- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.621
Bi ay boyunca yattım canim ben biraz dolansam hemen kanamam oluyodu. Geçti çok şükür su an iyim. dinlen bol bol calismiyosan stres yapmamaya çalış geçer biraz sabret bende cok korkmustum Uyuyamiyodum bile ama gecti cok şükür seninki de gececek inşallahSenin gecti demi cnm suan ne kdr sürdü... Ay ilk kez basima gelio cok uzuluyorum yaavardir bir hayir diyorum
Bende o igneyi kullanıyorum. Doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi. Bacagimda damar tıkanıklığı var bu yüzden doguma kadar25 aralık 2015 te bthc 1392 çıktı 27 aralıkta 3115 e yükselmiş değer iyi mıdır birde clexane 4000 kan sulandirici iğne kullanıyorum kullanan var mı
Ablam 9 ay boyinca kullandi kan sulandirici.artik kollari mosmor olmustu ama saglikli bi dogum oldu.smdi tekrar hamile ama bu kez igne vermedilerBende o igneyi kullanıyorum. Doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi. Bacagimda damar tıkanıklığı var bu yüzden doguma kadar
Bu arada bu konuda blgi sahibi kmse yok mu?beni aydinlatacak kmselerHanimlar cok belirti yasadm gecen ay ve gununden 3 4 gun evvel regly oldum.pihti haric normal kanama yasadm.adetten iki gun snra bas donmesi nedenyle test yaptm cift ckti.snra kan verdim sonuc zayif pozitif.acaba zayif pozitif denmesi icin degern kac ustu olmasi gerek bilen varmi hangi araliga zayif pozitf deniyor?lutfen yardmci olun
Benimde her yerim mosmor. .doguma kadar bu iğneye nasıl dayanicam cok zorAblam 9 ay boyinca kullandi kan sulandirici.artik kollari mosmor olmustu ama saglikli bi dogum oldu.smdi tekrar hamile ama bu kez igne vermediler
Rabbim yardmcin olsun.annelik daha o minik sana tutundugu anda başlıyor.yorucu ama ttatli bi seruven bu :) ablam bi sure sonra alışmıştı 3. Aydan snra hic sıkıntı yasaamadi igne ile alakali vucut alisiyor galiba.Benimde her yerim mosmor. .doguma kadar bu iğneye nasıl dayanicam cok zor
Kızlar adetimde 2 gün gecikme oldu .......bulantı var mide yanması bide yorgunluk ve uyku hali kan testi yapsam çıkar mı
25 aralık 2015 te bthc 1392 çıktı 27 aralıkta 3115 e yükselmiş değer iyi mıdır birde clexane 4000 kan sulandirici iğne kullanıyorum kullanan var mı
Kızlar size bi foto atsam camasir suyuyla gebelik testi yorumlar misinizEki Görüntüle 1729229
Bu arada bu konuda blgi sahibi kmse yok mu?beni aydinlatacak kmseler
Deger yazmiyor sonuc zayif pozitif diyor.pozitif negatiflik testymis bu deger vermiolarms sadece var mi yok mu onu soyluolarms.bnm de negatif degil.onu merak ediyorm bende zayif pozitf olmasi icin degerin hangi aralkta olmasi gerek.bu arada reglym bittkten iki gun snra yaptm testcnm değerin kaç çıkmıştı ve battan ne kadar sonraydı
Deger yazmiyor sonuc zayif pozitif diyor.pozitif negatiflik testymis bu deger vermiolarms sadece var mi yok mu onu soyluolarms.bnm de negatif degil.onu merak ediyorm bende zayif pozitf olmasi icin degerin hangi aralkta olmasi gerek.bu arada reglym bittkten iki gun snra yaptm test
Kızlar gunaydin ben geldimm
Kizlaaarr gunaydin nasilsiniz bakalimm. Varmi tarama testine giden. Bebislerin durumu nasil. Cinsiyet tahmini ogrenen varmi.
Benim bebegun eşi rahim ağzını kapatiyomus iliski hala yasak zamanla yukari cikar dedi bilmiyorum artik
Kızlar aman deyim dikkat edin kendinize . üşütmusum hafta sonu nu yatarak geçirdim
. iğne ilaç ta vermedi Dr . aman dikkat edin
Kızlar günaydın, tüp bebekle hamile kaldım, daha öncede bir düşüğüm olmuştu ve sürekli tedirginlik yaşıyorum bu yüzden çok sık ultrasona giriyorum. İçimde sürekli bir şey olursa korkusu var. Belirtilerim azaldı gibi hissediyorum ve hemen doktora gidip ultrasonla bebeği görmeden rahatlayamıyorum. Çok sık ultrasona girmek zararlı mı? bazı yerlerde bir zararı olmadığı yazıyor ama şimdide bu kadar sık ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi diye endişe ediyorum. Doktora sorduğumda hiçbir zararı olmadığını söyledi. Bu kadar evhamlı olmak istemiyorum ama elimde değil şuan 8 haftalık gebeliğim şu 3. ayı atlatsam rahatlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?