• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayında HAMİLE olduğunu öğrenenler gelin beraber bekleyim :)

Günaydın hanımlar.
İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

Maşallah canım. Yat dinlen en iyisi. Ben de iki gün hiç bir şeye elimi sürmedim kv baktı her şeye sağolsun.

Progestan vajinadan kullananlar hanımlar aşırı yağlı bir şeyle karşılaştılar mı? Bu sabah tuvalette sanki elimi yağa batırmışım gibi bir his geldi. :KK64:

2 gündür de 2 haftadır yaşamadığım mide bulantısını yaşıyorum.
Ayrıca boş midede bile hazımsızlık hissi var ki sinir oluyorum. Hiç tadım kalmadı. Eşim ne dese burun kıvırıyorum. Adam gıcık olmaya başladı bana. :KK35:

Ben dun vaginadan attim ama yagli bir his olmadi... Ben buyuk tuvaletimi yaparken gene hafif kahverengi leke geldi :( tuvaletimi yapmaya korkar oldum :( hayirlisi ile bi gecse yarabbim

Biri bana akıl versin 1 haftadır aglamaaglamaktan icim dışına çıktı . üstüne öksürük başladı bide halsizlik arttı eşim hiç ilgilenmiyo. Ben istifar ediyorum insan bi peçete getirir iyimisin der çıldircam valla. Aklıma turlu turlu şeyler geliyo nedir bu çektiğim :mad: 9ay boyunca böyle naparim ben

Ah bu eşler... Benim esimde sagolsun suan bakio annemde var ama oglumu o uyutuo o ilgilenio bikio gibi geldi 1 gun oldu daha... Allah cok yatirmasin bizi insallah... Cok zor bi evde kadinin yatmasi... Kadinlar kadar sabırlı degiller malesef.... Sende uzme kendinide bebiside cnm erkek milleti iste hepsi ayni

Sagol cnm... Aynen dediğin gibi... Allah ım nasip eder ins hayirlisiysa... Sende cok yorma kendini dikkat et... Benimde kidem fenaydi dr bana bugun cok ogurmeym diye metpamid verdi acayip iyi geldi... Cok sukur yok bulantim... Ogurmeye korkuyorum zaten.... Bebk icin hic zarari yokmus dr sor sende kullan istersen cnm... Kizininda dogum gunu kutlu olsun insallah... Nice senelere...

Cnm benim doktorda vermişti medpamedi.Ama eczacı ilacı verirken sizin yerinizde olsam bu ilacı içmem demiş eşime. Benimde içime kurt düştü bunu duyunca içmedim. Bu sabahta kustum hatta . İlacın prospectüpünü aldım hamilelik te kulkanılır yazmıyodu

Cnm benim doktorda vermişti medpamedi.Ama eczacı ilacı verirken sizin yerinizde olsam bu ilacı içmem demiş eşime. Benimde içime kurt düştü bunu duyunca içmedim. Bu sabahta kustum hatta . İlacın prospectüpünü aldım hamilelik te kulkanılır yazmıyodu

Yaaa ay simdi vok uzuldum ama annemde icmis onu bize hamileyken... Dr hic bir zarari yok dedi bana rahatlikla icebilirsin dedi

Çok değil di ama sık sık damla şeklinde geliyodu vajinal tavsiye etti. Agizdan kullanim zormus anladigim kadariyla dr lar neden agizdan kullan dedi anlamadım

Senin gecti demi cnm suan ne kdr sürdü... Ay ilk kez basima gelio cok uzuluyorum yaa :( vardir bir hayir diyorum

Kızlar size bi foto atsam camasir suyuyla gebelik testi yorumlar misiniz
20151227_195713.jpg

Back