- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin pozitif düşünün pozitif olsun inşallah hayırlısı Allah'tan inşallahKızlar ağrım baya var inş olumsuz birsey değildir
Guzel sonuclarlarla gelsinler hayırlısı ile insallahTeşekkür ederim. 3 yumurtam toplanmıştı 3 ü döllendi şükür. Bugun 2 embriyo transfer edildi oburu donduruldu.
Tarifi yok bunun ekranda izlettiklerinden rahmine yerlestirdikleri ana kadar hersey mucize gibirabbim sonunu hayirli eylesin.
Biz uğraşanların emekleri bosa gitmesin inşallah
Amin inşallah
Duygusal egilimler olabiliyor moralinizi yuksek tutuntest günü gelir mi gelsede ben gider miyim
Hic iyi değilim
Oluyor oluyor yürüyüş yapAklınıza kötü şeyler getirmeyin pozitif düşünün pozitif olsun inşallah hayırlısı Allah'tan inşallah
Tam neren ağrıyor bel ki kasik miKızlar ağrım baya var inş olumsuz birsey değildir
Dualarım seninle çok kolay rahat bir işlem rahat olKızlar yarin transferim var saat 11 de allahım nasip ederse insallahDualarınıza talibim Mübarek cuma gecesi hürmetine rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin hepimizin
Cnm dualarımız seninleKızlar yarin transferim var saat 11 de allahım nasip ederse insallahDualarınıza talibim Mübarek cuma gecesi hürmetine rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin hepimizin
Hadi bakalim insallah guzel haberi alicaz sendenOldum çok şükür aldim canlarimi geldimmm
Aaaaaaa bilmiyorum ki neden acaba
Rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerle gelinKızlar yarin transferim var saat 11 de allahım nasip ederse insallahDualarınıza talibim Mübarek cuma gecesi hürmetine rabbim gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin hepimizin
Allah razi olsunDualarım seninle çok kolay rahat bir işlem rahat ol
Amin allah razi olsunCnm dualarımız seninleRabbim yardımcı olsun.Amin.
Amin insallahAaaaaaa bilmiyorum ki neden acaba
Rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerle gelin
Belimin alt kısmı şuan geçti sadece sağ kasığım hafif öksürsem hisediyorum orda birsey batıyoTam neren ağrıyor bel ki kasik mi
Adet agrisi gibi dimi arada vurup geciyoBelimin alt kısmı şuan geçti sadece sağ kasığım hafif öksürsem hisediyorum orda birsey batıyo
Rahat ol şeker kac günler kac aylar geçti yarinda geçip.gidicekKızlar yarın için bana dua edermisiniz gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorumartık biraz mi yoksa baya mı bi stres yaptım çözemiyorum kendimi