor
Onun dışında su bende çok içiyorum
Onun dışında bel kasik göğüs ağrılar sizilar devam
Hangi igne olursa olsun igne yapilan yere kolonyali mendil yada alkollu mendil tutmaniz lazm.Bundan sonra zaten bu iğneyi asla yaptırmam. Dayanılacak bir ağrı değil ve asla geçmiyor. Şu an ki ağrıya kolonya iyi gelir mi acaba? Sanki kolonyayı iğneyi yaptırdıktan hemen sonra uygulamak gerekiyormuş
Kac yumurtan toplandi ?Tabiki hepsini doğurmak mümkün değil ama forumlarda okuyorum çok daha fazla yumurta olup transfere kadar 1 2 tane anca kalıyor. Benim ki az sayıda olunca biraz tedirgin oldum
Bende yarın arkandan geliyorum merak etmeMerhabalar kızlar
Benimde raporumun son günü idi
Hemşirem ile konuşup yarın olan kan tahlilimi bugün yaptırabilir miyim dedim
İse başlamadan öğrenip ona göre şekil alacaktım
2adet 3.gun embriyosu bugün 11.gunum test sonucum 1.27 negatif çıktı
Tekrar kan vermem gerekmediği ve ilaçları bırakabilecegim söylendi
Sonucu kabullenmek biraz zor oldu açıkçası fakat kürtajı yaşayan biri olarak bana sağlıkli gebelik sağlıklı çocuk olması için çok dua ettim
Hayırlısını çok çok istedim
Süreç çok zor ve çok yıpratıcı geldi ama severek başladım sonu hayırlı olmadı
Sonuç bekleyen tedavisi devam eden başlayacak olan tüm kardeşlerime Rabbim kolaylıklar versin Yardımcısı olsun inşallah bu yollarda
Topigin ilk negatifini vermek istemezdim kızlar ama hayatın maalesef bir parçası.Durumumu kabullenmek ve sizlerle başladığım bu süreci sizlerin de bilme hakkı olduğunu düşünerek yazıyorum
Topigin ilk ve son nazar boncuğu olsun İnşallah
Sizlere dua etmeye devam edeceğim
SaçmalamaBende yarın arkandan geliyorum merak etme
Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur
Hakkımızda hayırlısı olsun Canım hiç üzülme de yola devam rabbim bizlerin emeklerini boşa çıkarmasınMerhabalar kızlar
Sonucu kabullenmek biraz zor oldu açıkçası fakat kürtajı yaşayan biri olarak bana sağlıkli gebelik sağlıklı çocuk olması için çok dua ettim
Sonuç bekleyen tedavisi devam eden başlayacak olan tüm kardeşlerime Rabbim kolaylıklar versin Yardımcısı olsun inşallah bu yollarda
Topigin ilk negatifini vermek istemezdim kızlar ama hayatın maalesef bir parçası.Durumumu kabullenmek ve sizlerle başladığım bu süreci sizlerin de bilme hakkı olduğunu düşünerek yazıyorum
Saçmalama
Güzel düşün güzel olsun lütfen
Hepimize canım benim çok teşekkür ederim
Hic moralini bozma vardir onunda bekledigi zaman yola devam....Merhabalar kızlar