- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #1.601
Günaydın hanımlar.
İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.
Maşallah canım. Yat dinlen en iyisi. Ben de iki gün hiç bir şeye elimi sürmedim kv baktı her şeye sağolsun.
Progestan vajinadan kullananlar hanımlar aşırı yağlı bir şeyle karşılaştılar mı? Bu sabah tuvalette sanki elimi yağa batırmışım gibi bir his geldi.
2 gündür de 2 haftadır yaşamadığım mide bulantısını yaşıyorum.
Ayrıca boş midede bile hazımsızlık hissi var ki sinir oluyorum. Hiç tadım kalmadı. Eşim ne dese burun kıvırıyorum. Adam gıcık olmaya başladı bana.
Biri bana akıl versin 1 haftadır aglamaaglamaktan icim dışına çıktı . üstüne öksürük başladı bide halsizlik arttı eşim hiç ilgilenmiyo. Ben istifar ediyorum insan bi peçete getirir iyimisin der çıldircam valla. Aklıma turlu turlu şeyler geliyo nedir bu çektiğim9ay boyunca böyle naparim ben
Sagol cnm... Aynen dediğin gibi... Allah ım nasip eder ins hayirlisiysa... Sende cok yorma kendini dikkat et... Benimde kidem fenaydi dr bana bugun cok ogurmeym diye metpamid verdi acayip iyi geldi... Cok sukur yok bulantim... Ogurmeye korkuyorum zaten.... Bebk icin hic zarari yokmus dr sor sende kullan istersen cnm... Kizininda dogum gunu kutlu olsun insallah... Nice senelere...
Cnm benim doktorda vermişti medpamedi.Ama eczacı ilacı verirken sizin yerinizde olsam bu ilacı içmem demiş eşime. Benimde içime kurt düştü bunu duyunca içmedim. Bu sabahta kustum hatta . İlacın prospectüpünü aldım hamilelik te kulkanılır yazmıyodu
Çok değil di ama sık sık damla şeklinde geliyodu vajinal tavsiye etti. Agizdan kullanim zormus anladigim kadariyla dr lar neden agizdan kullan dedi anlamadımSenin kanaman cokmuydu cnm... Benim. Cok olmadi ama vaginal verdi
Çok değil di ama sık sık damla şeklinde geliyodu vajinal tavsiye etti. Agizdan kullanim zormus anladigim kadariyla dr lar neden agizdan kullan dedi anlamadım
Çok değil di ama sık sık damla şeklinde geliyodu vajinal tavsiye etti. Agizdan kullanim zormus anladigim kadariyla dr lar neden agizdan kullan dedi anlamadım
Belirti varsa kan testinde kesin cikarKızlar adetimde 2 gün gecikme oldu .......bulantı var mide yanması bide yorgunluk ve uyku hali kan testi yapsam çıkar mı
Belirti var benim diğer hamileligimi de mide bulantisi yla anlamışım. Kanda cikarmi kiBelirti varsa kan testinde kesin cikar
ÇıkarBelirti var benim diğer hamileligimi de mide bulantisi yla anlamışım. Kanda cikarmi ki
Tsk yinede :)))Benim böyle şeyler hakkında bilgim yok..yorum yapamiycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?