- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.204
Evet kiyas yapilamaz herkesin durumu ayni degil nasilsa :)5.gun embriyosu tek transfer
Ama 3.gun olup daha güzel sonuç alanlar var benim 10.gun idrar negatifti mesela
Kıyas yapmamak lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kiyas yapilamaz herkesin durumu ayni degil nasilsa :)5.gun embriyosu tek transfer
Ama 3.gun olup daha güzel sonuç alanlar var benim 10.gun idrar negatifti mesela
Kıyas yapmamak lazim
Yorgani oyle kullanıyorum da iste :)Bacak aranıza yastık alın o biraz iyi geliyor
Agri sizida parol içebilirsiniz dedilerde o bel ağrısına iyi gelmiyorYorgani oyle kullanıyorum da iste :)
Bnm adet ağrım yok şuan çoook hafif sağ kasığımda bazen batma oluyo belim hafif ağrıyo okadarBende gastrit var ilaclari kullanamiyorum o biraz zorluyor
Onun dışında su bende çok içiyorum
Onun dışında bel kasik göğüs ağrılar sizilar devam
Daha güzelBnm adet ağrım yok şuan çoook hafif sağ kasığımda bazen batma oluyo belim hafif ağrıyo okadar
Tmda dediğiniz gibi bir ağrı evet.Agri sizida parol içebilirsiniz dedilerde o bel ağrısına iyi gelmiyor
Ağrıda bir değişik sızı gibi degil agri desen değil
Test gününüz ne zamanBnm adet ağrım yok şuan çoook hafif sağ kasığımda bazen batma oluyo belim hafif ağrıyo okadar
Bana da bir bildirim kağıdı verdiler orada yazıyorTmda dediğiniz gibi bir ağrı evet.
Parol yok burda agri kesici paracetamol kullanirim genelde zaten bana etki etmiyor parol olsada almam. Türkiyedeyken majezik ve arveles iyi geliyordu bana
Kullanmamak en iyisi zaten yeterince ilac aldik aliyoruzBana da bir bildirim kağıdı verdiler orada yazıyor
Parol ve minoset içebilirsiniz plus olmamalı diye
Ama kesmiyor zaten
Hiiic oyle düşünmeyinGünaydın kızlar okuyorm da hepinzde belirtiler maşallah umarım pızitif olur herkesin ki benm 1kasum 5.gün embriyosu bugün transfer harc 6 günüm ilk 3 gün böyle bir bel ağrısı yaşamamıştm sornadan kesikdi ne bel ağrısı kaldı ne kasık sadece son 3 gündür sabah kalktıgmda inanılmaz seffaf su gibi akıntm olmaya başladı onun harici bedenmde herhangi bir değişklk yok sanırm bnmki negatif oldu
İnşallah sizinji de pozitif olmuştur.Testi beklemekten bşka çaremiz yok maalesef ilaçlar mavediyor zaten insanı ben progestan dex iğne ve lutinus kullanıyorm sadece ama alt üst oldumHiiic oyle düşünmeyin
Benim ilk günden beri bel kasik agrisi goguslerim kavun gibi oldu hatta bel yanlarım çatladı midem tuhaf (gastrit geçmişim de var)
Hemşireye sordum olabilir dedikleri halde oda hepsinin ilaçtan olduğunu ama çatlamayı ilk defa duyduğunu söyledi aaa ne güzel tutunma belirtisi demedi
Ama 10.gun test yaptım idrar negatif çıktı yarin kan testi günüm.
Belirti değil bunlar ilaclarin tepkisi
Evet idrar testini de merakli arkadaşım yüzünden yaptim yoksa hiç bakmayacaktim ama hiç motivasyonum bozulmadı.İnşallah sizinji de pozitif olmuştur.Testi beklemekten bşka çaremiz yok maalesef ilaçlar mavediyor zaten insanı ben progestan dex iğne ve lutinus kullanıyorm sadece ama alt üst oldum
BeN de reglimi bekliyorum başlamak için bizim ilk olduğu için yumurta toplama olacak sizin var mı yumurta yoksa tüm tedaviye mi baştankızlarr merhabaaa bu benım 5. tup bebek denemem olucak bu ay dınleme yapıyoruz yakın bı tarhte reglı olacagım bakalım baslıycaz ınsallah umarım bu grupta bol bol pozıtıf goruruzz :) :)
Bundan sonra zaten bu iğneyi asla yaptırmam. Dayanılacak bir ağrı değil ve asla geçmiyor. Şu an ki ağrıya kolonya iyi gelir mi acaba? Sanki kolonyayı iğneyi yaptırdıktan hemen sonra uygulamak gerekiyormuş
Benide eklermisin
Rabbim pozitifi gostersin inşallahHiiic oyle düşünmeyin
Benim ilk günden beri bel kasik agrisi goguslerim kavun gibi oldu hatta bel yanlarım çatladı midem tuhaf (gastrit geçmişim de var)
Hemşireye sordum olabilir dedikleri halde oda hepsinin ilaçtan olduğunu ama çatlamayı ilk defa duyduğunu söyledi aaa ne güzel tutunma belirtisi demedi
Ama 10.gun test yaptım idrar negatif çıktı yarin kan testi günüm.
Belirti değil bunlar ilaclarin tepkisi
Progestan 50 mg iğne.(kalçadan yapılıyor)Hangi iğne ben yeni baslayacagim da ona göre yaptırmayim