Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Ben dun vaginadan attim ama yagli bir his olmadi... Ben buyuk tuvaletimi yaparken gene hafif kahverengi leke geldi tuvaletimi yapmaya korkar oldum hayirlisi ile bi gecse yarabbim

Ah bu eşler... Benim esimde sagolsun suan bakio annemde var ama oglumu o uyutuo o ilgilenio bikio gibi geldi 1 gun oldu daha... Allah cok yatirmasin bizi insallah... Cok zor bi evde kadinin yatmasi... Kadinlar kadar sabırlı degiller malesef.... Sende uzme kendinide bebiside cnm erkek milleti iste hepsi ayni

Cnm benim doktorda vermişti medpamedi.Ama eczacı ilacı verirken sizin yerinizde olsam bu ilacı içmem demiş eşime. Benimde içime kurt düştü bunu duyunca içmedim. Bu sabahta kustum hatta . İlacın prospectüpünü aldım hamilelik te kulkanılır yazmıyodu

Yaaa ay simdi vok uzuldum ama annemde icmis onu bize hamileyken... Dr hic bir zarari yok dedi bana rahatlikla icebilirsin dedi

Çok değil di ama sık sık damla şeklinde geliyodu vajinal tavsiye etti. Agizdan kullanim zormus anladigim kadariyla dr lar neden agizdan kullan dedi anlamadım

Senin gecti demi cnm suan ne kdr sürdü... Ay ilk kez basima gelio cok uzuluyorum yaa vardir bir hayir diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…