• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın hanımlar.
İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

Maşallah canım. Yat dinlen en iyisi. Ben de iki gün hiç bir şeye elimi sürmedim kv baktı her şeye sağolsun.

Progestan vajinadan kullananlar hanımlar aşırı yağlı bir şeyle karşılaştılar mı? Bu sabah tuvalette sanki elimi yağa batırmışım gibi bir his geldi. :KK64:

2 gündür de 2 haftadır yaşamadığım mide bulantısını yaşıyorum.
Ayrıca boş midede bile hazımsızlık hissi var ki sinir oluyorum. Hiç tadım kalmadı. Eşim ne dese burun kıvırıyorum. Adam gıcık olmaya başladı bana. :KK35:

Ahh ah bende çok kötüyüm. Buraya cvp yazacak gücü bike bulamıyorum kendimde sadece yazdıklarınızı okuyorum. Aç yada tok farketmiyor heran mide bulantım hazır. Bugünde daha beter oldu sürekli safra çıkartıyorum acı acı. Boğazım mahfoldu sanki zehir kusuyorum. Sizindemi böyle oluyor. Birde sürekli midem kaynıyor sanki.. Çok tuaf yaa ne zaman geçecek bunlar..

Rabbim yardmcin olsun.annelik daha o minik sana tutundugu anda başlıyor.yorucu ama ttatli bi seruven bu :) ablam bi sure sonra alışmıştı 3. Aydan snra hic sıkıntı yasaamadi igne ile alakali vucut alisiyor galiba.
Amin inşallah. Cok tesekkurler güzel kalpli arkadaş. .

Bu arada bu konud
Hanimlar cok belirti yasadm gecen ay ve gununden 3 4 gun evvel regly oldum.pihti haric normal kanama yasadm.adetten iki gun snra bas donmesi nedenyle test yaptm cift ckti.snra kan verdim sonuc zayif pozitif.acaba zayif pozitif denmesi icin degern kac ustu olmasi gerek bilen varmi hangi araliga zayif pozitf deniyor?lutfen yardmci olun
Pek bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla kandaki hcg değeri 7 nin biraz üstüne cikarsa zayif pozitif olur..yani sınırda. .varla yok arasi birşey oluyor. 50 ve üzerindeki değerleri normal pozitif deger diye duymuştum

Selamlar hanımlar. Aramıza yeni katılan hamilelerin de hayırlı olsun bebişleri. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. :anneadayı:

B bebegim seni bekliyorum a katılıyorum.
4 haftalıkken kese görülebilir ama kalp atışlarını duymak için 6 haftayı doldurmadan gitmeyin bence. Boşu boşuna strese girersiniz. :KK66:

Bu progestanı kullandığımdan beri mide bulantılarım geri geldi ya hiç tadım tuzum yok. Dün akşam kendi yaptığım bir tabak yemeği yiyemedim. Sanırım yemek kokusu beni kötü yapıyor. Önüme getirseler ya hep.:63:

Benimde dun bas donmm oldu progestan dan sanirim... Oglum uyanmisti gece ona kalktigimda fena oldum:( benimde hic tadim yok ne yemem yiyebikiyorum nede bisiler icebikiyorum tek yediğim severek izmir tulum peyniri ve ekmek... Bitek o icimi bastiriyo

Ahh ah bende çok kötüyüm. Buraya cvp yazacak gücü bike bulamıyorum kendimde sadece yazdıklarınızı okuyorum. Aç yada tok farketmiyor heran mide bulantım hazır. Bugünde daha beter oldu sürekli safra çıkartıyorum acı acı. Boğazım mahfoldu sanki zehir kusuyorum. Sizindemi böyle oluyor. Birde sürekli midem kaynıyor sanki.. Çok tuaf yaa ne zaman geçecek bunlar..

Midemde yanma da çok oluyor tabi. Bir de karnım acıkmışsa yanmayla birlikte bir anda vuruyor. Sabah kahvaltının yarısında tuvalete koştum üstelik. Gel de sonra ye.

Senin çok fazlaymış doktor ilaç vermedi mi? Hiç bir şey yiyemeyecek durumdaysan ilaç veriyor doktorlar.

Benimde dun bas donmm oldu progestan dan sanirim... Oglum uyanmisti gece ona kalktigimda fena oldum:KK43: benimde hic tadim yok ne yemem yiyebikiyorum nede bisiler icebikiyorum tek yediğim severek izmir tulum peyniri ve ekmek... Bitek o icimi bastiriyo

Ben de ekmeği kızartıyorum kuru kuru iyi geliyor. Onun üstüne ilave edip yiyorum. Ya da tost falan yapıyorum.
Gece kalkman gerekiyorsa ilacı ağızdan almaman daha iyi. Bu hafta evdeyim yine de gündüz fitil olarak kullanıyorum.

Bu ilacı 30 kapsül bitene kadar kullanacak mıyım acaba?

Gunaydin annişler
Mideni boş bırakma canına yazık sadece sabahları safra atiyorum ona da çözüm buldum. Bi tane elma koyuyorum yatagimin yakınına yataktan çıkmadan onu yiyorum .sonra azda olsa kahvaltimi yapıyorum .maalesef bende yağlı yemek yiyemiyorum. Bende kahvaltılık kar ve meyvelerle ayaktaym. Ayva ve elmayı şiddetle tavsiye ederim

cnm bende öyleyim dün gece 1,5 ta bulantıya uyandım gecenin 3 ünde kustum. ve sabaha kadar hiç uyumadan işe geldim. serviste sn sn midemi bastırmakla uğraştım. servisten iner inmez işyrinin bahçesinde öğürmeye başladım içeri girer girmezde lavaboya . yarım saatte orda içim dışıma çıktı.

Midemde yanma da çok oluyor tabi. Bir de karnım acıkmışsa yanmayla birlikte bir anda vuruyor. Sabah kahvaltının yarısında tuvalete koştum üstelik. Gel de sonra ye.

Senin çok fazlaymış doktor ilaç vermedi mi? Hiç bir şey yiyemeyecek durumdaysan ilaç veriyor doktorlar.

Ben de ekmeği kızartıyorum kuru kuru iyi geliyor. Onun üstüne ilave edip yiyorum. Ya da tost falan yapıyorum.
Gece kalkman gerekiyorsa ilacı ağızdan almaman daha iyi. Bu hafta evdeyim yine de gündüz fitil olarak kullanıyorum.

Bu ilacı 30 kapsül bitene kadar kullanacak mıyım acaba?

Bende onu merak ediyorum pers. Kontrolum var 2 de ins gecmis duzelmis ilaci birak der... Bugunde ignem var ins merdiven inip cikarken bisi olmaz oglumu okula arklar goturuyo sağolsunlar aksamda esim aliyor ama benim aklim kalio tabi... Yillarca ben getirip goturdum cok zor gelio baskasina emanet etmek... Ins hayirlisi ile gecerde gene ben getirip goturebilirim

cnm bende öyleyim dün gece 1,5 ta bulantıya uyandım gecenin 3 ünde kustum. ve sabaha kadar hiç uyumadan işe geldim. serviste sn sn midemi bastırmakla uğraştım. servisten iner inmez işyrinin bahçesinde öğürmeye başladım içeri girer girmezde lavaboya . yarım saatte orda içim dışıma çıktı.

Cok zor gercekten benimde her sabah ogurmem meshur... Nefes aliyorum balkona cikiyorum ama yok o illa cikicak disari... Cikarmadan gecmio malesef:( hayirlisi ile bitse bulantilar...

Tecrübesi olan arkadaşlar 12.hafta bebisimi hissetmek mumkunmu seğerme,yada anlık kasılma hissettim birkaç kere :KK31: 9.haftada gormustum enson buyumusmudur acaba hareket ediyomudur.

Cnm hissedebilirsin bence... Ilk gebeliklerde biraz gec hissedilir diyolar ama erkekse daha cabuk hissedilir de derler.... Ben 17 haftamda hissetmistim hatta esiminde elini koyduğumda oda hissetmisti kasigimda....

Gunaydin annişler
Mideni boş bırakma canına yazık sadece sabahları safra atiyorum ona da çözüm buldum. Bi tane elma koyuyorum yatagimin yakınına yataktan çıkmadan onu yiyorum .sonra azda olsa kahvaltimi yapıyorum .maalesef bende yağlı yemek yiyemiyorum. Bende kahvaltılık kar ve meyvelerle ayaktaym. Ayva ve elmayı şiddetle tavsiye ederim

Ben mecbur ac kalmam lazim tiroid hapi iciyorum ac karnina ictikten sobra yarim saat bisi yememem lazim :( benim midemi tek dindiren sey peynir

Tecrübesi olan arkadaşlar 12.hafta bebisimi hissetmek mumkunmu seğerme,yada anlık kasılma hissettim birkaç kere :KK31: 9.haftada gormustum enson buyumusmudur acaba hareket ediyomudur.

Hissetmen için çok erken bence ama ben geçen kanamam olunca gittiğimde ultrasonda ilk el kol ayak hareketlerini gördüm. Çok heyecanlandım. Çok hareketliydi hatta doktor da söyledi.

Back