Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-11-04-18-28-56-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2021-11-04-18-28-56-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 23
Kizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmis 🥰rabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah 😍❤️💞
Allah analı babalı büyütsün 🤗

Bence hiçç moralinizi bozmayın benm ilk opu agustosta olmuştu 6 yumurta toplandı sadeve 3ü döllendi ve 1 tane donduruldu 5.güne ikinci opu 5 folijük gözüküyordu 27 ekimde oldum 2 tane yumurta toplandı sadece. Aynı sizin gibi o kadar üzüldüm ki o 2si olgun cıkcak da döllencek de bide kaliteli olcak 5.güne gidecek diye ama rabbim O kadar büyüj ki 2side 5AA döllendi biri suan icimde ptesi transfer oldum umarım tutmuştur da daha da umut verebilirim size sakın moralnizi bozmayn stres cok etkiliyor inanın Dua edin hepimizn hakkında hayırlısı olsun ibsallah
Cok tesekkur ederim rabbim saglikla sihhatla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok guzel yazmissiniz icimden gecenleri yasamissiniz 🥰😊

Cok tesekkur ederim rabbim saglikla sihhatla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok guzel yazmissiniz icimden gecenleri yasamissiniz 🥰😊
Allah büyük inanın kendinizi strese sokmanun anlamı yok o bitiyo beklemesi başlıyo .transferden sonra pızitif mi acaba diye düşünüyosunuz.sınra kese yok kalp atışı hic bitmez😂 o yüzden düşünmemek en iyisi Allah buyüktür

X