• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Arkadaşlar herkese acil şifalar diliyorum valla duaları sizinle inşallah bende progestani bana ağızdan al dedi benimde midem bulana enfeksiyon kapınca verdi hem dozunuda artırdı 200 e çıkardı günde iki kez ve iğne verdi haftada bir yapılacak inşallah hem eğer kanama devam etmiyorsa korkma allahın izniyle bir şey olmaz hem onu veren Rabbim onu korumayida bilir inşallah

Selam cok uzgunum sabah cok midem bulandi ogurtuden sonra tuvalete girdiğimde kan geldigini gordum.. Cok. Korktum hemen acile gittik dusuk tehlikem varmis igne yaptilar 2 daha olucam.. Ilac verdi dr hem dusuk icin hem mide bulantisi icin... Vaginal muayene yapti bebegimin kalp atisini gordum duydum cok sukur... Yatıp dinlenmem gerekiyormuş.... Ins hemen gecer tehlikem dua edin nolur... Oglumda var okula getirip goturuyodum napicam bilmiyorum... Annemi aradik o gelicek
Geçmiş olsun canım sıkıntı yapma yat dinlen benim iki hafta boyunca ara ara kanamam oldu bi ay yattım atlattim cok şükür su an cok iyim Progestan i vajinal kullandim iki tane de igne vurulmustu.. stres yapma bişey olmaz Allah'ın izniyle

Arkadaşlar herkese acil şifalar diliyorum valla duaları sizinle inşallah bende progestani bana ağızdan al dedi benimde midem bulana enfeksiyon kapınca verdi hem dozunuda artırdı 200 e çıkardı günde iki kez ve iğne verdi haftada bir yapılacak inşallah hem eğer kanama devam etmiyorsa korkma allahın izniyle bir şey olmaz hem onu veren Rabbim onu korumayida bilir inşallah
Bana vajinal kullan daha etkili demişti dr um size neden agizdan alin dedi acaba ksnamanin azligiyla cokluguyla alakalı olabilir mi

Çok geçmiş olsun canım.
Bana doktor çalışıyorum diye gündüz baş dönmesi ve uyku yapar dedi vajinal yoldan fitil olarak al dedi. Akşam yatarken yut dedi.
Bence fitil olarak yazdıysa öyle yap. Mide bulantın artar yoksa.

Ben şimdi raporluyum evdeyim ağızdan alabilirim aslında ama yine de zorlanmamak için sabah fitil olarak attım.

Bir de iki gün arayla olacağım 4 iğne verdi. Ayrıca sıcak suyla duş ve nar yemek yasak. Nar aspirin etkisi yaparmış.

Cok sagol cnm bana dememisti nar ve sicak dusu... Bende vaginal aticam mecbur... Bana gunde 1 yazmis yatmadan once aticam...senin gectimi kanaman

Tşkler cnm... Kanamam yok gibi suan en son kahverengi geldi tekrar girdigimde yok gibiydi ins gecer yrabbim cok korktum

Cok sagol cnm bana dememisti nar ve sicak dusu... Bende vaginal aticam mecbur... Bana gunde 1 yazmis yatmadan once aticam...senin gectimi kanaman

Benim kanamam tekrar olmadı. En son dün iğneden bir saat sonra falan kahverengi geldi ve bitti çok şükür. Şu anda hiç bir şey yapmıyorum evde.
İyi ki nar falan yememişim yakın zamanda. Duşu da ılık suyla aldım.

Çok büyük panik yaşadım. Ultrasonda ilk el kol hareketlerini görünce sinirlerim boşaldı zaten.

Hamişler iyi akşamlar. Herkese geçmiş olsun inşallah. Yatın dinlenin bol bol. Bugğn hiç giremedim kızımın doğum günü kutlaması vardı bugün bütün yoruldum valla. Kasıklarım ağrıyor :(

neyse sizde içinizi ferah tutun Rabbime emanet onlar. Rabbim ol der olur doğ der doğar. Bu arada benimde midem felaket . Hepmi midesi bulanır yaa. Eziyet resmen hayatın tadı yok yemeklerin tadı bambaşka geliyor insana :(

Benim kanamam tekrar olmadı. En son dün iğneden bir saat sonra falan kahverengi geldi ve bitti çok şükür. Şu anda hiç bir şey yapmıyorum evde.
İyi ki nar falan yememişim yakın zamanda. Duşu da ılık suyla aldım.

Çok büyük panik yaşadım. Ultrasonda ilk el kol hareketlerini görünce sinirlerim boşaldı zaten.

Iyi cok sukur cnm ins bidahada olmaz... Benimde kahverengi geldi en son ve suan yok allahima sukurler olsun... Daha progestani atmadim sadece iğne oldum 3 gun arayla 2 tane daha olucam... Ama butun gun yattim :( ins benimde tekrar olmaz... Bende kalp atislarini duyunca nasil rahatladim anlatamam bide daha once duymmaistim cok kucuk diye... Duymayi nasip etti Allah ım cok şükür...

Hamişler iyi akşamlar. Herkese geçmiş olsun inşallah. Yatın dinlenin bol bol. Bugğn hiç giremedim kızımın doğum günü kutlaması vardı bugün bütün yoruldum valla. Kasıklarım ağrıyor :KK43:

neyse sizde içinizi ferah tutun Rabbime emanet onlar. Rabbim ol der olur doğ der doğar. Bu arada benimde midem felaket . Hepmi midesi bulanır yaa. Eziyet resmen hayatın tadı yok yemeklerin tadı bambaşka geliyor insana :KK43:

Sagol cnm... Aynen dediğin gibi... Allah ım nasip eder ins hayirlisiysa... Sende cok yorma kendini dikkat et... Benimde kidem fenaydi dr bana bugun cok ogurmeym diye metpamid verdi acayip iyi geldi... Cok sukur yok bulantim... Ogurmeye korkuyorum zaten.... Bebk icin hic zarari yokmus dr sor sende kullan istersen cnm... Kizininda dogum gunu kutlu olsun insallah... Nice senelere...

Bana vajinal kullan daha etkili demişti dr um size neden agizdan alin dedi acaba ksnamanin azligiyla cokluguyla alakalı olabilir mi
Benim zaten bir iki damla tekti canım çok şükür belki de az veya çokluğu göre veriyordu hem ben daha hamile kalmadan önce alttan jel kullandım oda tahriş edince ağızdan demişti olabilir ama çok şükür iyiyim sizde korkmayin allahın izniyle birsey olmaz inşallah hayırlı geceler

Günaydın hanımlar.
İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

Iyi cok sukur cnm ins bidahada olmaz... Benimde kahverengi geldi en son ve suan yok allahima sukurler olsun... Daha progestani atmadim sadece iğne oldum 3 gun arayla 2 tane daha olucam... Ama butun gun yattim :KK43: ins benimde tekrar olmaz... Bende kalp atislarini duyunca nasil rahatladim anlatamam bide daha once duymmaistim cok kucuk diye... Duymayi nasip etti Allah ım cok şükür...

Maşallah canım. Yat dinlen en iyisi. Ben de iki gün hiç bir şeye elimi sürmedim kv baktı her şeye sağolsun.

Progestan vajinadan kullananlar hanımlar aşırı yağlı bir şeyle karşılaştılar mı? Bu sabah tuvalette sanki elimi yağa batırmışım gibi bir his geldi. :KK64:

2 gündür de 2 haftadır yaşamadığım mide bulantısını yaşıyorum.
Ayrıca boş midede bile hazımsızlık hissi var ki sinir oluyorum. Hiç tadım kalmadı. Eşim ne dese burun kıvırıyorum. Adam gıcık olmaya başladı bana. :KK35:

Biri bana akıl versin 1 haftadır aglamaaglamaktan icim dışına çıktı . üstüne öksürük başladı bide halsizlik arttı eşim hiç ilgilenmiyo. Ben istifar ediyorum insan bi peçete getirir iyimisin der çıldircam valla. Aklıma turlu turlu şeyler geliyo nedir bu çektiğim :mad: 9ay boyunca böyle naparim ben

Back