• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Bende o igneyi kullanıyorum. Doktorum doguma kadar kullanicaksin dedi. Bacagimda damar tıkanıklığı var bu yüzden doguma kadar
Bende bir sorun bulamadılar ama kan pihtilasmasi olabilir dediler canım bende 3 gündür kullanıyorum daha önceden iki tane bebegimin kalbi durmstu senin bebeğin ne kadarlık canım gebelik kesesini görebildi mi doktor bu arada hayırlı olsun canım:anneadayı:

Bi ay boyunca yattım canim ben biraz dolansam hemen kanamam oluyodu. Geçti çok şükür su an iyim. dinlen bol bol calismiyosan stres yapmamaya çalış geçer biraz sabret bende cok korkmustum Uyuyamiyodum bile ama gecti cok şükür seninki de gececek inşallah

Cok sagol cnm ins...

Kizlaaarr gunaydin nasilsiniz bakalimm. Varmi tarama testine giden. Bebislerin durumu nasil. Cinsiyet tahmini ogrenen varmi.
Benim bebegun eşi rahim ağzını kapatiyomus iliski hala yasak zamanla yukari cikar dedi bilmiyorum artik

Benimde yasaklandi iliski düşük tehlikesinden dolayi... :(

cnm değerlerin gayet güzel o zaman. battan 6 gün sonrası için 1000 li rakamlar normal
Saol canım benim içimi rahatlattı ben 25 aralıkta gittiğimde kan değeri 1392 çıktı ama keseyi göremedi iki gün sonra 3115 e çıktı erken mi ondan mi göremedim acaba sence kaç aylık olabilir canım

Saol canım benim içimi rahatlattı ben 25 aralıkta gittiğimde kan değeri 1392 çıktı ama keseyi göremedi iki gün sonra 3115 e çıktı erken mi ondan mi göremedim acaba sence kaç aylık olabilir canım

Cnm bende 6 haftada sadece kese gozukmustu bebek gozukmuo daha 15 gun sonra tekrar gel demişti... Geçenlerde dusuk tehlikem oldu dr vaginal bakti 6+5 te duydum kalp atisini... Ins sende duyarsin hayirlisiyla cnm

Bu

Bu hamilelik değerleri benim kafamı çok karıştırıyor anlayamıyorum :KK43: çok teşekkür ederim ilgilendiğin cvp verdiğin için Allahım sana da sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

4 haftalik falandir cnm bebegin o yuzden kese bile zor gozukur yada gozukmeyebilir bence biraz bekle... Canini sıkma cnm

Gozu
Cnm bende 6 haftada sadece kese gozukmustu bebek gozukmuo daha 15 gun sonra tekrar gel demişti... Geçenlerde dusuk tehlikem oldu dr vaginal bakti 6+5 te duydum kalp atisini... Ins sende duyarsin hayirlisiyla cnm
Gözün aydın canım Allah razı olsun inşallah Allahım hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım benim

Bende bir sorun bulamadılar ama kan pihtilasmasi olabilir dediler canım bende 3 gündür kullanıyorum daha önceden iki tane bebegimin kalbi durmstu senin bebeğin ne kadarlık canım gebelik kesesini görebildi mi doktor bu arada hayırlı olsun canım:anneadayı:
Teşekkürler. Biz gördük keseyi hayırlısıyla

Gozu

Gözün aydın canım Allah razı olsun inşallah Allahım hayırlısıyla sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım benim

Amin cnm insallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi....

cnm eğer satın 19 kasımsa sen 5+4 günlük hamilesin. bence 6+0 olmadan gitmemelisin . görülmemesi gayet normal. ben 6+0 da gittim ilk içim rahattı acabalarım olmadı . keseyide bebeğide kalp atışınıda duyduk çok şükür.

Selamlar hanımlar. Aramıza yeni katılan hamilelerin de hayırlı olsun bebişleri. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. :anneadayı:

B bebegim seni bekliyorum a katılıyorum.
4 haftalıkken kese görülebilir ama kalp atışlarını duymak için 6 haftayı doldurmadan gitmeyin bence. Boşu boşuna strese girersiniz. :KK66:

Bu progestanı kullandığımdan beri mide bulantılarım geri geldi ya hiç tadım tuzum yok. Dün akşam kendi yaptığım bir tabak yemeği yiyemedim. Sanırım yemek kokusu beni kötü yapıyor. Önüme getirseler ya hep.:63:

Selamlar hanımlar. Aramıza yeni katılan hamilelerin de hayırlı olsun bebişleri. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. :anneadayı:

B bebegim seni bekliyorum a katılıyorum.
4 haftalıkken kese görülebilir ama kalp atışlarını duymak için 6 haftayı doldurmadan gitmeyin bence. Boşu boşuna strese girersiniz. :KK66:

Bu progestanı kullandığımdan beri mide bulantılarım geri geldi ya hiç tadım tuzum yok. Dün akşam kendi yaptığım bir tabak yemeği yiyemedim. Sanırım yemek kokusu beni kötü yapıyor. Önüme getirseler ya hep.:63:

:63: Bend aynı durumdayım. Hiç bir yemeyin tadı yok. Offf offf

Back